Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość **chlopak

Miłość

Polecane posty

Gość **chlopak

Jak poznać czy dziewczyna jest zainteresowana moją osobą czy coś do mnie czuje.Po ilu spotkaniach powinienem to odczuć.

Gość **chlopak
Czydziewczyny chcą aby chłopacy je zdobywali i na początku celowo nie wykazują zainteresownania,albo przynajmniej nie dają po sobie tego poznać.

Gość na diecieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
tak

Gość **chlopak
Jak widać to trudne pytenia równiż dla was.

Gość Wiesz My
kobiety potrafimy doskonale kamuflować swoje uczucia;), jeśli nie jesteśmy pewne do końca tej drugiej osoby

wiesz to widać! pamiętam jak poznałam swojego chłopaka tak jakoś oboje wiedzieliśmy że się sobie podobamy i że coś między nami zaiskrzyło

Gość **chlopak
Do Lusesita de Milagros Dolores a ciebie ciągle ktoś zdobywa jaszcze.ILe to zdobywanie ma trwać.

Gość **chlopak
Ja spotkalem się z moja znajomą dwa razy musiał bym teraz podjąc decyzje czy kontynułować tą znajomość czy nie.Na spotkania zgodziła się bez problemów ale powiedziała mi że często się z kimś umawia nawet z osobami poznanymi na czacie.

Gość **chlopak
Sprawia wrażeni uczciwej osoby,konćzy studia w tym riku.

Gość Wiesz My
Jak do niej coś czujesz to spróbuj:)bo szczęście trzeba chwytać i walczyć o nie:).To od Nas zależy w głównej mierze czy będziemy szczęsliwi:)i w naszych rękach jest szczęście:)

Gość **chlopak
Ja z nią nie na czacie ale obawiam się że to czatowanie ją wciąga i może będzie szykać tam ciągle kogoś innego niż ja.

Gość Wiesz My
Jak Ciebie kocha to nie będzie szukać nikogo innego:)

Gość closemyeyes
Jestem z chłopakiem prawie rok. Widywaliśmy się rzadko. Czasem nawet co 3 tygodnie.Czasem co tydzień. Studiuje, często mówił ze nie ma czasu, to tamto. Od czasu, kiedy zgodziłam się z nim współżyć-przyjeżdza częściej. A kiedyś powiedziałam mu co myslę, ze wydaje mi sie ze przyjezdza w wiekszej mierze dlatego ze bedzie sie ze mna kochal, strasznie sie oburzył, powiedzial,ze nie powiinam nawet sobie o tym pomyslec. Długo milczeliśmy, ale wyjasnilam mu dlaczeg tak pomyslalam. bylo okey. przyjechal ostatnio. powiedzial ze za tydzien przyjedzie, a moze jeszcze w tygdniu. napisalam ze moze przyjechac w ktorys dzien. odpisal ze nie moze, musi zrobic tto tamo uczyc sie, ze caly dzien mu to zajmnie wszystko. podejrzewam ze przyjechalby gdyby wiedzial ze nie bede miala okresu(bo mowilam ze jakos w tym tyg dostane) bo wtedy moglibysmy sie kochac. Było wiele sytuacji dzieki ktorym wierzylam ze mnie kocha, i wierze w to, ale nie wiem czy seks nie jest dla niego wazniejszy ode mnie. Proszę odpiszcie! Będę bardzo wdzieczna. napiszcie co uwazacie!

Gość closemyeyes
Jestem z chłopakiem prawie rok. Widywaliśmy się rzadko. Czasem nawet co 3 tygodnie.Czasem co tydzień. Studiuje, często mówił ze nie ma czasu, to tamto. Od czasu, kiedy zgodziłam się z nim współżyć-przyjeżdza częściej. A kiedyś powiedziałam mu co myslę, ze wydaje mi sie ze przyjezdza w wiekszej mierze dlatego ze bedzie sie ze mna kochal, strasznie sie oburzył, powiedzial,ze nie powiinam nawet sobie o tym pomyslec. Długo milczeliśmy, ale wyjasnilam mu dlaczeg tak pomyslalam. bylo okey. przyjechal ostatnio. powiedzial ze za tydzien przyjedzie, a moze jeszcze w tygdniu. napisalam ze moze przyjechac w ktorys dzien. odpisal ze nie moze, musi zrobic tto tamo uczyc sie, ze caly dzien mu to zajmnie wszystko. podejrzewam ze przyjechalby gdyby wiedzial ze nie bede miala okresu(bo mowilam ze jakos w tym tyg dostane) bo wtedy moglibysmy sie kochac. Było wiele sytuacji dzieki ktorym wierzylam ze mnie kocha, i wierze w to, ale nie wiem czy seks nie jest dla niego wazniejszy ode mnie. Proszę odpiszcie! Będę bardzo wdzieczna. napiszcie co uwazacie!