Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Potrzebne dobre rady

pomóżcie

Polecane posty

Ma problem. Pieścimy się z dziewczyną i nie wiem jak sprawić jej przyjemność. Znaczy wiem, że ją odczuwa, ale zapytałem czy doprowadzam ją do orgazmu, powiedziała że tak, ale potem kiedyśtam powiedziała, że odnosi wrażenie że mój jest lepszy. Pomyślałem wtedy, że powinienem sie bardziej postarać, bo to przecież tak nie może być. Bardziej zalezy mi na jej przyjemności niż na własnej. Pytałem, co mogę zrobić żeby było jej lepiej, odpowiedziała z wyraźnym, szczerym żalem że nie wie :(. Może tylko jej się wydaje że ma orgazm skoro wydaje jej się że mój, męski, jest lepszy ? Co mogę zrobić żeby jej było baaardzo dobrze :( ? Pieszczę ją przez majtki, jeszcze nie doszliśmy do etapu gdy wsunę się pod nie. Może to by pomogło ? Jak ją dotykać, żeby doprowadzić ją do szczytu rozkoszy z którego będzie zadowolona ? Obiecała mi że jeśli poczuje że wie, jak jej dogodzić, pokieruje mną, ale póki co nie wie i może nie będzie wiedziała tymczasowo :(. Pytanie do kobiet, jak ją uszczęśliwić ? Co mam zrobić, ja nie wiem :(. Zależy mi na tym strasznie. Sam nie chcę mieć przyjemności jeśli ona jej nie ma. Pomóżcie :(

Wypowiedź "Moja dziewczyna ma na imie Walerian, czy o moze przeszkadzac w przyszlych rznieciach?" oczywiście była napisana przez podszywacza. Że petting to wiem. Ale jak dokładnie ją dotykać, żeby było jej dobrze ? Kobiety, wypowiedzcie się, wy wiecie chyba najlepiej.

Zaznaczę że "moja" wypowiedź "Bo wlasciwie nie wiem czy to dziewczyna czy chlopak, jak maam jajki to myslalem se ze to mogom by te odstajace dubki, a se tera tak pomyslalem ze to mogli byc jaja i kutas" również nie została napisana przeze mnie. Pytam naprawdę, to dla mnie bardzo ważne.

no wiemm ok super więc posłucuahj mnie uważnie .... :D wkładaj jej tak głeboko paluszka ... iiii nie wycigaj odrazu tylkoo zostaw troche .. nie kazdej kobiecie jest odrazu dobze mii zaczelo byc dobze po 500 razie ..:D hehe

To nie jest śmieszne do cholery. Spieprzać idioci, ja tu naprawdę przyszłem po radę a nie pod idiotyczne teksty wypowiedziane przez podszywających się pode mnie niedorozwojów.

Gość Rady
Cholera, przestańcie pisać za mnie, nie wkładałem jej palców. Zajebiście, teraz żeby wpisać się swoim pseudonimem musze wpisać hasło :/. Czy wam aż tak bardzo zależy żeby zdenerwować człowieka ? Ja tu proszaę o poważną pomoc

jak jush wspomniałam ... nie zawsze odrazu sprawia to rozkosz.. naprawde.. czasami rozkosz przychodzi dopiero po sotsunku kazda kobieta jest inna musisz z nią porozmawiac i pwoiedziec ze dowiedzxiałes sie że ... nie kazdej dziewczynie odrazu jest super... naprawde .. mi na poczxatku nic to nie dawąło tylko mały ból a z czasem zrobilo sie super.. chodz moj partner myślał .. ze wyjdzie z siebie

Gość Rady
Ale teraz przynajmniej wiecie, że czarny "potrzebne dobre rady" nie jest mój

Gość Rady
Chyba też wyjdę z siebie bo widzę że jej wyraźnie jest żal, a ja nie umiem jej zadowolić :(

Gość a mów
Zadnych rad nie potrzebujesz, to musisz sam przeżyć, aby poznać, nic na siłe, powoli , jeszcze wiele razy bedzie się spotykać, az ją poznasz, aż ja uszcześliwisz. Jeśli już to szukaj opowiadań o miłości i seksie, porad, napewno coś znajdziesz w necie.

pogadajz nią o tym że nie zawsze.. ją zadowolisz odrazu

Gość Rady
No i będę próbował różnych sposobów, aż może wreszcie trafię i usłyszę szept "o, właśnie tak..." :( ...

Gość dziewczyna_19
no naprawde, chlopak powaznie podchodzi do tematu, widac ze egosita nie jest, zalezy mu na rozwiazaniu problemu ae mimo to zawsze pojawi sie jakis cieciuch z owrzodzialymi narzadami rozrodczymi i nawpieprza swoich madrosci.... ludzie!!!!!

Gość rakotwórcza
eh chłopie masz problem, spij ją i wykorzystaj, może ona na to czeka... a tak wogóle to nie potrafie sobie wyobrazić jak kobiecie może być przyjemnie przez majtki... mam jedną rade ... dorośnijcie do prawdziwego seksu a nie jakieś dotykanie sie przez majty!!

Gość czy
seks w wieku 16 lat ? chyba troche za wcześnie

Gość zdezorientowana....
Autorze topicu ile masz lat? wiesz mój chłopak ma całkiem podobny problem ze mną :( a narazie nie chcę sie posuwać dalej w pieszczotach bo to chyba troche za szybko jak dla mnie pozdrawiam i powodzenia🌼

Gość zdezorientowana....
nikt nie ma podobnych problemów??

Gość zdezorientowana....
jestem zdezorientowana - 5 bacisk nigeryjskich stoodentów prawa nade mną, a ja mogę przyjąć tylko 3 na raz😭 co robić😭

Gość zdezorientowana....
ehh podszywaczu, coś niskich lotów te Twoje wypociny...liczyłam na coś śmieszniejszego:classic_cool:

Gość zdezorientowana....
i gdzie się nam podział autor?

Gość niepokonana.......
może ona przeżywa orgazm pochwowy... A pieszczenie nie daje jej tyle przyjemności. Tak tez czasem bywa!

Gość autor tematuu
Ja jestem autorem. Ufff, już myślałem że na pytanie dostanie mi się tylko jedna miła odpowiedź przy tych idiotycznych tekstach, ale widze że nie :) Mamy 16 lat, oboje

Gość autor tematuu
bywa bywa, ale mi jest przykro że nie daje jej przyjemności :( I nie chce dostawać od niej nie dając w zamian tego samego

Gość autor tematuu
nie :)

Gość marei
Oż pierdolę, o co tu chodzi?

Gość autor tematuu
o to że zdezorientowana mówiąc "wypierdalaj stąd" chyba była podszywaczem podszytym pod prawdziwą zdezorientowaną...

Gość zdezorientowana....
dzięki autorze tematu, że we mnie wierzysz;) (rzeczywiście to była wypowiedź podszywacza) jakoś słabo się stara:D