Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiler

Czy bede ojcem

Polecane posty

Gość kiler

Mam takie troche delikatne pytanie i mysle ze mi doradzicie a nie zdolujecie maxymalnie, wiec tak kochalem się z dziewczyna no i gumka pekla w polowie i się ze zesunela ale nawet się nie spuscilem tylko miałem minimalne te uplywy nie wiem jak to nazwac i czy z tego tez może zajsc w ciaze powiem jeszcze ze dopiero co skonczyl się jej okres na dniach

Gość nie bedziesz ojcem

Gość nie bedziesz ojcem

Gość soad
Mozna. Spales na biologii czy co?:O

Gość obyś nie był
TCHÓRZU! :P

Gość bedziesz matka

Gość mam pytanko
do soad>>>>>>>>>>>>>> czy twoj nick nie jest czasem skrotem od mego ulubionego zespolu system of a down?

Gość soad
Yhy:D pozdr

Gość kiler
Kurcze to dobrze fakt planujemy dziecko ale nie teraz bo jeszcze nie mamy mieszkania kupionego a mieszkac u rodzicow to tez nie wyjscie Na tej lekcji mnie nie bylo

Gość M A U P
kiler wyluzuj... moze bedzie ok.

Gość kiler
Dzieki ale teraz będę musial czekac do nastepnego miesiąca czy dostanie okres czy nie

za tydzień będziecie wiedzieli, teraz to wyluzuj: jak nie będziecie ciąży to po co masz się bać, jak będziecie, to jeszcze zdążysz... Wiele zależy od długości cyklu i jak bardzo \"parę dni\" to było.

Gość M A U P
wpadki zawsze moga sie zdarzyc. Kiedy to bylo? bo jak dzis to niech jutro leci do ginekologa po Positonor.

postinor to nie magiczna pigułka na wszystko jeśli bierzecie taką opcję pod uwagę to pogadajcie wcześniej na ten temat

Gość kiler
6 tego miesiąca dostala okres i jakos 12 lub13 już nie miala okresu no faktycznie ale czy jak nie będzie w ciazy czy warto aby ladowala w siebie taka mocna tabletke

Gość kiler
Ale ona nic nie wiem o tym ale chyba nie była by zla bo sama kiedys muwila ze by chciala dziecko,ale mam taka gleboka nadzieje ze nie będzie w ciazy bo ona chce isc do pracy A przeciez nawet kropelki nie uroniłem tylko to co nam się zawsze zdaza te nasze uplywy

Gość kiler
Ale chyba by się nawet ucieszyla z tego dziecka

jak jesteś wierzący to idź do kościoła;) A poważnie. Róznie wychodzi. Czasem dziecko krzyżuje plany ale bywa najpiękniejszym co się w życiu zdarza. Też miałam kiedyś podobny dylemat. Skalkulowałam ryzyko łacznie z finansową stroną \"przedsięwzięcia\": rodzice dołożą, chcieliśmy mieć dziecko, jestem pełnoletnia i czemu kurna nie teraz?;) Tydzień później kupiłam test. Dziecka ani wyrzutów sumienia nie mam. Widać to nie był mój czas i mężczyzna.

w sumie z tym kościłem to było jak najbardziej na poważnie pozdrawiam, życzę przemyślanych decyzji i tego co najlepsze dla Was

Gość kiler
Ale czy z tych upływów tez można zajsc w ciaze czy dopiero kiedy sperma

jezu to nie sa uplawy tylko kurna plyn przedejakulacyjny, nie wiesz co ci z fujary wyplywa??! ps przepraszam mam pms