Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarownica_agata

aerobiczna szostka weidera.... - plaski brzuszek

Polecane posty

nowlasnie, lato sie zbliza, jeszcze troche i bede chciala isc na plaze... a moj brzuszek jest troszke... hmmm.. zimowy :) wiec zaczelam cwiczyc (przedwczoraj :P ) i chciala bym wiedziec, czy jak sa powtorki w kilku seriach, to trzeba to robic na raz, czy np moge kazda serie robic osobno (jedna rano, a np dwie wieczorem albo jakos tak) czy nie bardzo, bo to systematycznie coraz wiecej czasu zabiera i nie wiem czy sie rano wyrobie, a nic nie jest w stanie mnie rano wczesniej wywalic z poscieli :) z gory dzieki za odpowiedz

Wszystkie serie należy robić za jednym razem, bez przerw. Robiłam już szóstkę drugi raz i efekty są. Może niezbyt duże, ale są :)

qrcze... a ja chcialam mega efekty :( tak sie nasluchalam jaki jest super ekstra i w ogole cud jakis zeslany... a Ty mowisz, ze nie bardzo ? :( a znasz jakies cwiczonka ktore mialy by dobre efekty??

Gość ja też robię
i też widać efektu.... fajnie... mąż kiedyś ćiwczył kulturystykę... i radził mi przede wszystkim... wszystkie ćwiczenia podrząd, najlepiej popołudniu... bo niby wtedy ma się najwięcej siły, conajmniej godzinę po posiłku.... no i pół godziny po ćwiczeniach, jakaś mało porcja białka by się przydała na zudowanie mięśni.... bo wtedy niby najlepiej się wchłania...

aha, no dobra, to sie tak bede starała ok południa.. ale moge zjesc jogurt, czy wypic mleko, czy co?? :P to taki zestaw cwiczen na brzuszek :)

Hmm a swoja droga co to jest ta szostka ..... bo nie spotkalam sie z ta nazwa.Ca do brzuszkow systematycznosc,upor i beda efekty,sama codziennie robie porcje i widze roznice.Powodzenia.

o jaka fajna stronka, z obrazkami :) bo ja znalazlam tylko bez, same opisy... ja mam dzis 3 dzien :P troche mnie martwi brak zakwasow :(

Czarownico, efekty są. Ale u mnie nie na brzuchu jest trochę tłuszczu, więc mięsnie tak bardzo nie widać. Ale brzuch jest twardszy i płastszy. Ja robilam ćwiczenia rano Ćwiczyłam jeszce ABS, ale uważam, że szóstka przynosi lepszy rezlultat. Tylko trzeba ćwiczyć codziennie, przez 42 dni. Powodzenia :)

Gość rakotwórcza
a ja tam już dwa razy podchodziłam do 6stki weidera i na 2 tygodniach sie konczyło... lepsze bieganie :)

ale szostka nie spalicie tluszczu z brzucha, tylko wyrzezbicie po nim miesnie, rownoczesnie trzeba spalac tluszczyk czyli np. biegac!

aha, czyli ze jak ja nie mam jakichs mega fald to te cwiczenia sa dla mnie dobre??? no bo ja rowno czesnie staram sie byc na diecie.. wiec licze ze moze cos z tego wyjdize... nie musze miec odrazu kaloryfera na brzuchu,... ale zeby tak nie odstawał.. ;p

wlasnie postanowilam wyprobowac ten trening, ale mam pytanie, czy pomiedzy cwiczeniami mam sie klasc czy czesc piersiowa jest caly czas uniesiona?

Gość kaskaa5
--> Wormiak Kłaść sie. To taka krociutka przerwa dla miesni. Jestem na 33 dniu i musze sie przyznać, że troche popsułam sprawe. Przez ostatnie kilka dni byłam chora, nie miałam siły ćwiczyć i przez to te moje ćwiczenia były byle jakie. Za krótko trzymałam - zamiast 3 sekund pewnie ok. 1 sekundy. Dzis czuje sie juz lepiej i mam nadzieje, że zrobie ćwiczonka porzadnie. Tyle że spaliłam sobie plecki i nie sadze żeby było milo...

Gość anus
hejka:)' jestem tu pierwszy raz i tez chce troche zrzucic z tego brzuszka...... ale nie wiem na czym polegaja te cwiczenia

Gość zaklopotana...
ja dzis zaczelam a6w... tylko mam pyt. jak ykonac 5 cwiczenie?;/

Gość a ja nie ja
http://wdziek.info/aerobiczna_6_weidera.html z tej strony sciagłam sobie plan a na 6 tygodni. tylko wytłumaczcie mi jedno w tej tabelce mam:dni,serie,cykle. co to są te serie?? bo cykl to te 6 cwiczen a seria?? np.w pierwszym dniu jest:serii 1,cykli 6 czyli mam wykonac 6 razy komplet cwiczeń... ale co to ta seria?? wytłumaczcie na chłopski rozum bo chyba mam zacmienie :D pzdr