Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chrzest . ...

To nie żart. Moja siostra chce skrzywdzić dziecko dając mu na chrzcie...

Polecane posty

Kwadrat jest ladnym imieniem, ale czy ten chlopiec bedzie szczesliwy? ja mam niespotykane imie w zasadzie mam dwa imiona i bylam z nimi nieszczesliwa....

Gość bulinnka
oj boze , dziecko gwyneth paltrow sie nazywa jablko , iranskie imiona to czesto nazwy zwierzat albo roslin - a co to , kwadrat zly ? tylko niech pilnuje , zeby kwadrat za gruby sie nie zrobil , hehe , bo bedzie wygladal jak kwadrat :)

Gość to prowokacja jest oczywiscie
chrzci sie dzieci jak maja juz 2 - 3 miesiecy, a nie wczesniej. To teraz maluch jest bezimienny? jakos przeciez musiala go w szpitalu wpisac :/

a jak ktos go kopnie to ROMB powstanie :O (w szkole zawsze mówili, że romb to kopnięty kwadrat :O ) trzymam kciuki żebyście siostrze do rozsądku przemówili

Powiedz swojej siostrze ciotecznej, ze w Urzędzie nie zarejestrują takiego imienia, bo: 1. Nie ma takiego imienia w kalendarzu (w Kościelnym może jest, ale obiegowym - nie) 2. Ustawa zabrania rejestrowania imion, które są obraźliwe, ośmieszające, obcobrzmiące i nie będące imionami (np. Kwadrat, Oranż, Brooklyn...) Opowiedz jej turecką historyjkę z morałem: Jeśli jedna osoba mówi, ze jesteś koniem - wyśmiej ją. Jeśli dwie osoby mówią Ci, ze jesteś koniem - zastanów się. Jeśli dziesięć osób mówi Ci, ze jesteś koniem - idź i kup sobie siodło.... Tak samo jest z wyborem imienia dla dziecka - skoro tyle osób jej powtarza, ze skrzywdzi dziecko dając takie dziwaczne imię, to najprawdopodobniej jest głupia, albo wcale tego malucha nie kocha i mści się na nim za nieodpowiedzialność tatusia tego dziecka.

Gość a ja.............
A ja mam na imię Częstogniewa i zawsze mnie przezywano "często się gniewa" i żyję :-)

Co nie znaczy, ze Ci się podobało, kiedy Cię przezywali... Przypomnij sobie jak to było, kiedy Cię to denerwowało i ile razy z tego powodu płakałaś. Teraz owszem, nie przeszkadza Ci to, a ile lat przeszkadzało???????