Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aicha

sex za pieniadze?

Polecane posty

Gość ratrace
"Wyznania gejszy" Goldena nie mają nic wspólnego z gejszami, to czysta fikcja

mam link do dobrego adwokata Panie Władzo:P ponadto pozwolę sobie zauważyć iż brak Panu instrumentów ;) :P

tak se tłumacz ja tam swoje wiem:D chodzą takie te, ze podłużny owalny gumowy przedmiot długości ok. 60 cm;) zwany pałeczką zgubiłeś wczoraj nad rzeczką:P

moze i jest z twardej gumy, ale ma twarde okrągłe zakończenie:) i nie da sie go zgubic bo podpisany jest:)

podpisana mówisz? ktoś odcisnął ślad ?;) i co z tego? skoro było to tak szedł pan władza przez rzeczkę zgubił swoją pąłeczkę stanąl smutny nad rzeką łzy po brodzie mu ciekną teraz każdy się dowie że……:P :D

jak zgubil jak sie zgubic nie da!!!:) malutka ona jest przymocowana na stałe. :) i jestem zniej dumny

Dzielnicowy:D to można ją zamocować na stałe??? policyjną pałę?? jak można z tym żyć i jeszcze dumnym być? e tam coś kręcisz;):P:P

Gość gogusia
co myslicie o facecie ,który uprawia sex za pieniadze.

Gość jjdfkdjdfhhfdhfd
Sory za wyrażenie, ale z kurewskim charakterem trzeba się po prostu urodzić. Puszczalską można być, wcale nie będąc prostytutką. Znam wiele dziewczyn, które co tydzień zmieniają faceta, i dają każdemu, który się nawinie i ładnie poprosi. Często prostytutki są normalnymi kobietami, które nie miały za co żyć, albo utrzymać rodziny i muszą to robić. Poza tym jest pewna różnica pomiędzy panią stojącą na drodze, a panią pracującą w renomowanej agencji towarzyskiej. Te stojące przy drodze zazwyczaj są brzydkie, a do agencji towarzyskiej trafiają często bardzo piękne dziewczyny.