Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

mam pytanie!ostatni okres zaczął mi się 14 marca a skończył 18!! robiłam jeden test ciążowy ale wyszedł mi brak ciąży a ja dalej nie ma okresu przypominajac ze jest dzisiaj 15 maj!!!!! czy to możliwe ze w ciazy jestem tylko test zle wyszedl lub cos jest nie ak i poprostu okres mi sie spoznia! bardzo prosze o odpowiedz!!! pozdrawiam :)

nie odchudzalam sie.... i w tym caly sęk.. :/ dodam że mam we wrześniu ślub ale dzidzi nie było jeszcze planowane :) ale jakby sie zdarzyło to napewno bede sie cieszyc~:) tylko martwi mnie to co sie dzieje

Chochliczek dzieki z góry za odpowiedz... naprawde dlaas mi teraz do myslenia!! pozdrawiam cie goraco:) postaram sie zrobic najpierw badanie krwi!!

Gość NIKI...
MI SIE OKRES SPOZNIA 4 DZIEN ROBILAM TEST I WYSZKO POZYTYWNIE,CHOCIAZ JEDNA KRESKA JEST MNIEJ WIDOCZNA!!!!

Gość NIKI...
TEST ZROB RANO I NAJLEPIEJ QIUK A JESLI NADAL NIC NIE WYJDZIE TO IDZ DO LEKARZA!!

Niki ja wiem, że jest późno ale myślę, że ta dziewczyna pewnie już z rok wie co i jak a jak była w ciązy to juz jest szczęśliwą mamusią.