Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biały kieł

SKUTECZNY,PRZECIWOBLOWY NA ZĘBA-POMOCY

Polecane posty

Gość biały kieł

Siedze w pracy i zanim wyjde z niej i polece do dentysty chyba umre lub zwariuje!!! w czasie przerwy musze skoczyc do apteki i cos kupic normalnie zaraz:( pol buzi mnie boli tak promieniuje;(( Okropnie mnie ząb boli,raczej rwie jakby nerwobol,co mi moze poc zanim pojde do dentysty,jaki mocny skuteczny srodek dsostepny w aptece? prosze was o rade o pomoc!!! pyralgina pomoze? pozdeawiam...

Gość _Anka________
zwolnij sie i lec do stomatologa ;(

Gość kup
solpadeine - najlepiej tabletki rozpuszczalne. Moj dentysta zawsze to poleca.

Gość male pytanko
saridon albo naproxen a jesli jest ubytek w zebie polecam olejek gozdzikowy z apteki-3zl-nasaczyc wacik i wsadzic w ubytek,bol powinien minac,zabieg powtarzac :) pzdr

Gość no spa
niewiem czy mnie pusci szef,sprobuje ale wiem ze bedzie ciezko:( plomba mi wczoraj wypadła wieczorem i nie bolalo nic,rano tez nic. Jakąs godzine temu zaczeło,juz jestem bliska wariacji;/ jestem na popołudniu umowiona z dentystą bo moj szef rzadko kiedy rozumie wypadki losowe;/

Gość biały kieł
to ja wyzej,tylko pisałam na innym o no spie :D do kup>>dzieki włąsnie nie pamietałam tego nazwy;)

Gość pyralginum
tylko uważaj, bo to bardzo silny lek

Gość biały kieł
dziekuje wam za pomoc:)) zanim dotre do dentysty tu wolałabym sie z pracy nie zwalniac i tak by mnie raczej szef nie zwolnił wczesniej

Gość pyralginum
spytaj innych współpracowników, może ktoś ma cos przeciwbólowego przy sobie ja np. często noszę przy sobie leki, tak na wszelki wypadek, żeby nie cierpieć później z bólu

Gość biały kieł
Dzieki:) Narazie z kolezanką przeszperałam apteczke i znalazłam pyralgine,moze pomoze,mam nadzieje,kolega mnie wyreczył i skoczył juz do apteki po solpadeine w razie czego. Dziekuje wam jestescie kochane:) ploma mi wyleciała i nerw szaleje;/ poł gebki mnie rwie,kosci i głowa na dodatek;/ o 16 bedze po wszystkim stomatolog zaradzi ale do tej pory musi mi cos pomóc;)

Gość biały kieł
juz mam solpadeine i olejek gozdzikowy:) Dziekuję Wam kochane kobietki caluski,pozdrowienia i miłego dnia:) 😘

Gość Wiki6
A mnie na zeba ropnego pomogla p ibuprom max jest bardzo dobry nigdy jeszcze tak zab mi nie dal popalic spuchlam jak bania piec dni cierpialam i brala antybiotyk no i ten ibuprom max na przemian z ketonalem.Wspolczuje bo bol zeba to nic milegp

Gość Wiki6
A mnie na zeba ropnego pomogla p ibuprom max jest bardzo dobry nigdy jeszcze tak zab mi nie dal popalic spuchlam jak bania piec dni cierpialam i brala antybiotyk no i ten ibuprom max na przemian z ketonalem.Wspolczuje bo bol zeba to nic milegp

Gość neferka
ooo bidulko. Polecam Ketonal forte - niestety na receptę.