Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Znużony

Kobieta...

Polecane posty

Gość Znużony

Jestem tak znużony kobietami, że mam aż dreszcze wstrętu. Większość kobiet jest podobna, marzą o wielkiej miłości, w końcu wiążą sie z jakimiś facetami. Jest to jakaś miłość. Ale ta jakaś miłość mija się z tą miłością, o której marzyły. Zresztą kobiety o tym nie wiedzą. Jestem tak znużony kobietami, że trudno mi już nawet na nie patrzeć. Patrze w oczy i widze dużo. Widzę jej chłopaka, do którego ona ma żal - taką gorycz widać w oczach. Widzę jej problemy, widzę to co chce ukryć. Naprawdę, tylko nieliczne są szczęśliwe. Szczęście jest zdradzonym światem. Jest tylko tam, skąd nie zdołali go wydrzeć inni ludzie - oprawcy. Kobiety myślą pokrętnie. Widzą przed sobą cały świat, myślą, że go zwojują, ale nie mają czym. Im ładniejsza, tym większe zdanie ma osobie, tym więcej myśli że zwojuje. Siła nie leży w urodzie, tylko w intelekcie. Kobiet o pięknych umysłach jest niewiele. I nagle trafia się jakaś, która zaczyna rozumieć życie. TRzeba było jej trzech lat, żeby zrozumieć. Ale zrozumiała dopiero jak było za późno. Jakie jesteście żałosne.

Gość dzien swira
a wez Ty se zwal i ci przejdzie Powiedz sobie wprost rzadna cie nei chce !!!!

...jesteś tak znużony ze aż depresyjny, zmiana ciśnienia?

Gość Znużony
nażelowałem sobie włosy ale jakoś mi nie wyszło i wyglądam jak zestresowany borsuk :(

Gość typowa polka
kolega poprostu nie trafil na "typową polke" która posprzata pozamiata i wypchnie go na piedestał . oh biedny ty biedny stłamszony mały ludek hahaha

Gość sok
Nie hahaha, facet ma 90 % racji.

Gość biedny czlowiecze
niezle Ci musialy dowalic te kobiety o niezbyt pieknych umyslach!!!!

Gość typowa polka
acje a i owszem ale oddzwiek calej jego wypowiedzi jest raczej negatywny . A ja uważam że ambicje to cos najwspanialszego pod słońcem ponieważ dają nam siłe do zycia. pchają nas naprzód . Niektóre plany i zamiary sie udają inne nie ale w tym cały urok

Gość dzien swira
Kurde znalazł sie ekspert od szczescia kobiet :) Chłopie nic w zyciu nie osiagnełes nie masz zony dziecka,kobiety ,kochanki a wypowiadasz sie na temat ich szczescia?? Zostan ojcem zbuduj dom posadz drzewo!!!

Gość Pani Jeanette
I nagle trafia się jakaś, która zaczyna rozumieć życie. TRzeba było jej trzech lat, żeby zrozumieć. Ale zrozumiała dopiero jak było za późno. Jakie jesteście żałosne. no faktycznie, a czemu tak pozno, czemu teraz jak juz wie, ze jestes nie jej? i co wyprawia?

Gość jak jesteś znużony
kobietami to się za facetów weż, oni są przeciez tacy wspaniali jak ty

Gość obolałe dziąsło
dobre!!!!

Gość nie potrafisz żelu używać
kobietki smiały nie uwielbiac cie bez żadnego "ale"? :)) znamy takich :) potem kumplom sie żalą (tak jak ty na forum) ale z kobieta odwagi nie ma rozmawiać, bo albo ją (zdradził, a ona "nie zrozumiała przesłania" albo jeszcze cos innego. siedź w domu, żeluj włosy i nie pokazuj się wiedzącym czego chcą kobietom, które dostaja dreszczy na widok takich slamazar jak ty! :)