Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość penac

czy można miesiączkować bedąc w ciąży

Polecane posty

Gość penac

Pare dni temu usłyszałem,że można miec normalnie miesiączke i......można być w ciązy.3 miesiące temu lezałem sobie z moja partnerka nagą, ja też bylem nagi w łóżku.Do penetracji pochwy nie doszło...ale dotykałem moim ptakiem jej warg..sromowych.i pochwy..może na sekundke wlozylem moze 2 cm pop prostu aby pokazac jej jak moze byc przyjemne.Do wytrysku nie doszlo bo czulbym to ja i ona.żyla w stresie bo wiadomo-roznie moze byc........zrobila test-wynik negatywny2 tygodnie po tym dostala okres..........bez problemu, wtedy tez zaczela brac tabletki...po skonczeniu opakowania pojawila sie jej miesiaczka w czasie tcy 7 dni...to juz druga od tego czasu..Teraz bierze kolejne opakowanie.ale.......mowi ze bola ją piersi, i ma jakis taki brzuch wiekszy.Wiec pytam czy mozna miesiaczkowac i byc w ciazy.Prosze o odp.

Gość to juz by bylo przegiecie
po tym co piszesz. A te objawy to z tabletek moga byc.

Gość penac
no nie wiem-a to ze mozna miesiaczkowac i byc w ciazy uslyszalem w przychodni w poradni ginekologicznej..........jakas kobieta mowila innej ze to jest normalne do 4 m-ca.Wiec nei wiem.

Nie miesiączkować, tylko plamić! To zupełnie coś innego. Plamienia są mało obfite i brązowawe. Plamienie takie może wystąpić do 3m-cy od zapłodnienia, ale zdarza się to bardzo rzadko.

Gość penac
ONA NORMALNIE miesiączkuje-ma normalny okres..na poczatku mniej obfity a potem normalny i zakonczony plamieniami-duzo o tym rozmawiamy wiec wiem.

Gość penac
i rozumiem ze...........wiekszosc osob sie nie wypowie

nie no po pierwsze sa male szanse ze w ogole doszlo do zaplodnienia. a poza tym jesli jest normalna miesiaczka to NIE ma ciazy. takie \"miesiaczki\" w trakcie poczatkowej ciazy sa baaaaardzo slabe - faktycznie tak jak ktos juz napisal to jest raczej plamienie. i zdarza sie bardzo rzadko. a po tabletkach anty to normalne ze bola piersi - po paru opakowaniach powinno przestac a brzuch moze byc troszke wiekszy bo one zatrzymuja wode w organizmie. wiec na moje na 100% nie jestescie w ciazy glowa do gory- schizy sa tu niepotrzebne :)

Gość wojewódka
nie masz co sie matwic!!nie jest wciązy!!praktycznie nie bylo szansy na zaplodnienie..dostła mieisaczki normalne wynik negatywny nie ma czym sie prezjmowac a ztym brzuchem i pirsiami to normalne przy tabletkach sama przez to prechodziłam

Gość penac
dzieki dzieki wielkie za odpowiedz-to ja uspokojnie aby sie nie martwila.CHociaz to pewno i tak o tym wie, ze tal latwo nie da sie tak latwo zajsc w ciaze......no i to ze dostala normalnie miesiaczke- nie plamienie a miesiaczke wiec to chyba wszystko wyjasnia.Ale.........no chcialem i ja sie upewnic.

Gość mozna
mozna to jasne i czeste moja kolezanka tak miala pa

Gość eee tam moja kuzynka
była w ciązy a miesiączkę normalną miała :O i to nie były wcale plamienia ale normalna miesiączka :O oczywiscie nie cały czas, ale w następnym miesiącu po zapłodnieniu jak miała byc miesiaczka tak była a ona juz od miesiaąca (no, moze nie cąłego) w ciązy była.

Gość penac
a po ilu miesiacach wychodzi ze dana osoba jest w ciazy, tzn ile taka normalna miesiaczka trwa?

Gość odswiezam
a jeszcze jedno....jesli partnerka......dostaje w ciagu 7-dniowej przerwy miesiaczke to moze byc w ciazy???mimo wszystko??

Gość darenka
tez mam do was pyatnie...a mianowicie...kochalam sie z partnerem gdy mialam ostatni dzien miesiaczki bez zabezpieczenia....:/ od stosunku uplynelo 6 tyg...ucieszylam sie bo dostalam okresu tak jak powinnam dostac moze troszke wczesniej ale to minimalnie wczesniej.... mialam go tylko 3 dni ale byl dosc obfity...cieszylam sie...ale zdziswilo mnie to i bardzo przestraszylo ze dostaalm drugi raz w tym samym miesiacu;/:( ale byl jakis dziwny nigdy tak nie mialam...to byly jakies grutki brazowe....tak lecilay jakby chcialay a nie mogly mialam tak z 2 dni i starsznie mnie jajniki bolaly;/ ogolnie czuje ze cos jest nie tak bola mnie piersi tzn niedawno zaczely bolec sutki.rozwniez boli mnie kregopslup:/ i naadl jajniki:/:/ czy i dolny brzuszek tak jakby sie powiekszyl:?moze to byc ciaza czy isitnieje taka mozliwosc zebym zostaal zaplodniona podczas miesiaczki???

Gość bartekm
witam.mam taki problem. współżyłem z moją dziewczyną 11 dni przed oczekiwaną miesiączką bez zabezpieczenia... okazało się że dostała miesiączke po 5 dniach...czyli 6 dni przed terminem. czy moge spać spokojnie?? czy możliwe że jest ona w ciąży... pilne !!!

Do \"ee tam, moja kuzynka\" --> to prowokacja czy mówisz poważnie? A jeśli poważnie - jak sobie wyobrażasz miesiączkę w ciąży albo raczej ciążę, gdy się ma miesiączkę? Co to jest miesiączka? Nie sądzisz, że techniczne wykluczanie się stanu w czasie ciąży i miesiączki jednoznacznie przesądza sprawę? Nie strasz chłopaka, i tak schizuje, skoro zakłada ciążę bez współżycia.

Gość izi poznań
ja pierd... widze że same mądre tu sie wypowiadają jakby ginekolożkami były.. Jasna sprawą jest że do 4 miesiąca można być w ciąży i mieć miesiączke aczkolwiek w pierwszym miesiącu może ta miesiączka występować normalnie potem powoli zanika, a z kąd wiem? od lekarza który zwie sie ginekologiem i z doświadczenia ktorego miała moja przyjaciołka że w pierwszym miesiącu normalnie krwawiła i to z tymi skrzepami! a ten PENAC jego wypowiedz mnie kompletnie osłabiła.. on ma chyba 15 lat i niedawno dowiedział sie że ma ptaka i do czego służy hhhaaaa ha co za muflon!!!!

Gość bebe lilly
Moim zdaniem można ponieważ mojego brata ciotecznego zona była w 3 miesiącu ciąży i miała normalna miesiączkę ...

Nie jest w ciąży, to pewne.A objawy, o których piszesz to są skutki uboczne tabsów i zapewne przejdą po 3 opakowaniu, jeśli nie to będzie można pomyśleć o zmianie tabletek.pozdr.

Gość dari
Witam , mam pytanko wspolzylam z moim chlopakiem bez zabezpieczenia (byl wytrysk we mnie) miesiaczka spoznila mi sie 4 dni ale bylo to dziwne krwawienie bardziej bybylo mozna nazwac plamnienie malo obfite i brazowe trwalo 4 dni,od tego czasu zaczelam sie zle czuc mam mdlosci zawroty glowy bola mnie sutkii ogolnie sa momenty w ciagu dnia ze bardzo zle sie czuje jestem ciagle senna czy jest mozliwosc ze jestem w ciazy????

Gość a test to gdzie

Gość shakaaa
myśle ze można byc w ciazy majac miesiaczke ale ta miesiaczka jest tylko początkowo i takie przypadki są raczej rzadkie .. a zmiany w organiźmie są jakies zawsze a każda kobieta przeciez zauważy ze cos sie z nia dzieje ...

Gość ela155
mozna plamic w trakcie ciązy ale nie miesiączkować! miesiacka a plamienie to dwie bardzo rózne sprawy...wiele osób poprostu nie odróznia tego i stąd tyle niezgodności czy pozniejszych obaw

Oczywiście, ze można przez jakies 3 pierwsze miesiace ale o dokładniejsze informacje powinnas się zwrócić do lekarza!