Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

psycholog2

pomoge w kazdym problemie

Polecane posty

Pani J musisz byc bardzo cierpliwa.... Zaufaj mi zakocha sie w Tobie, spelniaj jego wymaganie pytaj sie go co najbardziej lubi w Tobie niech wypisze twoje wady i zalety staraj sie spelniac te zalety ktore wypisal na kartce...Ale jezeli piszesz ze cos jednak czuje do ciebie to zastanow sie czy czuje do ciebie milosc o ktorej nawet nie wie....

Gość very
ogłaszam, ze korzystanie z porad psycholog2 może być szkodliwe...nie ma nic wspólnego z profesjonalizmem, niestety...

Gość a mów
też uważam ,ze te wszystko kupy sie nie trzyma. Może jesteś prrawdziwą psycholog, kto wie, ale to forum nie jest stworzone dla takich poważnych ludzi. Pomyśl o innym rozwiązaniu , jakiejś stronie www

Gość Płatek
domorosły_psycholog Tak mi wlasnie moj lekarz powiedzial i zastosowal indywidualna psychoterapie, trwa juz ponad rok i z perspektywy czasu pomaga, ale jeszcze dluga droga do wyzdrowienia, tabletek nie biore, gdyz lekarz nie chce mi przepisac.

Gość domorosły_psycholog
Płatku - trafiłaś na dobrego lekarza. Nie jest sztuką naszprycowanie się chemią, sztuką jest rozwiązanie przyczyny Twojego stanu . Tak trzymaj, powodzenia :))

domosrysly_psycholog.... to tez mialam na mysli... Powiedz mi w takim razie czym zajmuje sie psychitra??? Moze wmowisz mi ze psychitra nie zajmuje se depresja?? Pisalam tylko ze nie potrafie pomoc takim ludzia bo nie jestem psychitra.... A jezeli chodzi i pigulka to uwierz sa ale one tylko dzialaja wtedy kiedy sa zarzywane. Potrafia tylko zaleczyc... Niestety niektorym ludzia pomagaja tylko one...Zreszta depresja jest zaglebym tematem zeby tu sie rozpisywac.. Najpierw trzeba zobaczyz czlowieka na zywo i wykryc u niego poziom depresji a pozniej zastanowic sie jak go leczyc dlatego tu wam nie pomoge...

Gość very
czy sa pigułki na ortografię? :-D

Gość do psycholog2
jesli jestes psychologiem, dlaczego zadajesz sie z jakimis "glupkami", tlumaczysz sie i wogule. Dlaczego nie odpowiadasz na problemy ludzi?? ja pytalam a ty ciagniesz klutnie z tymi co chca ci dogryzc, chca sie zabawic

Gość upupuppupupupupupupupu
jeeeny, no chyba jej nie wierzycie? jakaś samozwańcza suka a wy lecicie jak ćmy do ognia. Droga Pani Psycholog, gdyby była Pan Psychologiem, nie robiłaby Pani tych porażających błędów ortograficznych!!!!!!!!!!!

Hehe niestety tego juz sie trzeba samemu nauczyc. Chociaz ostanio czytalam ze niedlugo bedzie istniec pigulka na piemiec... Hmm... Ja tez mam problemy z ortografia.

radząc się jej same możecie sobie zaszkodzić

Gość very
cecha dobrego psychologa jest inteligencja, mniejsza już o ortografię...

Gość ________LOL_________________
psycholog2 - ale dalej nie rozumiem dlaczego akurat moje auto zostalo rozbite na ostatniej imprezie...myslisz,ze to bialy kolor mogl byc przyczyna ?

very, racja, ja u tej nie widzę inteligencji Pani Psycholog, czy czujesz się niedoceniana w realnym świecie że przynajmniej tu możesz skupić na sobie uwagę bawiąc się w Panią Lekarz?

Przepraszam czy ja sie z wami kloce. Tak jest takie powiedzenie winny sie tlumaczy ale w praktyce jest w ogole inaczej. Chialam tylko wam przypomniec ze jestem na dziale \"zycie uczuciowe\" specjalnie tu weszlam, zeby pomagac ludziom ktorzy maja problemy zwiazane z tym tematem.

Gość smutna_Agnieszka
psycholog2, mam ogromny problem, gdy wyglądam przez okno...patrze na ludzi... to jest mi przykro że ptaki na nie srają, czy można coś z tym zrobić? Boję się że nabawię się depresji.

Gość Edyta w depresji
nie mogę dalej żyć...................nie wiem co robić............psycholog2 pomoz mi............nie wiem jak sobie poradzić z moim kłopotem który spędza mi sen z powiek, mianowicie....lubie kawe rozpuszczalną a mój mąż z ekspresu, on mowi że rozpuszczalną piją tylko wyrzutki spoleczenstwa, doradź............. co robić? rzucić go?!?!?!?!

psycholog2 - z takim formulowaniem zdan, mozesz wprowadzic tutaj tylko zamet..ciezko zrozumiec Twoje "uczone" wypowiedzi..

Gość very
psycho0log2 chcesz doradzać ludziom w problemach -super, chwalebne. Ale nie podszywaj się pod profesjonalistkę, bo wszystko co piszesz swiadczy, że nią nie jestes. Więc w sumie zaczynasz od kłamstwa oferując pomoc...

Gość do psycholog2
czy mam zamienić mieszkanie na większe?

Edyta w depresji - pozwol,ze udziele odpowiedzi...kawa tylko z fusow...fusy zuzywamy jako peeling do ciala w polaczeniu z sola i oliwka z oliwek..a psychologowi od siedmi bolesci niech dostep do netu odetna :-)

A w jakim mieszkasz mieszkaniu? Masz dzieci? Ile ma metrow twoje miszkanie.....

Gość domorosły_psycholog
chciałaś Aniu chyba napisać naiwnych?

Gość Małgosssiaa
psycholog2 nie przejmuj się, mi pomóż!! mam duży problem ze swoim chlopakiem. On uważa że rezonans magnetyczny działą na baterie, ja uważam że nie. Pomożesz rozstrzygnąć spór?

Gość very
do LOL- to jest ten słynny peeling z kawy na celulit? działa?

Gość Ala37
jak sie wyleczyc z lecenia na ske? mam ten probelm od 18 roku zycia, nasilil sie jak mialam 22 lata i tak mi zostalo, potem mialam impulsy jak skonczylam 33/34 lata?

Gość do psycholog2
mieszkam w mieszkaniu dużym, nie mam dzieci, ale sąsiad zalewa mi sufit. Daj mi jakiś adres dobrego prawnika, najpierw go zaskarżę, potem zamienię mieszkanie na większe. Dzięki z góry za pomoc.

Gość Ala37
*jak sie wyleczyc z lecenia na kase? $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

Gość asinek
mam pytanie jestesmy z mezem po kryzysie chcielismy od siebie odejsc ale wrócilismy a nastepnie pojawiła sie ciaza i juz mamy dziecinke. ja mam jakis niedosyt czuje sie psychicznie zmeczona? czy to normalne po takich przezyciach?