Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

psycholog2

pomoge w kazdym problemie

Polecane posty

Gość ________LOL_________________
very - znacznie lepiej niz porady PSYCHOLOGA2 :-) APropo metraza to mam duzy - jaies 3 pokoje na jedna osobe- wiec to chyba nie moze byc przyczyna moich klopotow...hehe

Gość Dąbroiwa Górnicza
czy mój mąż umrze przede mną?

LOL nie musisz tu przebywac....Widze ze ty masz pewnien problem... Nie umiesz doceniac ludzi... Jestes osoba zazdrosna lubisz dokwierac, manipulowac, wysmiewac. Chcesz za wszelka cene pokazac ludzia swoja racje... Wydaje mi sie ze jestem w zyciu nieszczesliwy...

Gość dorotttka
cześć, chcialabym się dowiedzieć kiedy wyjdę za mąż

Gość WOJTEK Z GÓRY
HEJ, MAM PROBLEM. NIE MAM DZIEWCZYNY. ZNASZ JAKĄŚ? DAJ ADRES I ZDJĘCIE. MÓJ MAIL WOJTEKBOBA@WP.PL

Gość asinek
ponawiam moje pytanie ze str 2

psycholog2 no skoro Ci sie wydaje TU CYTUJE "Wydaje mi sie ze jestem w zyciu nieszczesliwy... " to moze pora na wizyte u psychologa , a nie PSEUDO-psychologa... Swoja droga psycholog, ktory ma problem z wyslawianiem sie w jezyku ojczystym wzbudza politowanie nie zas zaufanie...

Gość joasia_25__
cześć ja też przezywam kryzys moja przyjaciolka ma spodnie od dolce&gabbana a ja tylko z levi'sa co mam zrobic? zerwac przyjazn czy ukraść jej spodnie? doradź Aniu kochana

Gość rwrwerwerwerw
LOL ---> dobre, dobre!!!! hahahahahahhahaa

P.S. akurat jestem bardzo szczesliwa....blad w diagnostyce Pani lub Panie Psych (iczny..tfuuu hologu mialo byc/....

Gość pomoz
Droga psycholog! Pisalas ze pomagasz ludzia w sprawach uczuciowcyh.. prosze wiec o pomoc... Jestem z chlopakiem 6 lat chce od niego odejsc ale boje tego co ze mna bedzie... Nie wiem czy sobie poradze bez niego..:(

Gość very
do powaznie----> napisz cos wiecej o sobie, proszę... na co choruje Twój maż i jaka masz sytuację

Gość asinek
tez rozstałam sie z chłopakiem po 6 latach - wiele dobrego i nowego mozesz przezyc zapewniam Cie i niewiem jaki był ten Twoj były ale ten mój kija wart

Gość RObert_______
dzień dobry mam problem, jestem alkoholikiem i stoczylem się na dno... mam pytanie - czy mogę pić żonie perfumy?

Gość very
mam tlen kasikt2@tlen.pl

joasia_25__ - zrob przyjaciolce na zlosc i kup spodnie Dior,Chanel lub Chloe - ostatnio projektanci z Francji maja przewage na wloskimi...:-) No, ale oczywiscie nie jestem psychologiem , wiec zanim zastosujesz sie do mojej rady wysluchaj PSYHOLOGA2 ( swoja droga to 2 ma oznaczac zdalem egzamin za drugim podejsciem za lapowe ?)

\"Pomoz\"- twoim problemem jest samotnosc. Niestety co 3 kobieta boi sie odejsc od mezczyzny, bo boi sie samotnosci. Co 2 kobieta rezygnuje ze swojego zycia jak spotka ta druga polowke, niestety takie juz jestesmy chociaz coraz wiecej spotyka sie \"przypadki\".Kobieta poswieca sie cala dla mezczyzny, a pozniej zauwaza ze nie jest doceniana i chce odejsc od niego Czy w Twoim przypadku tak nie jest... Jedyne co Ci moge doradzic... Odejdz od niego i nie boj sie tej samotnosci.. Kobiety psychicznie sa mocniejsze od mezczyzn i tak naprawde to on nie ebdzie wiedzial co ma z soba zrobic. Pokaz mu ze potrafisz zyc bez niego.. Wierze w to ze jestes silna tylko musisz wykryc to w sobie..

Gość Ala37
kiedy wylecze sie z zawisci? przeklełam ich dzieci, zyczyłam mu jak najgogrzej, jej tez, wyzywałam, bluzgałam, podla jestem..kiedy sie wylecze? zycyzłam chorob, kalectwa jemu bankructwa, jestem dziwka i suka! wiem, nie mam nawet odwagi powiedzec to tej dobrej kobiecie w twarz, ze wyzywałam ja i jej niczemu niewienne, nienarodozne dzieci.. wyzywac dzieci to sukowatosc nad sukowatoscia, wiem, ale co ja zrobie, ze ja taka suka jestem? teraz niedawno biegałam do wrozki, chcialam go odzyskac, dziecko nie pomoglo, czary tez nie, moze zabijstwo? jemu nic nie zrobie, ale jej? kto wie:) juz tyle zrobilam, lapanka na ciaze, czary, jestem zdolna do wszytskiegooo tym bardziej, ze nie idzie mi w pracy i jestem sama, uwazam to za porazke i tak latwo nie odpuszcze suka ze mnie!!!

Ala37 - wszystkie zle zyczenia skierowane do innych wracaja do nas z podwojna moca...

Gość very
do powaznie---> jesli chcesz napisz na maila

Ala37- rozumiem ze kochasz pewnego mezczyzne.... Nie wiem jak mam Ci pomoc poniewaz nie znam duzo konkretow... Kim wlasciwie jest \"ona\"? Czy \"on\" jest twoim mezem? I za co go tak nienawidzisz? Zdradzil Cie \"on\"? Ala prosze o szczgoly

Gość elisska
wiem dlatego uwazam ze Ala37 bedzie winna jak mnie urodiz sie chore dziecko, jak mozna byc taka swinia, i to kobieta co sama ma 2 dzieci.. i oto mam zal, ja jej nie zycyzlam tego, co ona mnie i to komu niewinnym dzieciom???????? niehc powie mi to w twarz ta dojrzlala kobieta jak to sie publicznie okreslila!

Gość takisobieludek
jak idę ulicą to ciągle mi się zdaje jak ktoś się śmieje za plecami to że ze mnie nie lubię jak ktoś się na mnie gapi idąc miastem boję się, że ktoś mnie słownie zaczepi (jakaś głupia zaczepka typu ty debilu czy coś takiego) i co mam z tym zrobić?

Gość takisobieludek
zaczepek fizycznych się nie boję, bo wiem, że sobie poradzę

Rany Psycholog....zalamalam sie czytajac Twoja ostatnia wypowiedz... Jesli Ty jestes psychologie to ja jestem wlascicielka DUBAJU...LOL

Gość pomoz
Psycholog2 tak chyba najbardziej sie boje tej samotnosci co mam robic???

\"Ja musze znac konkrety moze ta twoja bezsennosc spowodowana jest jakims problemem?? Ja rozwiazuje problemy...\" Problemy to rozwiazuja ludzie, sami, zaden \"psycholog\" za nikogo nic nie ma prawa rozwiazywac.

Gość asinek
czy moge liczyc na odp pytanie jest na 2 stronie