szmul 73 Napisano 3 minuty temu 1 minutę temu, Koralgor napisał: zara bedzie ze na jej chlopa polujesz tesz jak ja jakie ja mam ukryte intencje inne poza tym zeby peto stalo i miec wlasciciela, no wlasnie, trzeba to zglebic tu na pewno cos sie czai innego oprocz zwyklego wkoorwienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 73 Napisano 1 minutę temu ja na pewno nie chce bo jak mam byc taka poschizowana idjotka jak te niektore to bym wolala sie zabic bo to obraza godnosci czlowieka dla mnie, brzydze sie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 707 Napisano przed chwilą 4 minuty temu, Koralgor napisał: zara bedzie ze na jej chlopa polujesz tesz jak ja Nieśmiało zauważam, że ja też poluję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 125 Napisano przed chwilą 2 minuty temu, szmul napisał: jakie ja mam ukryte intencje inne poza tym zeby peto stalo i miec wlasciciela, no wlasnie, trzeba to zglebic tu na pewno cos sie czai innego oprocz zwyklego wkoorwienia. dobra dobra polujesz na chlopa i cala kolejka juz stoi do niego i kazda czyha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach