Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nilly

wszysycy lekarze do dupy...masakra, co robic?!

Polecane posty

Od lutego mam stan zapalny pochwy, nadzerke, ktora od tego czasu zrobila sie bardzo duza. Bylam juz u kilku lekarzy i ciagle to samo! Ciagle to zapalenie.Probowalam juz mase lekow i mi nie przeszlo.Znacie jakiegos dobrego lekarza w Krakowie? :(((

Gość zajrzyj na forum
wyborczej www.gazeta.pl - Dziecko-Niepłodność - Biała lista ginekologów. Tam są polecani ginekolodzy. Ja tak znalazłam w Warszawie ginka i nie zamienię go na żadnego innego :)

Gość wojewódka
anie myslalas o pozbyciu sie tej nadzerki??ja przez 2 lata leczylam upławy jakimis srodkami i nic dopiero poszłam na zabieg(bez polecenia lekarza)i juz mam spokoj!!

Gość pifpaf
do nilly- pociesze Cie ,ze mam podobny problem, juz mam dość tych stanów zapalnych i zajakieś 2 tyg ide usunąć tą nadżerkę- do tego stopnia mi dokuczją te stany zapalne ,ze juz nie mogę sie doczekać kiedy w koncu to zrobię.

dzieki dziewczyny :) Ostatnio bylam u lekrza i powiedzial, ze jak najszybciej musze wypalic ta nadzerke (laserem). Moze wtedy przejdzie. Ale najpierw musze wyleczyc ten stan zapalny.Zalamac sie mozna... Zaraz zobacze na ta liste ginow na gazecie. pozdrawiam :)

Gość zybuziba
taka mała korekt:Plaserem sie nie wypala:P ozbądz sie tego paskudctwa jak najszybciej!! ja przezylam zamrazanie!!

Gość pifpaf
no laserem to jest fotokoagulacja a prądem czyli tzw wypalanka to elektrokoagulacja- tak czy siak wypalanie , wiec nie ma co sie czepiac szczegółów. Podobno duze nadżerki najlepiej wypalić pradem czyli tzw klasyczna wypalanka- ja taką mam , a mniejsze można zamrażać, albo laserem..