Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magdchen

Do dziewczyn, które w tym roku planują się zaręczyć

Polecane posty

Gość huhu odwieczny
moj facet kiedys dawno temu zapytał tak z głupia fran, co bym powiedziała mu gdyby się oświadczył i co: ja mu powiedziałam zobaczymy. i tak zostało. potem długo nic się nie działo ze 4 lata i nastapiło - jego własna nieprzymuszona chęć;) wstapienia w związek małżeński. niespodzianki koleżanka powyżej aż takiej nie bedzie miała bo wie że to nastąpi w ciągu roku a facet był poprostu był nieprzekonany co mu odpowie i żeby się nie zbłaźnić wybadał teren - jak dla mnie. to samo chciał zrobic mój, ale nie dałam mu odp. bo to jest własnie to facet pyta i może zostać odeslany z kwitkiem a nie tak....

Gość do karmazynowej
chcesz tolerancji a sama wyzywasz osoby o innych pogladavch cnotkami, dewotkami itp itd:O dziecinne to troche:O

Gość Karmayznowa X
Bo niestety widze, ze inne argumenty do was nie przemawiaja. Tyle z mojej strony. Dobra zostaw swoja definicje niespodzianki dla siebie. Ja wiem swoje. Cala oprawa i moment naleza do chlopaka i to jest dla mnie niespodzianka. A ze Ty myslisz inaczej+ masx do tego prawo.

Gość do karmazynowej
to to jest wg Ciebie ta tolerancja???? wyzwanie kogos od cnotek i dewotek?:O chcesz dac dobry przyklad tolerancji to nie wyzywaj innych

Gość danis
zaręczyliśmy się w niedzielę był pierścionek, kwiaty, tort, szampan. Czekałam w domu wyszedł po cukier a nie było go prawie 1,5 godziny zadzwoniłam czy zbiera buraki na polu ale zaraz wrócił z kwiatami

Gość do karmazynowej
jesli chcesz to krytykuj, bo masz do tego prawo, ale nie do obrzucania kogos negatywnymi epitetami, bo to brak kultury osobistej:O

Gość dziwnie się
troche tu utarło- osoby które są za niespodzianką powyzywały od najgorszych kobiety które rozumieją i nie wyrażają sprzeciwu w rozmowach na temat zaręczyn. Gdy te odpłaciły panią (tym od niespodzianek) tym samym + przypomniały o tolerancji, to juz się dowiadujemy że same nie jesteśmy tolerancyjne, same prawie wymusiłyśmy zaręczyny na facecie i jesteśmy głupie i babo chłopy i w ogóle. Noż kobiety zdecydujcie sie czy jesteście tolerancyjne czy nie. Jak obrzucacie błotem na dzień dobry to potem liczcie się że inni wam zaserwują to samo.

Gość Karmazynowa X
Zgadzam się z przedmówczynią. Gdybyście same nie zaczęły, nie byłoby tej całej głupiej gadki. A tak w ogóle, to po co tu wchodzicie. Nie musicie tego czytać, bo to temat nie dal was. Najlepiej załóżcie sobie osobny topik, dla tych, co to wyczekują niespodzianki i tam sobie podyskutujcie w swoim gronie.

Gość huhu odwieczny
chyba dyskusja nie ma sensu bo są 2 opcje a dziewczyny się już podzieliły, 1 - ja i podobne się DOCZEKAŁY i uważają że warto poczekać 2 - inne które się niedoczekały i same wzieły sprawy w swoje ręce;) natruralne było by to gdybym sie nie doczekała i sama podsunela mu ten pomysł to też bym była za tą opcją - całe szczęscie nie musialam

Gość dziwnie się
huhu odwieczny-wstaw sobie że jest i 3 obcja- mi się oświadczył z tzw niespodzianką- nie miałam pojęcia że to już. Ale potrafie zrozumieć te kobiety które potrafią rozmawiać na te tematy, a nie robią z tego jakiegoś tabu i bóg wie jeszcze czego. Ty wdzisz tylko białe i czarne, a ja jeszcze troche innych kolorków.

Gość Karmazynowa X
Huhu, gdybyś umiała czytać, to wyczytałabyś, że pomysł wyszedł od chłopaka i nie pusz się, że Twój facet był taki wspaniałomyślny, bo wcale nie wiadomo, jak to do końca było. A tak w ogóle, to zamiast krytykować, zajmij się czymś pożytecznym i nie zaśmiecaj topiku, który nie jest dla Ciebie.

Gość Karmazynowa X
I wbij sobie do swojego małego rozumku, że nikt tu nikogo do nnieczego nie zmuszał, ani niczego nie podsuwał. Tyle

Gość nie piszę się
a ja osobiście uważam że całe te ZARĘCZYNY to straszna chujnia :) jakie to ma znaczenie jakie beda kwiaty, jaki pierscionek, o ktorej godzinie i gdzie sie zareczycie ?? czy to wg was jest wyznacznik milosci ? i co myslicie pewnie że jak facet robi niespodzianke i sie oswiadcza to jest to zonaka tego że bedzie zajebistym mezem, ojcem i kochankiem ?? mam faceta od 5 lat i o tych calych zareczynach gadalismy chyba z 500 razy i ja zawsze sie do niego smieje zeby sie nie wazyl tej calej szopki robic bo go zatluke :P on tez mowi ze nie ma zamiaru tego robic (tego tzn klekania przede mna lub moja mamuska i proszenia jej o reke :O) jak mi sie oswiadczy to ok, jak nie to i tak za niego wyjde nawet bez zareczyn bo kocham go potwornie i zwisa mi to czy bedzie ta cala szopka czy nie bedzie poza tym nawet bez zareczyn wiem ze on mnie kocha i chce sie ze mna ozenic predzej czy pozniej :P

Gość huhu odwieczny
puki co podatki to nam sie nie zmniejszą - bo do 37 kola to mi jeszcze daleko..... a dlaczego się oświadczył to ja wiem;) chcecie byc nowoczesne to bądzcie powtarzam to wolny kraj, ale faceci nie nawidzą takiej nowoczesnosności - oczywiście wasi tak heheh bo co innego możecie powiedzieć

Gość nie piszę się
a najbardziej mnie moja kolezanka rozjebala ktora na swoje zareczyny miala zatrudnionego kamerzyste zeby to filmowal :O :O no proszę was :O wiem wiem wy to robicie po to zeby moc sie pozniej kolezankom chwalic jaki to ten wasz facet romantyczny i pomyslowy :P tylko szkoda że tydzien po zareczynach on sie znowu zamienia w mruka co siedzi caly dzien przed tv, dochodzi po 3 minutach i czeka az mu cieply obiadek pod nos podsuniecie :P

Gość huhu odwieczny
a napewno te co wspólnie planowały - walą całą szopa przed mamusią i tatusiem i rodziny się spotykają bllleeeeee pkazówa, dobry poczatek

Gość nie piszę się
i zeby nie bylo - takie samo zdanie mam na temat slubu :O zrobic jak najwieksza pompę żeby sąsiadom i koleżankom kopary do ziemii opadły :P i wkurza mnie to, że laski juz na rok przed slubem rozkmniaja jakiego koloru beda baloniki w dekoracji lub czy lepiej podac kluski w sosie koperkowym czy chrzanowym a bylam na wielu weselach i powiem wam, że po tygodniu nie pamietam nawet jaka suknie czy fryzure miala panna mloda o balonikach nie wspominajac :O no ale skoro lubicie wyrzucac kase w bloto zeby w tą jedną noc czuc sie jak ksiezniczki to prosze bardzo :P ja sie ksiezniczka codziennie czuje i taka wielka pompa nie jest mi do szczescia potrzebna

Gość dziwnie się
huhu odwieczny- ty poprostu jesteś ograniczona!

Gość huhu odwieczny
ok jestem ograniczona - ale wiem że nie "zmusialam" mojego chlopa do slubu. aż dziw bierze że was sumienie nie bedzie gzyzło

Gość dziwnie się
jeśli uważasz że zwykła rozmowa to jest zmuszanie kogoś do czegoś - to ja współczuje twojemy facetowi.

Gość nie piszę się
pijana lisica ---> tak właśnie chcę żeby wyglądał mój slub :) dokladnie tak jak Twoj - jak najbardziej skromny bez calej tej szopki :D a o tym seksie to do mnie bylo ?? :) w sprawach seksu jestesmy oboje otwarci i nie wstydzimy sie mowic o naszych fantazjach :P kiedy mam na cos ochote to mu o tym mowie zeby pozniej nie czuc sie niezaspokojona :) on z reszta tez mowi :)

Gość nie pisze sie
ja podejrzewam ze one seks to tylko po bozemu uprawiaja i max 1 raz w miesiacu :P

Gość huhu odwieczny
nie maialyście z kim imprezki zrobić weselnej to rozumiem że nie było co robić bibki;) jakoś sobie z sexem radzimy. i z wszystkim innym tez - przynajmniej moj facet musial się troche postarać a nie wszystko dostawać.

Gość huhu odwieczny
a z tego co piszecie - jesteście nowoczesne same proponujecie zaręczny , bzykacie się ile wlezie - hmmmm... dobrze że nie jestem facetem i na was nie trafiłam;)

Gość nie pisze sie
ja jeszcze nie jestem mężatką więc Ci się argument nie udał :P p.s przekaż ode mnie wyrazy współczucia swojemu facetowi, że musi się z taka zimną kłodą w łóżku męczyć :P :P :P :O

Gość huhu odwieczny
jakos się nie męczy skoro SAM zaproponowal małżeństwo....

Gość huhu odwieczny
heheh ja robie impreze dla znajomych - bo mam dla kogo, z rodziny tylko pare osób, a w kośculek i welony to przestałam wierzyć dawno temu. wiec cie rozczaruje - nie bedzie sukni bezy;)

Gość huhu odwieczny
a ty ani imprezy ani męża, który sam wpadł na to że cie kocha nie masz

Gość huhu odwieczny
widze że obeznana w temacie a ponoć masz to w tylku???? ryba też bedzie nieobecna.

Gość huhu odwieczny
szydełkować i gotowac potrafie - znowu się zaczyna, nie robiłas imprezy bo najprawdopodobniej nie miałas z kimś, i argument że nie lubi jest smieszny - bo slub too slub. wujki pijane itd... rozumiem że tez się sprzeciwiasz bo musisz tak samo jak i zaręczyn;) biedaczka.