Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedługomama

PROSZKI DLA NIEMOWLąT - MAłE PYTANKO

Polecane posty

Gość niedługomama

Kupiłam Jelp ale stwierdziłam ze bede w nim prac tylko ubranka poniewaz jest drogi. Z tego wzgledu ze bede uzywac pieluszek tetrowych przez jakis czas chciałabym zeby zachowały biel, ale chciałabym uzywac do ich prania tanszego proszku moze Bobas albo Dzidziuś. Pytam więc który proszek jest lepszy?

Gość też mama
A jaki masz duży bęben w pralce??? Ja mam taka 5,5kg i gdybym miała prać wszystko osobno,to bym więcej na wodę wydała.I to się nie opłaca.Ciagniesz wode i prąd,a oszczędzasz na proszku??? Oj,przelicz sobie i wyjdzie Ci,że lepiej wrzucić wszystko za jednym razem-żeby zapełnić beben:)

Gość anuśka 25
a najlepiej inajtaniej ci wyjdzie używać pampersow! przelicz se proszek,prąd,woda potem prasowanie!niedawno urodzilam i wiem ,że za duzo czasu to nie mam -a juz na prasowanie pieluch napewno!prasuje tylko ciuszki małego.przemyśl to sobie jeszcze-na serio nie bedziesz miała siły prać i prasować pieluchy tetrowe!

Ja stosowałam jeden i drugi i nie byłam zadowolona z efektów. Wypróbowałam płatki mydlane i efekt mnie zachwycił. Mój synek ani razu się na nic nie uczulił. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam bardzo gorąco.

Gość gość
Ja mam Białego Jelenia, płyn do prania. Nie uczula i b.tani. płatki mydlane ok, ale wiecej zabawy. Nie bedziesz uzywac pampersow do przewijania tylko tetrówek? Dobrze zrozumialam?