Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość numa

zaskakujące prezenty... coś oryginalnego

Polecane posty

Gość agusiak
mój znajomy dostał kiedyś złota rybkę w kuli :) żywą oczywiście, też całkiem niezły pomysł

a z jakiej okazji ma być ten prezent, bo nie chce mi się czytać ??

rybenka w kuli sie meczy, prezent fajny ale rybka moze po kilku dniach plywac do gory brzuszkiem:( i wtedy glupio sie robi:(

Gość prezent na 18 stke P
kupilismy sznurek i ozdobne klamerki kazdy mial kupic majtki i kartke z zyczeniami i powiesilismy to jak pranie:D i wreczylismy solenizantce...ale miala mine :P ps. moj pomysl :D

Gość swistaczek
oryginalnym prezentem może być klamka :) ale nie taka do okna tylko do drzwi balkonowych. W sklepie nazywa się to zatrzask balkonowy: http://www.sklep.winkhaus.pl/artykul.aspx?i=000000000004933964&g=1&p=8&t=4 Super pomysł na prezent gwiazdkowy, na Mikołaja, dla rodziny, dla niego. Może byż też jako prezent na parapetówkę. Do tego kup połówkę i idź na parapetówkę :)

Gość tinkerbel
a ja mojemu facetowi zalozylam stolik w kasynie paradise. moze tam grac ze znajomymi-i on i koledzy sa mi dozgonnie wdzieczni o czy zapewniaja mi prawie co tydzien gdy spotykaja sie w sieci na grze :) postanowilam dac taki prezent bo moj chlopak lubi grac sportowo w pokera. :)

Gość Kaska pierdaska7
sorki myslalam ze sie nie wyslalo

Gość mik876
Nie macie pomysłu na prezent dla faceta? Mnóstwo fajnych gadżetów znajdziecie na emilosc.pl A dla Pań polecam bieliznę na każdą okazję

ta nie ma jak ekscytujące prezenty, jak ktoś lubi i wie, że to się danej osobie spodoba to jak najbardziej, przeczytałam polecany artykuł i faktycznie niektóre pomysły są niecodzienne:-)

Gość 2w3er4tyuioi
super niektore pomysly, moga sie kiedys przydac:) piszcie jeszcze! ja szukam prezentu dla chlopaka na swieta

Fajnym prezentem jest na przyklad jakaś śmieszna koszulka z ciekawym napisem - niektóre są naprawdę bardzo śmieszne. Na fiberya.com można też zamówić koszulkę z własnym napisem, a grafik zrobi jakiś fajny projekt. Wszystko zależy od pomysłu.

Mysle, ze wszystkie moje prezenty sa oryginalne. Tyle, ze ja znam doskonale osoby, ktore obdarowuje i jestem obdarzona pewnymi umiejetnosciami, tzn. potrafie troche szyc, gotowac i zajmuje sie garncarstwem oraz poniekad obrobka metalu :) Sprzedam Ci moj patent na pakowanie: w 10 coraz mniejszych pudelkach w sobie znajduje sie kartka gdzie szukac prezentu (moze byc w szafie, piwnicy, albo... trzeba pojechac do naszej wspolnej znajomej i powiedziec haslo, to go da :D) Pakuje tez we wlasnorecznie szyte i haftowane worki lniane. Co moze to byc? Ja ostatnio zrobilam tak: kolezance tworzacej bizuterie i lubiacej fiolet przez kilka miesiecy uzbieralam zestaw koralikow, mineralow i rzemykow w tym kolorze. Facetowi - niesmiertelnik z grawerem zwiazanym z jego zainteresowaniami (a na Swieta juz planuje wlasnorecznie uszyc koszule). Wszystkie ciotki - komplety biuzterii, skrzynki Decoupage. Moja przyjaciolka jest w ciazy, ja nie umiem robic na drutach, ale chce zamowic sweterek z kapturkiem dla malucha. Dla niej zamowilam na Allegro krem na rozstepy, do tego poszukam w ksiazkach o naturalnych kosmetykach i w Internecie przepisow dot. ziol, ktore moze stosowac w ciazy i dbania o siebie "domowymi metodami" Z Tata zawsze mam problem, bo mowi, ze niczego nie chce, ale uzywa kubkow, wiec kubek wlasnorecznie malowany farbami do ceramiki i sloik domowego smalcu (do ktorego zrobie zabawna naklejke i owine w plotno)

Gość szzz
lubie wymyślać ciekawe prezenty. Narzeczonemy dałam kiedyś czekolade, którą wcześniej odwinęłam i za pomocą zwykłej igły zrobiłam 'płaskorzeźbę' przedstawiającą nas razem. Wyszło rewelacyjnie,bo troche talentu w tym kierunku mam. Z innej okazji dałam mu album z naszymi zdjęciami, którego okładkę stanowił odcisk łapy naszego ukochanego psa w masie papierowej. Fajnym prezentem jest podświetlane terrarium do mrówek z toys4boys.pl

Gość lepsza_ja
jeśli chodzi o prezent ślubny na przykład, to mnie się podoba wykupienie usługi projektantów wnętrz. jak młodzi mają nieurządzone mieszkanko, to taki projekt może być dla nich superupominkiem, w n-design fajne rzeczy robią za kasę nie taką znowu wielką, a na taki prezent zawsze w kilka(kilkanaście?) osób można się zrzucić :)

Gość szukallska
To chyba takie zaskakujace i wyjątkowe prezenty znajdziecie tez i na tej stronie http://www.wyjatkowyprezent.pl/ Pamietajcie ze 30 wrzesnia Dzień Chłopaka.

Gość izzzoska
Jeśli chodzi o faceta to spokojnie mozemy pomyslec równiez o czymś fajnym. I tutaj polecam maszynkę Braun Cruzer. Mysle ze bedzie z takiego prezentu zadowolony.

Gość gość
Musi być zadowolony z takiego prezentu. Mój mąż trochę na początku kręcił nosem bo przecież jednorazówka jest niezastąpiona ale po pewnym czasie po cichutku mi podziękował za cruzera a ja oczywiście to wykorzystałam i kupiłam sobie ladną bluzeczke.

Gość facetogolony
Dzieki wam kobietki, że tak bardzo o nas dbacie i niektóre trafiają z dobrymi prezentami. Ja właśnie dostałem cruzera i jest ok. Przyjemnosc z golenia fajna sprawa. Przynajmniej teraz nie słyszę od kobiety że drapię bo już zawsze jestem gładko ogolony, a jak mam ochotę to trochę zapuszczę i potem mogę sobie wymodelować jak chcę.

Gość marosekos
Mój tata kilka tygodni temu w ramach prezentu dostał jazdę czołgiem - to taki pakiet od Prezent Marzeń. Nasz kosztowało to smieszne grosze, a jednak wrażenie zrobiliśmy, więc chyba da się bez wielkich wydatków!

Gość walika
No nie wiem czy to dobry pomysł - ja tam wolę praktyczne prezenty. Najbardziej to lubię dostawać ksiażki- ewentualnie audiobooki do samochodu. Audiobooki kupuje w dobrych cenach, bo wszystko zamawiam na kod rabatowy z http://kuponiarnia.pl/promocje/godi/