Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paciapacia

Jakie słówka najczęściej powtarzacie, kiedy coś mówicie?

Polecane posty

Gość paciapacia

Mi często zdarza takie niefortunne połączenie :) " na przykład taki przykład " macie jakieś swoje skuchy językowe? , czesto mam też tendencje do rymowania, tak bezwiednie :) najsmieszniej jest jak mam np. jakaś prezentację, to wychodzą mi fajne rymowanki :D

Gość wiesiek spod bloku
Mi ostanio tak sie fajnie zrymowało: "cipa, chuj, pizda, gnój". Fajnie, nie?

Gość w telewizji
kilka razy słyszałam wypowiedzi przypadkowych ludzi z ulicy i zauważyłam że dosłownie w każdym wypowiadanym przez nich zdaniu występowało wyrażenie "po prostu". W pewnym momencie gubili się i brzmiało to mniej więcej tak: "Po prostu była zdesperowana no i chciała po prostu zdobyć w taki sposób pomoc dla dziecka, dlatego po prostu przez bezmyślność to zdrobiła"

Gość no i wiesz....
ostatnio tez w tv widzialam jakis urywek z dyskoteki, gdzie laska jechala mniej wiecej z takim tekstem: "no wiesz... generalnie to nie tylko dyskoteka jest wazna, ale wiesz... tu jest duzo fajnych ludzi i wiesz...zabawic sie mozna fajnie, i wiesz... faceta poznac moze jakiegos? no wiesz... ogolnie jest tak no wiesz jak" i wynikało z tego tylko: no wiesz...

Gość a ja ostanio
za dużo nadużywam : ten ta to tamten tego tamtego i takie inne zamiast podaj mi talerz to mówię podaj mi ten talerz bez sensu najgorsze że mąż i córka to załapali i mnie to wnerwia

Gość aaa ja
jak idę ulicą albo czekam na autobus to slysze z ust gówniarzy tylko:kurwa, ja pierdole itd..... i tak w kólko!!!!

ja tez mam problem z ,,po prostu\" ale najciekawiej jest, gdy jestem pod wpływem alk. zaczynam wtedy wtrącac w rozmowę przysłowia niemieckie..studiuje germanistykę i wtedy jakoś mi tak sie nauwa :-)

moja znajoma nagminnie powtarza \"wiesz o co chodzi?\" np. \"byłam wczoraj w sklepie, tam na rogu, wiesz o co chodzi, były fajne bluzki, z takim rozcięciem, wiesz o co chodzi, a potem poszłam do macka kupic mu tą fajna bluzę, wiesz o co chodzi, ale tak mi się nic nie chciało, wiesz o co chodzi...\" jak z nia rozmawiam to nie wiem o czym ona mówi bo tylko to wiesz o co chodzi słyszę, tak mnie to drażni, że po chwili tylko to słyszę i nic więcej ostatnio złapałam się na tym, że liczę jej, ile razy to pwtarza zamiast jej słuchać, a w sumie to nie musze...wystarczy, że od czasu do czasu powiem \"wiem\" - zawsze trafie z właściwą odpowiedzią ;)

Gość CafeFan
Ja bez przerwy wtrącam słowo "odbyt". Wszystko przez tę Kafeterię. :-o

Gość moj wujek mnie wkurza
co drugie slowo mowi kurwa stary pryk mam czasem ochote go walnac kurwa :)

Gość Moj nauczyciel od informatyki
W co drugim zdaniu używa stricte i defacto. Okropne!

Gość nie znosze...
jak ktos non stop mówi "generalnie" albo "defacto"

Gość a ja wam powiem ze
ja nadużywam 3 zwrotów :) no raczej no proszę Cię ale ochłoń ale najwiecej chyba no raczej :P

Gość Zauważyłam że ta cała Doda
nadużywa słowa "generalnie" "Ja generalnie mam wszystko w dupie" :O

Gość Kiedyś był taki
okres na kafeterii że co druga osoba w poście używała słowa notabene. Wkurzające to było. Na szczęście już ucichło

Gość uczciwa klamczucha2
ja naduzyam zwrtu - ogarnij sie i bardzo go lubie. Ale nie trawie go z ust innych ludzI