Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 sierotka marysia

co z nim mam zrobic??

Polecane posty

Go艣膰 sierotka marysia

mam dzis 18 urodziny i ...............dostalam wibrator co z nim zrobic i jak go uzywac????

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 o艣wiec臋 Ci臋
Wibrator to urz膮dzenie s艂u偶膮ce do masturbacji. Najcz臋艣ciej wykorzystywane przez kobiety. Zasilane z baterii lub poprzez przewody z zasilacza sieciowego. Kszta艂tem przypominaj膮ce m臋ski cz艂onek. wibrator Zasada dzia艂ania W urz膮dzeniu umieszczony jest ma艂y silnik elektryczny, na kt贸rego osi zamocowane jest obci膮偶enie o niesymetrycznym kszta艂cie. Obci膮偶nik pod wp艂ywem obrot贸w silnika wzbudza wibrator do drga艅. Dodatkowo wibrator mo偶e posiada膰 pokr臋t艂o do regulacji obrot贸w silnika, przez co mo偶na regulowa膰 cz臋stotliwo艣膰 i moc drga艅. Opr贸cz wibrator贸w z jednym silnikiem wzbudzaj膮cym drgania s膮 wibratory z wbudowanymi dodatkowymi nap臋dami. Posiadaj膮 one dodatkowy silnik, kt贸ry powoduje wyginanie si臋 ko艅c贸wki wibratora lub obraca koraliki znajduj膮ce si臋 w 艣rodkowej cz臋艣ci. Wibratory dzielimy g艂贸wnie ze wzgl臋du na grupy materia艂贸w z kt贸rych zosta艂y wykonane: gumowe, gumopodobne, lateksowe, plastikowe, 偶elowe, metalowe, lub na ich przeznaczenie: pochwowe, 艂echtaczkowe pochwowo-艂echtaczkowe analne (zazwyczaj o mniejszej 艣rednicy). Wymiary wibrator贸w wahaj膮 si臋 zazwyczaj w granicach 10-30 cm d艂ugo艣ci i 1-5 cm 艣rednicy. Zrodlo - Wikipedia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sierotka marysia
rozwazam stosowanie go jako zamiennik elektrycznej szczotki do zebow, mycie zebow powinno chyba sprawiac przyjemnosc? :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ta co wie
no to tylko uzywaj ile mozesz!!!!!!!Ja bym takiego chcial dostac,ale nie mam sponsora.moze mi polecisz kogos???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sierotka marysia
heehhhhee to jest dobre podszywaczu musze sprobowac ale to dopiero jak pojde spac umyje zabki:D:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ta co wie
moze znajdzi sie jakis mily,grzeczny i chojny mezczyzna na drobny wydatek dla zaspokojenia kobiety????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sierotka marysia
-------->Ta co wie a kiedy masz urodzinki moze tez dostaniesz??:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ta co wie
jak go niechcesz to mozesz mi go podarowac w prezencie.Za niedlugo tez mam urodziny,tylko dobrze go wyszoruj,jak go juz uzywalas!!!!!1

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sierotka marysia
jeszcze nie uzywalam:P ale nie oddam go podobno tani w utrzymaniu nie je nie pije nie trzeba ubierac nie zrzedzi prawdziwy facet a nawet lepszy:P:P:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Buahahahaha
oj ...sierotka marysia...sciemniasz...tyle o nim wiesz...PROBOWALAS:D:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sierotka marysia
teraz tylko poszukam jakiejs hurtowni z bateriami:P:P:P:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sierotka marysia
NIE SCIEMNIAM TAK SLYSZALAM:P:P:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ta co wie
juz za niedlugo,jak sie zdecydujesz to daj znak.Gdzie ci faceci sie podziali???Cierpie na samotnosc,a wibrator to jak kontakt z tym czego pragne.Jestem zdesperowana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!HELP!!!!!!!!!!!!!1

Udost臋pnij ten post

aa ty jakas inna jestes? nieiesz jak uzywac wibrator?? bosje boshe,,,,,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sierotka marysia
dobra ja zmykam z moim nowym prezentem ide myc zabki:D a potem do lozka,moze tam tez sie przyda:P:P:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Buahahahaha
ejze, marysia, z ciebie to nie taka znow sierotka...a zpomnialam dodac, ze mozna tez nim sciany kuc, zamiast mlota udarowego...tylko koszt bateri jest ogrmny w takim ukladzie..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ta co wie
Jak tak go chwalisz,to po co mi facet.Tylko baterie musze sobie kupic alkaiczne,albo maly akumulatorek,by byl zawsze w pogotowiu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Buahahahaha
a sa juz podobno na baterie sloneczne.... tylko, kurcze, jst sie zaleznym od pogody... bo pod zarowka nie laduja...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ta co wie
tylko napisz mi sierotka marysia jaki ma rozmiar,bo male mnie nie jaraja.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ta co wie
Mam nadzieje ze jest wytrzymaly,bo mam ogromne potrzeby,nie mam czasu na reklamacje.

Udost臋pnij ten post

zeby bylo Tobie lepiej spl膮cz go z suszarka, odpal ja i wejdz z tymi zaspokajaczami do wanny z cieplutka woda!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ta co wie
hej michaelcars moze ty mi go zasponsorujesz,jak masz takie fajowskie pomysly???!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sierotka marysia
No zabki umyte ale powiem wam nic specjalnego zadnej przyjemnosci:D:P:P no moze w lozku bedzie lepiej bo jak tak samo to ja go nie chce:P:P:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ta co wie
gdzie sie wszyscy podziali???Faceciii laczcie sie i zlozcie sie dla mnie na to cacko!!!!!!!!!!!!!plis!!!!!!!!1

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sierotka marysia
--------> jutro wyprobuje nowy wibratorek ale tego to ci nie oddam:P:P:P:PA ten jak sie dzis nie sprawdzi to ci sprezentuje ale bez baterii:P:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Podszywacz Analny
uzywaj.

Udost臋pnij ten post