Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sierotka marysia

co z nim mam zrobic??

Polecane posty

Gość sierotka marysia

mam dzis 18 urodziny i ...............dostalam wibrator co z nim zrobic i jak go uzywac????

Gość oświecę Cię
Wibrator to urządzenie służące do masturbacji. Najczęściej wykorzystywane przez kobiety. Zasilane z baterii lub poprzez przewody z zasilacza sieciowego. Kształtem przypominające męski członek. wibrator Zasada działania W urządzeniu umieszczony jest mały silnik elektryczny, na którego osi zamocowane jest obciążenie o niesymetrycznym kształcie. Obciążnik pod wpływem obrotów silnika wzbudza wibrator do drgań. Dodatkowo wibrator może posiadać pokrętło do regulacji obrotów silnika, przez co można regulować częstotliwość i moc drgań. Oprócz wibratorów z jednym silnikiem wzbudzającym drgania są wibratory z wbudowanymi dodatkowymi napędami. Posiadają one dodatkowy silnik, który powoduje wyginanie się końcówki wibratora lub obraca koraliki znajdujące się w środkowej części. Wibratory dzielimy głównie ze względu na grupy materiałów z których zostały wykonane: gumowe, gumopodobne, lateksowe, plastikowe, żelowe, metalowe, lub na ich przeznaczenie: pochwowe, łechtaczkowe pochwowo-łechtaczkowe analne (zazwyczaj o mniejszej średnicy). Wymiary wibratorów wahają się zazwyczaj w granicach 10-30 cm długości i 1-5 cm średnicy. Zrodlo - Wikipedia.

Gość sierotka marysia
rozwazam stosowanie go jako zamiennik elektrycznej szczotki do zebow, mycie zebow powinno chyba sprawiac przyjemnosc? :)

Gość ta co wie
no to tylko uzywaj ile mozesz!!!!!!!Ja bym takiego chcial dostac,ale nie mam sponsora.moze mi polecisz kogos???

Gość sierotka marysia
heehhhhee to jest dobre podszywaczu musze sprobowac ale to dopiero jak pojde spac umyje zabki:D:P

Gość ta co wie
moze znajdzi sie jakis mily,grzeczny i chojny mezczyzna na drobny wydatek dla zaspokojenia kobiety????

Gość sierotka marysia
-------->Ta co wie a kiedy masz urodzinki moze tez dostaniesz??:P

Gość ta co wie
jak go niechcesz to mozesz mi go podarowac w prezencie.Za niedlugo tez mam urodziny,tylko dobrze go wyszoruj,jak go juz uzywalas!!!!!1

Gość sierotka marysia
jeszcze nie uzywalam:P ale nie oddam go podobno tani w utrzymaniu nie je nie pije nie trzeba ubierac nie zrzedzi prawdziwy facet a nawet lepszy:P:P:D

Gość Buahahahaha
oj ...sierotka marysia...sciemniasz...tyle o nim wiesz...PROBOWALAS:D:D

Gość sierotka marysia
teraz tylko poszukam jakiejs hurtowni z bateriami:P:P:P:P

Gość sierotka marysia
NIE SCIEMNIAM TAK SLYSZALAM:P:P:D

Gość ta co wie
juz za niedlugo,jak sie zdecydujesz to daj znak.Gdzie ci faceci sie podziali???Cierpie na samotnosc,a wibrator to jak kontakt z tym czego pragne.Jestem zdesperowana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!HELP!!!!!!!!!!!!!1

aa ty jakas inna jestes? nieiesz jak uzywac wibrator?? bosje boshe,,,,,

Gość sierotka marysia
dobra ja zmykam z moim nowym prezentem ide myc zabki:D a potem do lozka,moze tam tez sie przyda:P:P:P

Gość Buahahahaha
ejze, marysia, z ciebie to nie taka znow sierotka...a zpomnialam dodac, ze mozna tez nim sciany kuc, zamiast mlota udarowego...tylko koszt bateri jest ogrmny w takim ukladzie..

Gość ta co wie
Jak tak go chwalisz,to po co mi facet.Tylko baterie musze sobie kupic alkaiczne,albo maly akumulatorek,by byl zawsze w pogotowiu.

Gość Buahahahaha
a sa juz podobno na baterie sloneczne.... tylko, kurcze, jst sie zaleznym od pogody... bo pod zarowka nie laduja...

Gość ta co wie
tylko napisz mi sierotka marysia jaki ma rozmiar,bo male mnie nie jaraja.

Gość ta co wie
Mam nadzieje ze jest wytrzymaly,bo mam ogromne potrzeby,nie mam czasu na reklamacje.

zeby bylo Tobie lepiej splącz go z suszarka, odpal ja i wejdz z tymi zaspokajaczami do wanny z cieplutka woda!

Gość ta co wie
hej michaelcars moze ty mi go zasponsorujesz,jak masz takie fajowskie pomysly???!!!!!

Gość sierotka marysia
No zabki umyte ale powiem wam nic specjalnego zadnej przyjemnosci:D:P:P no moze w lozku bedzie lepiej bo jak tak samo to ja go nie chce:P:P:P

Gość ta co wie
gdzie sie wszyscy podziali???Faceciii laczcie sie i zlozcie sie dla mnie na to cacko!!!!!!!!!!!!!plis!!!!!!!!1

Gość sierotka marysia
--------> jutro wyprobuje nowy wibratorek ale tego to ci nie oddam:P:P:P:PA ten jak sie dzis nie sprawdzi to ci sprezentuje ale bez baterii:P:P

Gość Podszywacz Analny
uzywaj.