Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce zmiany

chce zdradzic meza

Polecane posty

Chce zmiany: powiedz jak masz na imie i ile latek razem? Mowie Tobie zrob to i juz wtedy nie bedziesz o tym myslec, bo czlowiek jest ciekawy gdy czegos brakuje, nie ma, nie robil, jesli bedziesz sie kochac z kims z kim nie bedziesz blisko emocjonalnie bedzie ok i wszystko tak jak mialo byc dawniej

Gość vv
zdradziłam ! było fajnie :P ale doszłam do wniosku ze mąz jest tym jedynym :D teraz jest super bo chyba ja po tej zdradzie wiele się nauczyłam ktoś nauczył mnie dawac i brac

Gość Dynx
Lykales michael kiedys swoja sperme ?

rozmowa nie zawsze pomaga ....dobrze wymadrzac sie komus kto nigdy nie przezyl takich chwil jak autorka topiku ....kobieto zrob to , co uwazasz za sluszne...:D

vv: zgadza sie masz racje! Po zdradzie jest tak ze człowiek zaczyna analizowac wszystko i strasznie sie zmienia! Dynx: nie ma sie co klocic, bo na forum to nie odwieczny temat, mam dziewczyne i pragne ja cała, co by chciala to bym zrobil bo wiem ze mnie akceptuje, kocha itd, wiec w zwiazku cos jak polykanie nie powinno byc bariera

Gość chce zmiany
Musze znalezc takiego kochanka, co zjada duzo laskowych orzechow z biedronki, poniewaz ich smak w kupie bardzo mi odpowiada. Niestety moj maz jest uczulony na wyzej wymieniony orzechy i zjada tylko ser plensniowy z zakladow mleczarskich "Mielecin". Jego kupa jest okrutna, ja juz nie daje rady! Moi drodzy! Pomozcie. A tak poza tym to jestem zwykla szmata i chce dawac dupy na prawo i lewo, na zachod i wschod i na polnoc, bo na poludnie to juz nie. Przeciez kurwa nie jestem!

Gość do vv

Gość do vv
napisałas: ktoś nauczył mnie dawac i brac Obawiam się, że nauczyłaś się głównie dawać.......dupy.

nie uwazam zeby seks z osoba , ktora nie tworzy sie prawdziwej intymnosci byl satysfakcjonujacy ...nie zgodze sie z tym ....w zwiazku wazna jest bliskosc , jezeli jej nie bedzie wowczas moze dojsc do obustronnego uprzedmiotowienia partnera ...

anulcia: ale seks bez uczucia jest seksem chwili, zapomnienia, spowodowany ze kogos tak szybko pragniesz bo cos tam sie Tobie w nim podoba, i oczywiscie nie porownasz do seksu z kims kogo kochasz, ale uwierz mi taki seks z kims innym jest potrzebny, i dzieki niemu mozna duzo zrozumiec, wazne tez to ze nie spedzasz z tym kims duzo czasu bo o uczuciu lub jakims przyszlym uczuciu nie ma mowy, to typowy seks na zaspokojenie, kochanie sie z kims kto sie strasznie podoba!

Gość Dynx
Ale powiedz Michael - LYKALES ???

Gość to był błąd
zdrada nie jest rozwiązaniem - uwierz,raczej komplikacją spróbuj odmiany - ale z nim :D ewentualnie rozwód i wtedy szalej - zawsze możesz wrócić z podniesionym czołem

Gość Chce zmiany
W sumie zmienilam zdanie. Na poludnie tez chce dawac dupy bo tam som fajne gorolskie chlopaki pachnace plesniom i starym zapyzialym kutrem...

prawdziwy satysfakcjonujacy seks mozesz przezyc wowczas jezeli powoduja nim dwa czynniki : pozadanie (poped seksualny ) oraz czulosc ....nie wyobrazam sobie aby ktos kto nie jest mi bliski zapewnil mi to czego pragne ....

to byl blad: no nie jest to rozwiazanie, jakas separacja czy rozwod, bo wtedy te dwie osoby czuja ze dobrze raczej nie bedzie i pasuja w pewnym momencie! dynx: nie lykalem, ale po finiszu w ustach czasem sie calowalem z dziwczyna

Gość chce zmiany
potrzeba mi tego jak tlenu,dusze sie ta monotonnoscia.jestem mloda i chce cos jeszcze przezyc cudownego..niechce tylko stracic meza i calego swiata który z nim i naszymi dziecmi zbudowalam.to ma byc taki przerywnik w moim zyciu,chce sprawdzic czy mi jest potrzebny.

Gość Dynx
Koniec z mitami - sperma jest ochydna. Dlaczego kobieta ma ja lykac - zeby przypodobac sie ukochanemu mezczyznie ?

Gość to był błąd
michaelcars - zastanów się,jeśli odchodzę to jestem wolna,w związku zdradzać - to gorsze od ...........tu wpisz co dla Ciebie jest nie do przyjęcia,coś kiedyś ostatecznie połączyło tych ludzi i to trzeba uszanować

ohydna...blad popelniles przedmowco ...bardzo razacy blad ..:D

Chce Zdradzic...: rozumiem Ciebie doskonale i wiem ze jeste ssflustrowana,to jest przykre bo czlowiek jest calky czas smutny, stawia sie samego przed wyborem i ta niby najblizsza osoba nawet nie widzi ze jest cos nie tak! A masz kogos na oku? Bo jesli tak pamietaj tylko by byla to odpowiednia osoba, dyskretna ktora to potraktuje to jako cos tylko spontanicznego, a nie taka co pozniej bedzie o tym rozpowiadala i Tobie malzenstwo psuła! Najgorsze jest jedynie to ze mało jest takich ludzi na których mozna polegac! Wierze w Ciebie i uwazam ze powinnas sprobowac! Jak masz na Imie bo tak mi glupio pisac bez imion ;) Dynx: hm.. to nie mit, tylko ja nie wiem jak mozna sie brzydzic osoby ktorasie kocha i z ktora sie zyje, przepraszam takie jest moje zdanie i go nie zmienie!

Gość Dynx
Wiem co mowie. To nie jest jakas zwykla ohyda to jest ochyda !!!

Dynx:P a Twoj mezczyzna , jezeli piesci Cie jezykiem ...robi ci minetke i ma kontakt z twoim sluzem ...wypluwa go ..sluz w oczach wielu Panow tez moze byc oHydny , ale jednak im nie przeszkadza...:D

no jak sie kocha nie ma nic co brzydzi, tak to juz jest jesli tego nie robisz bo nie nawidzisz w Tobie jest problem!

brawo Anulcia!: ja uwielbiam piescic jezykiem, probowac wilgoc kobity, tak mnie to kreci ze nie umialbym powiedziec ze sie brzydze czy cos! Naprawde milosz,porzadanie takie rzeczy niweluja! Jak sie moge brzydzic osoby ktora kocham, czy pragne? Dzieki Anulcia ze stoisz za mna!

Gość Dynx
Rozumujac w ten sposob mozesz Michael spokojnie lykac swoja sperme bo przeciez kochasz sie czyz nie ?

Gość Chce zmiany
Trzech murzynow oraz ich koole.

jak moge sie kochac? jak moge miec bliskosc ze soba samym, niestety wnioskuje ze jestes troche albo za mloda albo nie wiem! Jak ze sperma jest dla Ciebie temat trudny topodejrzewam ze w codziennym zyciu duzo masz rzeczy ktore Ciebie denerwuja u twojego mezczyzny,a nie tedy droga bo sie skonczy jak sobie nie wszystko bedziecie dawac!

Gość Dynx
Chyba mylisz sie co do mojej plci ?

Dynx : ja pier......o co Ci chodzi .....mylisz pojecia i tyle ....jakie lykanie spermy ? W lozku zanikaja pewne bariery ..to przez intymnosc , bliskosc ...jezeli jej nie ma dwoje ludzi nie stworzy czegos , czego nie akceptuje ...