Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce zmiany

chce zdradzic meza

Polecane posty

tojak jestes gosciem, i niechcesz dawac swojej pannie do polyku to twoja sprawa,niechcecie tego i ok, ale duzo jest par gdzie mezczyzna by chcial sprobowac i zobaczyc jak to jest spuscic sie na swoja pania, a niestety panie zaraz skreslaja ze to glupie i tak dalej! Milosc i porzadanie to tez probwoanie!

Dynx wiec jestes facetem ...kobieta nie robi Ci loda ...nie piesci Cie oralnie ?: Duzo tracisz ...Wnioskuje ze nigdy nie pocalowalbys kobiety , ktora przed minuta , sekunda polknela Twoja sperme Tak?

kazdy ma swoje marzenia, a jesli tego takpragniesz to zrob to, albo kategorycznie wymaz to ze swojej glowki, bo albo tak albo tak! Cos mi to i tak podszywaczem jedzie :) Anulka: madrze mowisz, i naprawde zycze kazdemu tak fajnej i wyrozumiałej panienki, zresszta po moimprzykladzie wiem ze takiej nie mam :(

Gość to był błąd
chcę zmiany - 🌼 dobra jesteś :D ale ten mały siusiak był już prawie Twój ;)

Nie wiem jak wy ale uwielbiam piescic, to jest takie cudowne ,bliskie i wyjatkowe! Czuc to cieplo, to mokro! Tak samo jak ja moge dac do ust, moje jadra itd. wiem ze jestem rozpalony pragnieniem i nie ma granic, bo sie akceptujemy i chcemy! Dynx ty niestety wydaje mi sie ze preferujesz 3 buziaki w policzek seks 2 min i finisz na swoja reke + odrazu kran i mycie! Nie ma nic wsanialszego niz dlugie pieszczoty, gooracy i namietny seks!

panienka to ja juz nie jestem ...ale wiem co mowie ...do seksu takze sie dojrzewa i dorasta ...ja na swoj ze swoim mezem nie narzekam ...chociaz wiele musielismy sie nauczyc ....w koncu milosc to jednosc ...jednosc przeciwienstw...:D

michaelcars - dobrze to ujales ...ale niech kazdy robi toi co lubi...widocznie on tak lubi ...nam nic do tego .....:D

i napewno sie zgodzisz ze gdy ze swoim najblizszym sie duzo probuje, nie wstydzi sie swojego ciala, wprowadza sie nowe rzeczy (oczywiscie z umiarem) to nie ma sie ochoty na zdrade a tym bardziej takich mysli! Uwazam ze gdy druga osoba daje tyle ile sie samemu daje to jest wtedy wspaniale i sa cudowne chwile przy ktorych nie tylko jest fajny seks ale wspolne tulcneie itd.

Gość to był błąd
chce zmiany - zajebista /ty/ jesteś 👄 a co mi tam kobietę w policzek też pocałuję haha

Ja tylko dodam, że bzdurą jest twierdzenie, że jak już prześpisz się z innym facetem to wrócisz kochająca do męża. Jeśli z meżem Cię nic nie łączy, to będzie jeszcze gorzej. Uwierz mi, wiem co piszę. Niestety.

chce zdrady: oj cos mi tu krecisz, ale nawet jak mialo by tak byc to poznawaj swoje cialo, niezaszkodzi to tobie :)

wiewlu psychologow uwaza . ze udane pozycie powoduje iz malzenstwo przetrwa kazdy kryzys ....chyba maja racje ...seks to nie tylko zaspokojenie popedu , ale takze czulosc , namietnosc, bliskosc, akceptacja potrzeb i pragnien drugiej osoby ...itp...

wiesz co renka napewno to potwierdzenie tego czy sie kocha czy nie, ale jesli tak to powrot jest na 100% , no gorzej jak sie nic nie czuje jest trudno ale moze to i lepiej bo nei brnie sie z mezem ktoremu napewno tez nie jest łatwo

no pewnie ze normalna taka jak kazda inna, jednak jakies wyladowanie fizyczne... a masturbacja czyy seks z inna osoba jest juz czyms innym bo jest bliskosc i zrozumienie itd. Nie zawsze w zwiazku jest dobrze, sa rozne problemy i takie tam dlatego seks tez musi laczyc, po klotnie uwazam ze nie ma nic lepszego jak sie namietnie kochac! Tak to jest jak Anulka mowi musi buyc ocs od siebie i drugiej osoby! i podziwiam tu wlasnie Anulke bo reszta to co pisze to glowa boli!

Gość gral
od dawna wiadomo że największy wpływ na pracę waszych muzgów dziewczyny ma to co macie między nogami.

Gral: niestety zpolaczone z alkokolem ma to 100% dzialanie! Nie bijcie tyle juz takiego czegos widzialem !

Gość jak to wygląda
muzgów - kurdwa mać MÓZGÓW

Gość jak to wygląda
ale jaki to musiał "muzg" pisać ja pindolę najlepszy z najlepszych hehe

Gość Chce zmlany
Marza mi sie tez zwisajace dlugie uszy wielbladow i nafaszerowane serem torby ich wlascicieli.

Gość gral
racja michaelcars też bym mógł coś na ten temat powiedzieć.

Gość aniuIcia
W sumie to nie mam zbyt duzego doswiadczenia w seksie. Ale chetnie sie poucze.

Gość gral
jakie jesteście ortograficznie ułożone,szkoda że to nie idzie w parze z waszą moralnością ale w zasadzie to nic dziwnego.

Gość franciszka
miło was się czyta choc pogubiłam sie zupełnie czy to wkręt czy nie :) mam 33 lata i drugiego męża od 10 lat lecz dbam o regularność nowych podrywek aby nie wyjść wprawy:) partnerów miałam spoooro więc na całe szczęście wiem czego chcę i wiem co mogę dać. Sex jest jedynym sportem który uprawiam;) i po tych 10 latach z Nim każdego dnia jest coraz lepiej.Moim zdaniem kobieta nie powinna mieć tylko 1 partnera w życiu to straszny błąd,postaram sie to jakoś przekazać delikatnie moim 2 córkom:) to tak jakbyś do śmierci była przekonana o tym,że są TYLKO lody czekoladowe i NIE MA innych owoców niż jabłka,straszne! i na koniec jeszcze jedno:jeżeli odczuwasz w "łóżku" wstyd i zahamowanie przed partnerem to znaczy,że to nie to,chemia nie działa...szukaj nowego i to szybko:)))

Gość moralkaaa
przykładem największej moralności dzisiejszego wieczoru na forum jest michaelcars - który włazi bez mydła każdemu i każdej,tępota ,onanizm i oczywiście morale moherowe że aż piździ

Gość no wlasnie
Bo Michaels ma 15 i jeszcze nie ugruntowane potrzeby a takze osobowosc w zaniku.

ok ..ide spac ze swiadomoscia , iz jestem jedna z najbardziej moralnych osob z tego forum ...niech i tak bedzie ...:D

Gość mamaja
Polska to dziwny kraj, a polacy to dziwni ludzie, narzekamy na Prezydenta, Rząd, Sejm, Radio Maryja. Narzekamy na wszystko i na wzszystkich. Wszystkich potrafimy zbluzgać, wszystkim potrafimy doradzać. ................. A sami nie wiemy co mamy z sobą zrobić? Najprościej, najłatwiej jest wypowiadać się anonimowo, bo wtedy nikt nas nie zna, nikt nie wie KTO (co za kretyn) to napisał. Ciekaw jestem ile osób wypowiadających się na tym topiku odwarzyłoby się na pokazanie swojej twarzy. Do DEBILI podszywających (bez twarzy) się za innych (z Twarzą)............SPIERDALAJCIE Z TEGO TOPIKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!