Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kopnięta

Pomocy-poradźcie stroskanej matce....

Polecane posty

Gość kopnięta

Rany boskie ludzie !!! Poradźcie proszę. Mam córkę 21 lat. Zrobiła sie ostatnio okropna. Robi co chce, całymi dnia gdzieś lata. Dobrze jescze, że studiuje i dobrze sobie radzi. Dzisiaj mnie zdenerwowała więc jej powiedziałam parę słów do słuchu a ona w zamian KOPNĘŁA mnie. Jestem w szoku !!! Jak mam postąpic ????

Gość Kłania się
to w jaki sposób została wychowana, po prostu zero szacunku do Rodziców... Porażka po prostu :o

Gość a ja wam powiem ze
dokladnie zgadzam sie z przedmowczynia teraz bedziesz cierpiec za swoje bledy :P ja mam 23 lata i nigdy w zyciu nie powiedzialam ani jednego przykrego slowa mojej mamie nie wspominajac o rekoczynach moze dlatego ze mnie dobrze wychowali ?

Gość ........ .........
no ja ma 21 lat to wsumie się nie dziwię, że robi co chce...w końcu to za przeproszeniam stara krowa a nie dziecko. przykręć jej kurek z kasą i niech dorośleje, a nie zachowuje się jak dziecko w przedszkolu, bo kopniaki to własnie poziom przedszkola...a no i obraź się na całego, nie odzywaj sie póki nie przeprosi.

Gość skończona pani profesor
opluj ją :O

21 letnia corka jest czlowiekiem doroslym. To raz. A dwa, ze nawet dziecko traktowac trzeba z szacunkiem. Wtedy szacunek wroci do Ciebie. Ja ma dwoje doroslych. Taka rzecz nie moglaby sie wydarzyc.

Gość kopnięta
Ja jej nigdy nie uderzyłam. Nawet klapsa nie dostała. A może to wpływ złego towarzystwa??? Poznała ostatnio chłopaka, włosy zielone, pełno kolczyków i mówi, że chce się upodobnić do Wiśniewskiego bo to jego idol.

Gość lizuska giertycha
cisz się ze nie dzgneła ciebie nozem i nie zakopała w rowie.ale jak bedzie giertych nasi uczniowie będa grzeczni:D

Gość lizuska giertycha
nie pierz jej nic, nie rób obiadów - stara baba sama niech sobie robi, przykręć śrubkę i nie dawaj kasy na zachcianki . Zasłuzy dostanie, zapracuje dostanie(obieranie ziemniaków, wynoszenie śmieci, zakupy, pomoc w sprzataniu i gotowaniu)...wtedy dasz kase.

Gość eeeeejjjjjjjjjjjjjj
dziewczyno, weź się za naukę i nie wymyslaj głupot, bo jestes nudna jak flaki z olejem

Gość mama jak Twoja
zastosowałam kiedyś, za mniejsze przewinienie, długie ciche dni obiad był w domu dla całej rodziny , syn nie był proszony, jak był to był, jak nie to nie,wychodził kiedy chciał.... itd, nie widziałam Go wytrzymał dwa tygodnie. Przeprosił z kwiatami, już 10 lat pamieta że kij ma dwa końce i jestesmy razem bo jesteśmy sobie potrzebni. Jeśli nie zareagujesz będziemy Cię ogladać za parę lat w prgramie TV " Matka w piwniczce", zawsze wtedy myslę..... co ta kobieta zrobiła że dzieci ją tak traktują? Każdy ma to co sobie wypracował.