Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jelonka...

co najelpsze na wieczorne zmęczenie?

Polecane posty

Gość jelonka...

jak wroce z pracy i uczlni (okolo godziny 20:00) jestem totalnie padnieta i nie mam na nic sily. Godzina 20:00 to jeszcze wczesna pora i zamiast sie czyms zajac - padam na pysk... znacie jakies srodki pobudzajace? Nie chce pic kolejnej kawy :( Kolezanka mowila, ze dobrze na nia dziala herbata bio power. Macie inne sposoby?

Gość twórcza
SEKS - lekarstwo na wszystko :D

Gość psyt iskiereczka
ja ide spać o 19.00 bo jestem bardzo zmęczona, no chybaze musze coś robić jak remont, układanie podczas przeprowadzek czy goście wtedy do 22.00 usiedzę.

Gość ona ono on
witam. ja niestety mam ten sam problem. najgorsze to,ze musze poprawic jedna prace,napisac dwa referaty a po powrocie do domu nie mam na nic sily. klade sie spac niby na godzinke a i tak przesypiam do rana. nie wiem,zastanawiam sie czy nie isc do psychiatry po prozac.

Gość psyt iskiereczka
po studiach odpoczniecie. kady prawie studiował i uczył sie do póżńa. Ja kończyłam prace o 15.00 a na 1.00 egzaminy, zajęcia miałam i kiedy miałam sie uczyć? o 22.00 wracałam i rano na 5.00 podbudka do pracy.

Gość no własnie
ja mam to samo :( a ile godzin spicie na dobe ???

Gość jelonka...
gdy spie 6 godzin, to i tak sie nei wyrabiam :( 8h dziennie pracy + wyskoki na zajecia w przerwach... nie mam sily sie uczyc - chyba zaczne olewac wyklady...

Gość Kąpiel

Gość Nie przesadzaj
Ja wracam do domu o 18:30 i mam rodzine i co? Powiem im że jestem zmęczona i maja się odczepić ? Nie rozczulaj się nad sobą, trzeba zaplanowac sobie wszystko, żeby był czas na nauke, pracę, rodzine, rozrywkę ... i usmiechni się ...

Gość jelonka...
nie rozczulam sie... po prostu wieczorem padam na pysk, a chcialabym sie jeszcze uczyc i nie mam sil... kapiel to dobry sposob :) ale raczej deikatny... pytam o cos mocniejszego

Gość jelonka...
kupie ta herbate - moze pomoze bio power

Gość jelonka...
juz wiem najlepsze i najmocniejsze wrazenia powodujace relax to mysl jak ogladam w TV Leppera i marzenie by mnie gwalcil i oblapial swymi chlopskimi recami i lekko smierdzial potem i gnojem. CODZIENNIE ORGAZMIK Z LEPPEREM TO JEST SPOSOB.

Gość mamuna
ja kupiłam w aptece LECITAN do picia mnie pomaga jak tak padam na pysk

Gość mama Michała
A co mogłabym polecic mojemu 16letniemu synowi ,ktory chodzi do dobrej szkoły i ma mnostwo nauki...Moze jakies witaminy na rozjasnienie mozgownicy?Pomozcie:D

Gość nie pij duzo kawy
1 rano, 1 wieczorem, w dzien zadnej

Gość TURCZYNKA
a ja pracuje od 8.30 rano do 6.30 wieczorem....w domu jestem o 8. dodam tylko, ze od 2 miesiecy mam mezusia..ale i tak widujemy sie raz na 2 dni wieczorem po pracy. masakra

Gość GSSG G
Ja wstaję o 6 a wracam ok 21 i jeszcze biegam wieczorami bo inaczej bym padł na ryj...

Gość Slodkie Zycie
Tak wlasnie wyglada dorosle zycie. Ja tez caly dzien spedzam w pracy. Ide na 8:30 wracam ok. 18. Co zrobic:(

skoro nie chcesz kawy to wypij sobie coś z guaraną, np. plusssz up... pobudza łagodniej i nie powoduje problemów z zasypianiem, w składzie ma też witaminy, więc ogólny stan organizmu tez poprawi

W tym filmiku występuje jeden z moich ulubionych fotografów, Błażej Żuławski, chłopak jest w moim wieku, a zna go pół Polski :D