Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość demokryt

Byloby o polowe mniej samotnych....

Polecane posty

Gość demokryt

gdyby kobiety tez ruszyly dupe i podrywaly facetow, ale wolicie czekac....wiec niektore z was nigdy sie nie doczekaja :D

Gość blue berry
takie życie :D

Gość Kirke JJ
podrywam na forum :classic_cool:, liczy się?

Gość Kirke JJ
samotny, ja Cię już 3 razy próbowałam poderwać, ale Ty takie niewzruszony:O p.s. pod stałym nickiem oczywiście

Gość taka inna samotna
bez sensu, ja wole zeby facet mnie podrywal, bo ja sie wstydze:O

Gość demokryt
faceci też się wstydzą ... więcej nawet niż wam się zdaje..... Mam jeszcze pytanie dlaczego kobiety piszą "szukam faceta " jak to szukanie ogranicza się do czekania aż sam przyjdzie??? Hipokryzja

Gość taka jednak samotna
gdyby "szukanie" to było "ograniczania się do czekania aż sam przyjdzie" twierdziłybyś, że chcemy się dać znaleźć, a nie szukamy

Gość taka jednak samotna
Kirke JJ, na forum nie ma facetów godnych poderwania;), próbuj w realu:)

Dziewczyny nie chodzi przecież o jakieś chamskie podrywy, wystarczy delikatnie dac do zrozumienia że jest sie kimś zainteresowanym:)

Gość Kirke JJ
ooo ja bym chciała właśnie umieć tak "chamsko podrywać":O, ...bo kiedy daje się lekko do zrozumienia, to mężczyzna okazuję się właśnie tym mniej śmiałym, i co? i nic...i szanse, że go jeszcze kiedyś zobaczę, przy rachunku prawdopodobieństwo wynoszą 1:2 000:P; albo się okazuje tym CO LUBI TAK WIELCE wzbudzać zazdrość w zainteresowanej (we mnie) i LATA ZA INNYMI ZAMIAST MNĄ SIĘ ZAINTERESOWAĆ 😭

Gość taka jedna samotna
Kirke ważne że nie czekasz biernie;), się znajdzie albo Cię znajdzie:)

Gość Kirke JJ
no ba, innej opcji nie biorę pod uwagę; pozdrawiam

Gość no nie wiem ale ja właśnie
lubię podrywać, ale oczywiście wolę być podrywana:D

\'taka jednak samotna\' napisała: \"Kirke JJ, na forum nie ma facetów godnych poderwania, próbuj w realu\" Można z tym polemizować :) A jak facet z reala wejdzie raz na forum, to już nie jest godnym podejrwania? :P

Zgadza sie, prawda jest taka, ze to ja poderwalam wszystkich swoich facetow, choc wygladalo na to, ze to oni za mna szaleli. A jednak gdyby nie kilka moich spojrzen, usmiechow, dwuznacznych slowek, to nawet nie zwrociliby na mnie uwagi :D

Gość sorry ale mi chodzi bardziej
nie o sygnaly, bo i facet moze dawac sygnaly, ale o przystapienie do akcji, do podejscia, do zaczepienia, itp. w nosie mam usmiechy i ja moge sie usmiechnac a pozniej nic, tak jak Kirke, wiecej moge juz jej nie zobaczyc, to miales na mysli

Gość e taaaaammm
Faceci to dzisiaj widocznie lenie i nawet nie chce się im już podrywać ;) Możliwe ,że kobiety ich do tego trochę przyzwyczaiły. Nastepuje jakby odwrócenie ról, gdzie kobieta staje sie myśliwym. Nie każdej taka rola odpowiada i nie kazda czuje sie w niej dobrze. Dlatego te kobiety, które z takich czy innych przyczyn nie podrywają mają chyba mniejsze szanse. Mozna by apelowac do mężczyzn: Ruszcie dupy i przestańcie być takimi leniuchami. ;)

Ej no to powiedz to tym co piszą takie durne topiki...

Gość tak se pisze
ja poderwałam bo wolałam sama wybrać kto mi się podoba a nie liczyć że poderwie mnie właśnie mój ideał, a na flirtach, delikatnym naprowadzaniu faceta się nie znam upolowałam i mam no w końcu spod znaku Strzelca jestem ;P

Gość moim wysmienitym zdaniem
mezczyzni godni uwagi i zainteresowania na uczuciowym to: = ,stic, samotny, anonimek, dreamer, amant wszechczasów, apostoł nienawiści, pucio (jak ktoś lubi), swego czasu Malcolm X, to dobre partie, z moich kobiecych obserwacji.

jeszcze raz, przejrzyscie mezczyzni godni uwagi i zainteresowania na uczuciowym to: = , stic, samotny, anonimek, dreamer, amant wszechczasów, apostoł nienawiści, pucio (jak ktoś lubi), swego czasu Malcolm X, to dobre partie, z moich kobiecych obserwacji.

choć może kogoś pominęłam, ale to są ci najlpesi, zatem panie do dzieła:D

Gość Claire Owen
No nie wiem co dobrego moze byc w Puciu, Amancie WC lub Anonimku :O Jesli reszta jest taka sama to pieknie dziekuje.

ehh, ludzie ludzie. Ruszcie więc tyłki sprzed kompów i poszukajcie.

Gość a co ty znudzona tu robisz
???

Proszę bardzo - co znudzona robi? W niedalekiej przyszłości jestem umówiona na miłą kawkę z miłym kolegą, który mówi mi miłe rzeczy. :) Prawdziwą kawę - nie wirtualną. :)