Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajo

pomóżcie proszę

Polecane posty

Gość antyfanka janasa
no to nie zaluj tylko wez od nastepnej miesiaczki a wracajac do pytania : moim zdaniem nie jestes w ciazy bo musialabys miec niezlegooooo pecha zeby w taki sposob zajsc

Gość jajo
dzięki, mam nadzieję, że masz rację. po prostu razem wyjechaliśmy i nie myślałam o konsekwencjach. On mi ciągle tłumaczy, że w ciąży nie jestem, ale ja strasznie panikuję. Dzięki jeszcze raz

Gość antyfanka janasa
prosze :) a nastepnym razem chwilke sie zastanow zanim takie pytanie zadasz :) i przemysl sobie tak na zdrowy rozum czy zajscie w ciaze w taki sposob jest mozliwe :) bo potem widzisz jak sie traktuje takie osoby na kafeterii :D aha i koniecznie zacznij brac tabletki - ja biore juz 2 lata i powiem Ci ze seks jest dla nas czysta przyjemnoscia i nie ma mowy o JAKIMKOLWIEK stresie czy niepokoju :D pozdrawiam

Gość jajo
dzięki od razu mi ulżyło :)

Gość ciocia mania
dupa dupa dupa hahahahahahahhahahaha

Gość ciocia mania
osz durnota ludzka nie zna granic....buahahahahhahahahahahhahahahahahahhahahhhahaahhah ja przez ucho aszłam w ciążę i teraz płód rozwija mi się w czaszce

Gość kilka zasaddddddddddddddd
kochana...:O zeby zajsc w ciaze facet musi skonczyc w srodku, najlepiej w trakcie twojego orgazmu (wtedy jest najlepsze "zassanie" plemników:))w dniu kiedy jestes akurat plodna, a jest to minimalny procent calego twojego cyklu. to ze sie dotknelo czegokolwiek czymkolwiek o niczym nie swiadczy:O czemu to sie ciagle o tym pisze...

Gość mikers
zamknij się, zawsze musisz się udzielać kretynko, nie wiem po co takie jełopy się wypowiadają. spadaj na szczaw ciociu maniu nikt Cię tu nie chce. jajo

Gość jajo
kilka zasad dzięki, ale ja się boję bo jestem panikarą, właśnie dużo się tu takich postów naczytałam i dlatego pytam się o mój przypadek, chciałabym wiedzieć ile procent szansy mam na to, że w ciąży nie jestem.

Gość jajo
kilka zasad dzięki, ale ja się boję bo jestem panikarą, właśnie dużo się tu takich postów naczytałam i dlatego pytam się o mój przypadek, chciałabym wiedzieć ile procent szansy mam na to, że w ciąży nie jestem.

Gość ciocia mania
buahahahahahaha mikers srikers sama spadaj głąbie i Wy wszyscy, dajcie cipki do lizania psom hahahhahahahahahahhaha i urodzicie szczeniaki buahahahhahahahhahahahhaahha

Gość martusia.a.
Spokojnie,chyba jestes jeszcze bardzo mlodziutka i niedoswiadczona.To posluchaj rady doswiadczonej kobiety...Nie ma szans by tak zajsc w ciaze.Na 100%!!!Mlodym dziewczynom wydaje sie ze w ciaze zachodzi sie ot tak po prostu i za kazdym razem,a to nie takie proste...Wiec nie panikuj juz,bedzie dobrze!!!A jesli nastepnym razem jednak bys sie za bardzo denerwowała to polecam Ci wziac Postinor. Sama brałam juz kilka razy i jakoś zyję:)Poki co bez dziecka...

Gość jajo
dziękuję Ci za słoa otuchy Marto :)

Gość //**//**
A ja bym jednak radziła zrezygnować z seksu, kiedy się nie wie kiedy jak i z czym.

Gość doll

Gość doll
hej sama nie wiem co ci poradzic jajo, sama wiele razy niepotrzebnie panikowalam, czasem jak sie taka mysl przyczepi to meczy i meczy i nie potrzebnie sie nakrecasz, teraz i tak nic juz nie zmienisz, wiec niemartw sie na zapas , jak nie chcesz czekac do okresu to zrob poprostu test cazowy i bedziesz miala 100% pewnosci i sie uspokoisz, pozostalym radze sie zajac czyms pozytecznym zeamiast takie bzdety pisac bo az zal jak to czytam

Gość martusia.a.
Kotek,a ile Ty masz lat?Ja zaczynalam w wieku 17 lat i pamietam,ze wtedy tez miewalam takie schizy.Zupelnie nieracjonalne.Teraz sie z nich smieje.Haha.Zobaczysz,ze już niedlugo i Ty bedziesz sie smiała ze tak panikowałas

Gość jajo
ja mam 24 lata, wiem, że jestem za stara, żeby ta panikować ale nic nie poradzę, testu ciążowego nie mogę zrobić, chyba bym na zawał umarła najpierw w aptece, a później czekając na wynik. Wiem, że przesadzam, ale już taka jestem panikara.

Gość mikers
Mater a po co jej test jak współżyła 2 razy i to w gumce.

Gość poszukaj w googlach
martusia -- a ty tak nie namawiaj na ten postinor bo to straszne swinstwo i problemy z zajsciem w ciaze po jakims czasie murowane

Gość jajo
nie no wydaje mi się, że postinor, to za dużo. Przecież piszecie, że tak w ciążę się nie zachodzi, więc po co postinor? Gdyby w czasie stosunku gumka pękła, albo nie wiem gdyby odbył się stosunek bez zabezpieczenia, ale tak to chyba to jest zbędne.

Gość jajo
albo mam przywidzenia, albo coś przeskoczyło

Gość jajo
nie spoko, wydawało mi się, a to net mi nawalił sorki :)

Gość jajo
ale ja się naprawdę boję, bo on mi tam wkładał też palce, ale mówił, że są czyste(tzn nie ma na nich spermy), sama nie wiem, boję się to były moje dni płodne. oczywiście pilnowałam, aby po swoim wytrysku nie wkładał mi tam pluchow, ale boję się, że może miał na nich płyn ejakulacyjny. Powiedzcie mi ,czy mogę być w ciąży? proszę nie żartujcie sobie ze mnie. Bardzo proszę

Gość ciocia mania
dziwka dziwka dziwka buahahahhahahahahahhahahahahahhahaha

Gość jajo
przestań mnie obrażać!!!!!

Gość ciocia mania
buahahahahaha bo co mi zrobisz...hahahahahahhahahah debilka jesteś

Gość jajo
ja tylko chcę wiedzieć, jakie są szanse, że uniknęłam ciąży, czy to czyni mnie debilką, ja Cię nie obrażam, dlaczego Ty mnie tak traktujesz?

Gość jajo
proszę doświadczone osoby o pomoc, strasznie się boję

Gość antyfanka janasa
szansa wynosi 1:100000000000000000000000000000000000000000000000000000 więc proszę Cię przestań :P :P