Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krystyna 1999

Depilaja rąk

Polecane posty

Gość Krystyna 1999

Czy mogłby mi ktos powiedziec ile kosztuje depilacja rąk u kosmetyczki? Z gory dziekuje za odpowiedz:)

Gość Amelia-
Po depilacji rak depilatorem po kilku dniach cale rece robia sie w krostach tak jakbys miala straszliwy tradzik- koszmar. Jak jest to u kosmetyczki to nie wiem bo nei bylam, ale depilator odradzam- pozdrawiam

Gość use
Ja też odradzam depilator. Nogi i brzuch (ale byłam głupia :O) wyglądały strasznie :( Pełno czerwonych krost :( Ja też chcę się wybrać do kosmetyczki :) Z cenami jest różnie, czsami to tylko 20 zł!! Ale zazwyczaj jest niestety drożej :(

Gość lilly rose
po co depilować rece? ja mam no spore owlosienie na rekach ale to takie hmmm wlochate;d włochacz jestem;d i mojego menowi wcale to nie przeszkadza;)

delikatne blond meszek na rekach jest jak najbardziej normalny i nieusuwalny ale niektóre dziewczyny/kobiety maja okropne kudliska na rękach i to wygląda okropnie. Piekan zwiewna sukieneczka i włochacze na łapach - mi to sie nie podoba, zreszta ja uwazam ze kobieta powinna niec tylko właosy na głowie + brwi i rzęsy :) ale to moje zdanie a kto nie chce niech sien ie depiluje. Wosk u kosmetyczki na raczki - ok 40 zł

To tylko moje zdanie, które narzucam innym pisząc, że są ohydne, bo się nie depilują. Ale jestem faaajna.:)🌻

Gość anii
a czym depilujesz łydki?

eh... ja chciałabym depilatorem ale jak pi wyjdą jakieś krostki?;/ na nogacj jest ok ani śladu! więc może na rękach też będzie dobrze co o tym myślicie? poszcie