Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiuleczka

pomocy ide dzis do GINEKOLOGA!!!

Polecane posty

Gość asiuleczka

wlasnie! ide doginekologa ale jak pomysle to az mnie mdli i czuje wiercenie w brzuchu...mimo ze to nie pierwszy raz ale i tak mam nerwy na najwyzszym poziomie... dziewczyny czy wy tez przed taka wizyta tak bardzo sie denerwujecie???

Gość antyfanka janasa
ja sie wcale nie denerwowalam a mialam 14 lat :) teraz chdoze co 3 miesiace i niektore badania sa nawet przyjemne :P ostatnio na USG dopochwowym malo brakowalo a bym szczytowala na fotelu :D :D :D :D pamietaj tylko ze musisz rozluznic miesnie tak jak to robisz przy stosunku bo inaczej moze byc nieprzyjemnie aha i wysikaj sie wczesniej :D :D

Gość asiuleczka
jeli badalby mnie moj chlopak to napewno bym szczytowala ale to zupelnie obcy facet, na dodatek nie stary!!! wstydze sie rozlozyc przed nim nogi!! niestety kobiety u mnie nie ma:(

Gość antyfanka janasa
a wlasnie ja tylko do facetow chodze bo uwazam ze sa bardziej rzeczowi i profesjonalni poza tym moja droga on juz tyle cipek widzial w swojej pracy ze twoja go tez nie zdziwi :D

Gość hheeeeeejj
żaden wstyd- nie jesteś jego pierwszą pacjentką. Też się wstydziłam facetów ginekologów do czasu aż moje jajniki zachorowały i musiałam iść do szpitala- tam mnie wielu badało a jeszcze więcej było przy tym obecnych i doszłam do wniosku że WIĘCEJ DO KOBIETY NIE PÓJDĘ. Mężczyźni są delikatniejsi i nie miewaja "humorków" co często zdarza się kobietom lekarzom. Głowa do góry!

Gość asiuleczka
latwo powiedziec ale to moja cipka a nie 100 innych ktore on oglada...ciekawe co mysli jego zonka jak on dziennie z 15 oglada w taki sposob!!! nie chcialabym byc na jej miejscu!!!

Gość asiuleczka
o wy kochane forumowiczki golicie sobie tamtre miejsca przed wizyta czy nie???

Gość antyfanka janasa
o Boze przeciez to jest jego praca :O co ma sobie przepaske zawiazywac na oczach jak ktos przed nim nogi rozklada ?? no proszę Cię jak sie boisz i wstydzisz to nie idz przeciez wizyta u gina nie jest obowiazkowa :P

Gość antyfanka janasa
ja sie gole zawsze - nie tylko przed wizyta :)

Gość tttttttttttttttttttttttyyyy
asiuleczka ty jestes w gimnazjum jeszcze czy w jakims zascianku sie wychowalas ze tak schizujesz z powodu wizyty u lekarza...?:O

Gość hheeeeeejj
tu chodzi o Twoje zdrowie. Naprawdę nie ma się czego wstydzić. Pozatym lepsza chyba praca ginekologa niż lekarza od hemoroidów :O :P

Gość hheeeeeejj
ja też się golę zawsze a do wizyty jakoś dokładniej to robię :P

Gość asiuleczka
nie jestem z zadnej prowincji ani nie chodze do gimnazjum, poprostu mam wiecej wstydu w sobie niz co niektore! czuje skrepowanie kiedy mam zdjac bielizne i rozlozyc nogi przed zupelnie obcym facetem ja tez jestem tam zupelnie wygolona:)

Gość zapewniam Cie
ZROZUM KOBIETO TO NIE KWESTIA WSTYDU TYLKO ZDROWIA !!!!!!!!! skoro sie wstydzisz to uwazam ze jeszcze nie dojrzalas do tego zeby isc do ginekologa tyle w temacie

Gość agniesia84
no pierwszy raz to moze i sie bałam ale teraz hm ?! ja bardzo lubie chodzic do swojego ginekologa mam tak sympatycznego ze nawet rozebrac sie przed nim nie krępuję. zreszta on ma sprawdzic czy wszytsko mam tam zdrowe a nie czy ładnie wygląda :)

Gość asiuleczka
JA SIE NIE BOJE TYLKO WSTYDZE...MOZE TO URAZ PO PIERWSZEJ WIZYCIE... NIE BYLO ZBYT PRZYJEMNIE, NIE MOWIE O BADANIU ALE SAMEJ OSOBIE LEKARZA..BYL NIEMILY, NIEUPRZEJMY, NAWET NIE ZAPYTAL CZY TO PIERWSZA WIZYTA, MIALAM KILKA PYTAN TO DAL MI UOTKE I POWIEDZIAL ZE WSZYSTKIEGO SIE Z NIEJ DOWIEM-A TO BYLA REKLAMA TABLETEK ANTY(NAZWY NIE PODAM)...

Gość asiuleczka
juz po bólu!! nie bylo tak zle, lae nie szczytowalam (i dobrze ze nie!!!) ginek przepisał mi YASMIN moze wiecie cos na jej temat, stosujecie te pigułki???

Gość ja wiem tyle że...
kosztują 40zł :P

Gość smutna z oklapnietym uchem
ostatni a zarazem pierwszy raz bylam u ginekologa jak mialam 16 lat,teraz mam 24 i od tamtej pory nie bylam,glupio mi tak pojsc ,co ja mam powiedziec,ze pierwszy lekarz byl wstretny,niemily,ironiczny,wysmiewajacy...moze znacie taki typ...niby nie powod,a jednak ,druga sprawa, ze jestem z tych co do lekarza nie chodza,albo inaczej,przestali chodzic...Od 3 miesiecy odczuwam bóle w podbrzuszu, oprocz tego wszystko jest ok, miesiaczki regularne,wydzielina biala badz przezroczysta,zadnych dodatkowych obiawow. Obawiam sie ,bo bole maja rozna lokalizacje,tak jakby bolal mnie jajnik ,a nastepnego dnia jakby bardziej na srodku,nastepnego drugi jajnik i tak w kolko

Gość brylancikowa
fakt ze na palantow fatwo trafic nie powiniec Cie zniechecac... w koncu trafi sie na kogos kto potraktuje Cie powaznie. moze wiec lepiej poradzic sie kolezanek czy ktoras ma dobrego ginekologa zeby wybrac wlasciwego i nie isc w ciemno. powodzenia