Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głos_rozsadku

Dlaczego dziewczyny olewają swoich chłopaków?

Polecane posty

Gość głos_rozsadku

Ciągle to widzę. Po co zaczynacie być z kims i potem go olewacie? Czy nie byłoby bardziej uczciwie dać kosza? Sam miałem kilka dziewczyn, które mnie olewały. Udało mi się jednak znalezc prawdziwą miłość, ale tamte związki pozostawiły traumę. To bardzo boli, bardziej niż dostanie kosza. Nie wiem czemy wiele z was tak robi.

Gość brunet102
baby to idiotki i tyle, zadna nowosc :o

Kurde! Czy możecie choć na jeden temat odpowiedzieć normalnie, bez odbijania piłeczki w stylu \"a faceci to...\".?

Gość brunet102
nie można, kobity są za głupie na to :)

to nie zalezy czy kobiety czy faceci jedni i drudzy robia tak samo a swoja droga to moze brałes je jakos na litosc ze nie powiedziały ci tego prosto z mostu choc przyznaje ze to dla mnie dziwne :O i nie dziwie sie ze pozostawiło to u ciebie niesmak

i tyle co masz do powiedzenia na ten temat ????? chyba jednak brałes je na litosc :O

Nie, nie brałem na litość. Zawsze (!) to był ich inicjatywa. Pozatym mówię, że obserwuję to. Nie mówię tylko o swoich przezyciach. Dla dziewczyny nie zawsze powodem do bycia razem jest miłość. To jest straszne.

Gość Z tego samego powodu
dla którego faceci olewają swoje dziewczyny :-D

mówisz \"bez odbijania piłeczki\". W takim razie nie uogóniaj chłopie. Fakt, ja olewałam jednego faceta ktoremu podobno \"bardzo na mnie zależało\" i który mnie \"kochał\". nie wiem sama dlaczego tak było, nagle stał się taki żenujący, że nie mogłam już być nim oczarowana. Poza tym i tak okazał się dupkiem, więc nie żałuję, że go olałam (i niedługo potem dałam tego utęsknionego przez Ciebie kosza) a jeśli to była inicjatywa, to one nie miały Ci jak dac kosza, czyż nie? mogły najwyżej zerwać z Tobą ;) poza tym nie wszystkie tak mają, powtarzam: nie uogólniaj

Gość refresz

Gość fififi
słuchaj ja na przykład olewam mojego faceta bo mnie zranił, on nawet nie wie kiedy pewnie.Typowe. A ja udaje silną i go zlewam a w kącie płaczę, bo olewanie go boli mnie tak samo baaardzoo. Nie powiem mu kiedy mnie zranił bo mnie to za bardzo boli:( nie mam siły o tym rozmawiać,,