Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nbvr

dziewczyny wolicie

Polecane posty

Gość nbvr

owłosione tyłki u facetów czy ogolone?CZy nie ma to znaczenia?

Gość ja lubie
jak facet ma mozg :)

Gość antyfanka janasa
ja owłosione :) ogolona u faceta dupa kojarzy mi się albo z gejem albo z lalusiem :)

Gość jurek dudek
a ja mam ogolną, gejem ani lalusiem nie jestem, co Ty na to?

Gość jadwinia35
ogolony tyłek kojarzy mi się z ciotą, pedałem i innymi zboiczeństwami:O

Gość jurek dudek
kiepskich musicie mieć swoich facetów, skoro o ich męskości świadczy jedynie owłosienie na dupsku i klacie

Gość antyfanka janasa
jej no tak mi się kojarzy i co ja na to poradzę ?? :O odczep się bo zdania nie zmienię :P możesz mieć ogoloną i nic nam do tego ja wolę żeby mój facet miał naturalne owłosienie i Tobie tez nic do tego

Gość jurek dudek
pewnie i Ty masz naturalne owłosienie, gratuluję Twojemu facetowi... brrrrrrr...........

Gość poszukaj w googlach
ogolona dupa u faceta i stringi zakładane na plaży bleeeeeeee fuj fuj fuj tfu tfu tfu p.s jestem kobietą żeby nie było wątpliwości :P

Gość antyfanka janasa
nie mój drogi nie mam depiluje się wszedzie gdzie sie tylko da :P :P jakis inny argument masz ?? poza tym wyraziłam swoją opinię i nie wiem o co się tak rzucasz :O zdania nie zmienię i nigdy nie napisze że podoba mi się ogolony tyłek u faceta (prawdziwego :P )

Gość //////
Jakos nigdy nie ocenialam meskosci pod tym wgledem ma czy nie ma kudlow tu i owdzie to sprawa natury i mnie wsio rybka.Moze zdziwilabym sie troszke gdyby sie tam golil ale gdyby mial inne zalety to niech sobie robi z posladkami co chce chociaz gdyby mnie spytal o zdanie wolalabym zeby pozostal natualny.

Gość jurek dudek
no faktycznie, nie mamy co dyskutować, jak zobaczysz kiedyś prawdziwego faceta, to daj znać.

Gość //////
no dudek jezeli twoja meskosc to ogolona dupa to gratuluje:)

Gość antyfanka janasa
prawdziwego faceta mam od 5 lat i nie ma ogolonej dupy dlatego wlasnie ze jest prawdziwym facetem a nie ciotą :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Gość jurek dudek
no rozumiem, już rozumiem, nie rzucaj się posiadanie włosów na dupie = prawdziwa męskość HA HA HA

Gość antyfanka janasa
idąc Twoim tokiem rozumowania : ogolona dupa = męskość nieogolona = brak męskości (co zarzuciłeś właśnie mojemu facetowi) hahhahahahahah

Gość wyszukaj w googlach
Jurek żal Ci że na mundial nie jedziesz /??? i koledzy twojej lysej dupy w szatni nie ogladna ?? spiżdzaj stąd 🖐️ bo wprowadzasz jakies chore wizje :P

Gość jurek dudek
trochę słabo dedukujesz, ale Jesteś kobietą, więc logiki od Ciebie nie wymagam. Nie powiedziałem, że ogolna dupa jest synonimem męskości. To Ty uparcie obstajesz przy twierdzeniu, że Twój facet jest prawdziwym facetem, bo ma owłosioną dupę.

Gość antyfanka janasa
obstaję i zdania nie zmienie :P :P :P :P ogolona dupa to oznaka że facet ma jakies nie halo popędy :) :) :) Kotku nie wymusisz na mnie zebym zmienila zdanie wiec sobie daruj :P

Gość jurek dudek
do swojego PRAWDZIWEGO faceta też mówisz kotku? No to faktycznie...

Gość jurek dudek
magazynuję w nasieniowodach konserwy na wypadek wojny i w tym właśnie celu golę sobie tyłek :O :O :O

Gość antyfanka janasa
mówię do Niego Słońce ale dalej nie rozumiem czemu to ma byc wyznacznikiem meśkości to jak do niego mówię :O :O weź się zastanów chłoptasiu zanim coś napiszesz :O ja tak do niego mówię a nie on do siebie :P łapiesz Jureczku ??

Gość antyfanka janasa
idąc dalej Twoim beznadziejnym tokiem rozumowania mój facet byłby meski, gdybym mówiła do niego ty chuju i skurwysynie tak /??? a potem prał by mnie po twarzy i kopał po wszytskim co się da :O i to wg Ciebie jest męskość faceta ???????? HEH chyba Ci to golenie tyłka na szare komórki zaszkodziło :P

Gość jurek dudek
i po co tak się rzucasz? Kopie Cię ten Twój prawdziwy kotek, że masz takie skojarzenia?

Gość antyfanka janasa
rzucam się bo mnie Twój debilizm przeraża Ty prawdziwy facecie hahahahhahahahahahhahahhahahahahahhahahahahahahahhahaaahhahahahahahah :O