Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zasztywtowana

Jak szybko goi sie skora?

Polecane posty

Gość zasztywtowana

Wczoraj cos mnie napadlo i rozwalilam sobie caly dekolt, rece i twarz.. poprostu wmowilam sobie ze sa tam jakies nierownosci i zaczelam wyciskac.. wychodzily takie malutkie biale krostki.. zmasakrowalam sie cala.. nie wiem jak wyjsc z domu.. najgorsze jest to ze tam gdzie wyciskalam rosna teraz wielkie biale ropne rakiety.. masakra:( co ja mam teraz zrobic? boje sie ze bede miala slady... ile to sie moze goic? jak to przyspieszyc? czyms smarowac?? skora wyglada strasznie.. jestem cala spuchnieta, mam rany... poli mnie dekolt do tego stopnia ze nie moge go dotknac nawet:( pomijam ze wstyd mi wyjsc na ulice:9... wiem ze za glupote sie placi... boze nawet sobie nie wyobrazalam ze czlowkiek sobie moze sam cos takiego zrobic..

Gość zasztywtowana
dzieki za odpowiedz;) masc cynkowa strasznie brudzi:(ale chyba przezyje;(

Gość masc cynkowa nie pomoze
teraz kup sobie w aptece masc z antybiotykiem -tribiotic - ok2zl kosztuje i smaruj punktowo! jak nie pomoze to zgklos sie do dermatologa po jakas sliniejsza

rowniez polecam tribiotic ale na te wieksze rany, szybko goi. Tez zcasem tak sobie narobie - najbardziej pomaga alantan plus krem - regeneruje skore, masc z wit A tez. Masc cynkowa punktowo zmieszana z tormentiolem - zasusza i nie ropieje ta ranka. Ale takie mazidlo na mniejsze ranki. I maseczka z siemia lnianego i platkow owsianych, na podraznienia w sam raz!!!