Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madzia...

dobry szpital na terenie śląska

Polecane posty

Gość Madzia...

Szukam dobrego szpitala w pobliżu Tarnowskich Gór czyli Bytom, Zabrze, Ruda Śląskia, Piekary Śląskie. Interesuje mnie przede wszystkim znieczulenie zewnątrzoopnowe, oraz dobra opieka lekarska.

Gość Madzia...
Rozumiem, że polecasz ten szpital?? Czy mogłabyś powiedzieć coś o nim więcej?? Czy można skorzystac tam ze znieczulenia zzo i w jakiej cenie ono jest?

ja mam zamiar rodzic w siemianowicach sląskich-kilku lekarzy mi ten szpital polecalo..niestety nie wiem zbyt wiele na jego temat-zaczne 5 czerwca szkole rodzenia to sie dowiem:)poszukam gdzies linka to wkleje..:)

Ja rodziłam w Katowicach-Bogucicach. Do Tarnowskich Gór to kawałek, ale byłam zadowolona.

Gość sok malinowy
Siemianowice: -możliwość wyboru pozycji przy porodzie – półsiedząca, leżąca ale wybór, ja się zastrzelę...

Gość Madzia....
nie orientujecie się, czy w szpitalu w Zabrzu jest możliwość skorzystania ze znieczulenie zzo?

sok malinowy-no troche bez sensu napisali z tymi pozycjami:)ale i tak bede tam rodzic-moja lekarka ma tam dyżury a poza tym to dobry szpital z tego co sie orientuje.No i bede chodzic tam do szkoly rodzenia , mam blisko:)

Gość annii
ja polecam Klinikę na Traugutta w Zabrzu. Wizualnie szpital nieciekawy, ale dobry personel, świetni specjaliści i nowoczesny sprzęt. Porodówki ładne.

Gość tylko nie Zabrze
na Tarugutta to klinika, czyli wytwórnia pacjentów! codziennie inny lekarz, więc właściwie jesteś anonimowa, jedynie możesz być ciekawym przypadkiem koinicznym! mozę i profesorowie są, ale i tak najgorszą robotę robią położne i studenci! Byłąm tamn to wiem! Personel OKROPNY!!! Złożyłąm nawet oficjalną skargę na ich temat, więc sprawa nie byle jaka i co więcej - nie byłam sama w tych opiniach. Odradzam! No, chyba, że lubisz ryzyko...

Madziara-mieszkam w Wojkowicach-to taka smieszna miejscowosc :1 ulica, Zabka i przystanek:) miedzy Bedzinem a Piekarami:) z Piekarach Sl wiem ze jest jakis swietny szpital, ale nie wiem czy to porodowka;)

Daffodile!! no to niedaleko mieszkamy :) wiem wiem gdzie sa wojkowice!! za rzeka wspaniala :) ja jestem po drugiej stronie rzeczki :) jak jedziesz przez bobrowniki - to widac wiezowiec w ktorym mieszkam :):) wiesz - mowia ze najlepszy szpital do rodzenia - to piekary i siemianowice. sama nie wiem czemu piekary maja tak swietna opinie - nie twierdze ze nie ma tam dobrych lekarzy albo poloznych - ale niestety -nie wszyscy tacy sa - wiem bo lezalam 3 razy w ciazy w szpitalu. troche sie boje jak to bedzie - no ale nie mam wyboru =moj lekarz pracuje w tym szpitalu wiec bez sensu zebym gdzies indziej rodzila.!! pozdrawiam!! do zobaczenia na forum dla marud!! :):):)

Gość zuzanka skakanka
Dziewczyny, a czy któraś rodziła może w Pyskowicach? Czy podają tam zzo?

Gość kokakola
hej. Ja jestem z Bytomia. Prowadzi mnie lekarz z Zabrza (Tiszler), bo polecały mi go bardzo koleżanki. Będę rodziła w szpitalu gdzie on "urzęduje" w Tarnowicach Starych k. Tarnowskich Gór. Jest to szpital im.St.Hagera. Czy może ktoś wie coś więcej na temat samego lekarza i szpitala? Mam termin na 16.06 więc nie za dużo już mi czasu zostało, a może ktoś zna lepsze miejsce dla naszych najbardziej oczekiwanych dzieciaczków? Pozdrawiam wszystkie ciężaróweczki :)

Gość iwonka18
napewno nie w piekarach !!! rodziłam tam tydzień temu. Syf i malaria

Gość sylka33nww
Ja ze swojej strony polecam Dr.Krzysztofa Łabuzek