Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

coppola

kazdy ginekolog taki???

Polecane posty

moja pierwsza wizyta u gina byla tragiczna. koles jak uslyszal ze chce rozpoczac wspolzycie to zaczal na mnie krzyczec, badal mnie jak nie-dziewicei na moja prosbe o jakakolwiek pomoc przy bolesnych miesiaczkach, stwierdzil zebym sie nie nastawiala bo i tak mi nic nie pomoze. tragedia.. :/. ma Ktos takie doswiadczenia? wybieram sie jutro, i chcialabym wiedziec na co mam sie nastawic..

Gość brylancikowa
zmien lekarza na takiego ktory potraktuje Cie powaznie

Gość ikiwik
Fakt, ja trafiałam jak do tej pory na samych sympatycznych lekarzy-zawsze wysłuchali i cierpliwie tłumaczyli-tylko czy to aby nie dlatego że były to wizyty prywatne? Chociaż będąc u jednego ginia zarówno i prywatnie jak i państwowo nie zauważyłam żadnej różnicy.

Gość Betina sid
ZMIEŃ LEKARZA! Twój się minął z powolaniem:[ A skąd jesteś?

Gość gggggggggggg
Lekarz potraktowal Cie po chamsku. Koniecznie zmien lekarza. Takie zachowanie jest nieodpowiednie w stosunku do pacjentki. Moim zdniem powinnas powiadomic kogos o takim zachowaniu. Jesli nie zaczniemy egzekwowac uprzejmosci od lekarzy, to nigdy nic sie nie zmieni.

Gość kurza stopa a nawet dwie
nie każdy! ale jeśli chodzi o badanie dziewicy- przez pochwę- to najczęściej się je tak bada-a wszystko zależy od budowy błony i wielkości w niej otworu. przecież nie da się obejrzeć szyjki macicy czy zrobić cytologii - nie badając przez pochwę!

nie kazdy, ja chodze do naprawde swietnej kobiety! to nie lekarz a zwykly cham i prostak!