Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieuswiadomiona

czy bole piersi

Polecane posty

Gość nieuswiadomiona

sa przyczyna ciazy czy tego ze zbliza sie miesiaczka Kochalam sie z moim partnerem bez zabezpieczenia ale nie skonczyl we mnie tylko na zewnatrz i teraz sie boje bo nie mam okresu :( boli mnie brzuch i piersi mam takie ciemnozolte uplawy co robic?? czy to na zblizajacy sie okres czy sa to objawy ciazy ???

Gość 11111111
jak nie masz okresu to zrób test i będziesz wszystko wiedziała

Gość nieuswiadomiona
ha juz kiedys robilam taki test ten z bobaskiem quick vue wyszly mi dwie kreski ze jestem w ciazy panika na maxa po tygodniu zdecydowalam sie osc do gina i w poczekalni u niego dostalam okres oczywiscie juz nie poszlam bo nie mialam po co ale sie boje :( teraz

Gość nieuswiadomiona
a tsk w ogole to mam takie malutkie czerwone plamki ale sa one ledwo widoczne na wkladce i mam je juz od 3 dni :(

Gość no ale test ci wiecej powie
niz my tu na forum!!!! mnie test nigdy nie oszukał. ale powiem ci ze można być w ciąży ale czesto zdarza sie ze naturalnie dochodzi do poronienia i dostaje sie okres wiec jest całkiem mozliwe ze byłaś w tej ciąży. radze jednak zrobić test.

Gość no ale test ci wiecej powie
a bolące piersi to moge zarówno bolec przed okresem jak i przy ciąży ,wiec tu ci nikt daignozy nie postawi.

Gość anii
mnie czasem bolą piersi przed okresem, w ciązy nie byłam, także nie wiem czy bolą w ciąży. w jakim dniu cyklu byłaś jak się kochałaś?

Gość nieuswiadomiona
to bylo tak na przelomie plodnych nieplodnych bo cykle mam niby regularne ale opozniaja sie nieraz od dwoch do 9 dni

Gość anii
no jak na przełomie płodnych i niepłodnych, to niestety jest spore prawdopodobieństwo ciąży, ale jak na moje oko też nie bardzo duże, bo to był stosunek przerywany. ile masz lat?

Gość nieuswiadomiona
niewiele ponad 17 :(

Gość anii
aha, a kiedy powinnaś dostać okres?

Gość nieuswiadomiona
anii 2 dni temu :( i nic mam niby takie malenki krwawe plamki ale malutko tego bola mnie piersi brzuch mam ochote na ostre i slone rzeczy sama juz nie wiem :( jak myslisz jak bedzie?

Gość anii
2 dni opóźnienia, to jeszcze nic nie znaczy. a bolą Cię czasem przed okresem piersi i brzuch? ja czasmi tak miałam, że zanim dostałam właściwy okres, to miałam delikatne plamienie przez 3, 4 dni.

Gość nieuswiadomiona
jasne ze bola ale to plamienie jest tak mlautkie ze prawie niewidoczne doslownie 2 lub 3 minimalne kropelik :(

Gość anii
aha, a dlaczego kochasz się bez zabezpieczenia?

Gość nieuswiadomiona
tak wyszlo sloneczko dlugo sie nie widzielismy no i :) eh ale mam nerwy 3majcie kciuki za mnie :(

Gość anii
nie rób tak więcej, zawsze się zabezpieczaj! trzymam kciuki

Gość nieuswiadomiona
dlugo mnie tu nie bylo, chcialam tylko powiadomic wszystkich ze wtedy okazalo sie ze bylam w 3 miesiacu ciazy i 01 12 06 urodzilam syna!

Gość hihihia
gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)