Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AniusiaNiusia

Agencje modelek

Polecane posty

Jakie są według Was najlepsze agencje w Polsce i dlaczego? Co uważacie o agencji SPP? Pozdrawiam wszystkie modelki =) Przyszłe modelki=) Byłe modelki =) Dziewczyny które chcą być modelkami (macie jakieś pytanka to piszcie). I wogóle wszystkich =)

Gość Nymphetaminee
Hmm.. Z tych o których ja słyszałam, że są naprawdę dobre to: Hook, Mango Models, New Age Models, Model Plus, D'vision, Myskena. SPP też słyszałam, że jest dobra. A wymieniam akurat te, bo najwięcej mają kontaktów za granicą i dużo swoich dziewczyn tam wysyłają. A Ty jesteś w jakiejś? Pozdrawiam :)

Chciałabym się dostać do spp, ...ale zanim spróbuje musze jeszcze stracić 4cm w bioderkach. Zawsze warto gonić za marzeniem. O to własnie chodzi w życiu. :):)

Gość Weronika L
SPP jest naprawdę świetną agencją - sama należę :) Są castingi do największych na świecie agencji modelek takich jak IMG, Woman, Next, mają w nich dużo dziewczyn :) Naprawdę polecam.

szkoda ze w moim miescie nie ma zadnych castingow :O kurcze chetnie bym sprobowała :) tylko ze tez bym musiała z bioderek schudnac:O

Gość model plus
miec dziewczyne modelke = przegrać życie , co sie w tych agencjach wyprawia :D