Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no nie.. no nie

Moj facet mowi ze jak siedze na kafeterii...

Polecane posty

Gość no nie.. no nie

Moj facet mowi ze jak siedze na kafeterii to mi sie w glowie miesza i zaraz zaczynam sie go czepiac :D

Gość Liiliia
Troszeczke racji ma...Najpierw czytasz..potem zaczynasz sie zastanawiac..a pozniej dopasowywac do swojego zycia... Tak to mniej wiecej jest. Ale zazwyczaj chodzi o to ze otwieraja Ci sie oczy na pewne sprawy..a nie, ze wymyslasz niestworzone problemy:P

Gość no nie.. no nie
:D ja wiem czy mi sie oczy otwieraja

Gość poszukaj w googlach
mój mówi to samo i jeszcze sie nabija z kafeterii :O i juz nie mogę normalnie z nim pogadac bo jak mu cos nowego opowiadam, ze np slyszalam o tym czy o tamtym to on od razu z tekstem ze na pewno wyczytalam to na kafeterii :) heh co za goooopol :P jak on na forach samochodowych czy o pilce noznej siedzi to jest dobrze :P

Gość tak se pisze
hahahaha, i mój też

Gość A taak
Skąd ja to znam,mój mąż nie lubi kiedy czytam i piszę na kafeterii.Najgrzej jest wtedy kiedy czytam i śmieję się sama do siebie :) a jest z czego czasem...On podejrzewa,że piszą tu dewiaci ,zboczeńcy i t p :).Pomimo wszystko pozdrawiam czytających i pszących.

Gość poszukaj w googlach
hehehe a ja myślałam że jestem osamotniona a widze ze nas więcej :D :D :D heh najsmieszniej jest jak siedze przy komputerze i on wchodzi i nie patrzac co robie od razu mi z kafeteria wyjeżdża :P i o dziwo zawsze trafia :) :) :)

A ja jak tutaj siedzę, zaczynam rozumieć jakim wspaniałym człowiekiem jest mój facet. Dba o mnie, nie czepia się, lubi się powygłupiać i jest życzliwy, uśmiechnięty. Ideał cy cóś?

Gość no nie.. no nie
a najlepsze ze sam mi pokazal to forum dawno temu .. :D