Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dylemat

Jakie buty do takiej spodnicy???

Polecane posty

Gość mam dylemat

chodzi mi o to,ze kupilam taka spodniczke, do ktorej za bardzo nie pasuja cale, pelne buty. Idealnie pasowalyby do niej jakies fajne sandalki. Ale w takim ukladzie moglabym ja nosic tylko wtedy,gdy jest bardzo cieplo, bo tylko wtedy mozna wyjsc z golymi nogami. A ja np chcialabym w niej chodzic juz teraz, ale dzis np jak na moj gust jest za zimno do chodzenia z golymi nogami. I mam dylemat, bo fajna spodnica wisi w szafie,a ja nie mam pojecia jakie buty do niej dobrac. Spodniczka jest czarna,ale nie jakas bardzo elegancka, tylko lniana, do kolan, na dole ma dwie falbanki. Kupiona w Camaieau- moze ktos skojarzy, o jaka mi chodzi. No i problem w tym,ze np czarne cale szpilki wygladaja do niej beznadziejnie- po prostu ta spodniczka nie jest az na tyle elegancka,zeby zakladac do niej skorzane szpilki. Moze dobrze by do niej pasowaly balerinki, np zamszowe,albo z jakiegos materialu (absolutnie nie skorzane), ale balerinki sa na plaskim obcasie,a ja mam dosyc krotkie nogi i zdecydowanie lepiej wygladam na obcasie. Dlatego wlasnie przyszly mi do glowy sandalki. Tyle tylko,ze kupujac sandalki bede mogla w niej chodzic tylko w bardzo cieple dni, bo podobno do sandalkow nie wypada nosic rajstop (nawet takich bez tych ciemniejszych miejsc na palcach). Wiem,ze moze dla wiekszosci z was moje pytania sa idiotyczne, ale to co na przyklad zakladacie latem, gdy jest sloneczny dzien,ale np tylko 16-17 stopni? Przeciez do letniej cienkiej spodnicy nie zalozysz czarnych spilek,bo to dopiero wiesniacko wyglada. Wiec co? Moze wam sie to wydaje beznadziejnie glupie,ale ja naprawde nie wiem. Jeszcze,zeby nie wyjsc na taka kompletna idiotke dodam,ze nie mieszkalam do tej pory na Marsie, tylko po prostu ubieralam sie na sportowo. latem nosilam zazwyczaj adidasy lub jakies klapki i glownie dzinsy. Spodnice i buty na obcasie zaczelam nosic dopiero niedawno,wiec naprawde nie wiem, do czego jakie buty pasuja.

Gość help help

Gość oFELIA Z zĄBKOWIC
MUSZE CI TO NAPISAĆ.... Cokolwiek uczynisz, będziesz żałować...

Gość mam dylemat
hmmm niezla perspektywa...