Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziuska

! ! ! ZA CO... ! ! !

Polecane posty

Gość madziuska

... GO KOCHACIE? Takie banalne drobiazgi a tyle powodują... - za to co czuję kiedy widzę na wyświetlaczu , że dzwoni „ILOVEYOU” - za to że zawsze łądnie pachnie - za to że tak śmiesznie wygląda kiedy myśli A Wy?

Gość ttyytyt
... A my się nie nudzimy i nie załadamy takich topików, ehhhh :O

witam pierdziec kazdy pierdzi pod kolderka smrodek sie po prostu sumuje dłubac w nosie czynnosc normalna i uzyteczna- lepiej sie oddycha gorzej ze strzelaniem i zbieraniem \"suszek\" poplamione koszulki, skarpetki na lewa strone? wedlug mnie ujdzie przewaznie i tak tego nikt nie widzi wazne zeby nie smierdzialyD długie paznokcie- brr mam obcinaczke przy sobie gorzej ze skorkami- nie dbam o to nie przeszkadza mi to wiem ze zle to wyglada ale... nie umyc sie po pracy? zdaza mi sie przyznaje pracuje od 8 do 19-19:30 czuje sie pozniej zle ale spie do oporu czesto rano nie mam czasu sie umyc lubie swoja prace podrapac sie po jajkach tez lubie!! wkoncu to przyjaciel lepszy od najlepszego przyjaciela jesli wymaga to jak mu nie pomoc? a poza tym jesli widzicie te wszystkie \"wstretne czynnosci\" pamietajcie ze robi sie je (tak jak kobiety) tylko i wylacznie w obecnosci osob do ktorych mamy calkowite zaufanie i pewnosc ze nie beda mialy o to hmmm zalu mam 24 lata jestem kawalerem i po waszych wypowiedziach mam nadzieje ze trafie na ta ktora nie bedzie mnie tak odbierac jesli juz postaram sie niektorych bledow unikac ale pierdzenia i drapania sie nie wyrzekne to jet silniejsze odemnie pozdrawiam i zycze innego spojrzenia na swiat piotrek \"czarnygorz\" czarnygorz@op.pl

Gość jajakata
przy mnie faceci nie pierdzą, kwestia szacunku:P

Gość i ty pewnie też nie pierdzisz
? z szacunku do niego? wiesz, że takie coś skończy się u gastrologa?

A ja kocham swojego za to że mi ufa za to że kupuje mi tampony jak go poprpszę za to że śmiesznie tańczy za to co czuję jak inne laski patrza na niego i mi zazdroszczą :)

Kocham go ponieważ jest opiekuńczy,kochany i lojalny❤️ Kiedy jest mi źle mam sie do kogo przytulic:)itd....❤️❤️❤️achhhhhhhh.......

Gość ehhhhhhh
czarnygorz> ...jesli znajdziesz sobie kobietę to taką samą abnegatkę, jak ty! Jesteś zwykłym leniem i ochłaptusem i szukasz usprawiedliwienia dla swoich poczynań zwalając całą winę na zbyt wielki wymagania kobiet. Wymagaj troche wiecej od siebie! Czynności fizjologiczne (baki, odbijanie) mozna, jeśli się chce powstrzymać; a juz zupełnie nie rozumiem usprawiedliwienia, jakie podałeś dla nie mycia się codziennie! ..przepraszam załozyciela topiku...wiem to nie jest ten temat

Gość dlaczego.....
czepiasz sie czarnego ?

Gość madziuska
tak ale ja pytałam o takie banalne lub dziwne rzeczy... a to że sie kocha za to jakim jest to chyba standard :)

za jego slicze białe ząbki :D i za tą skwaśniałą zupę owocową w jego lodówce i słowa \"chcesz troszke to ci odgrzeje\" :)

acha, no to z banalnych rzeczy to za to, że zajebiście gotuje (choć to chyba niebanalne) , za to, że wyszukuje mi moje ukochane piosenki i nagrywa na płyty, za konwalie, za dbanie o mój rower i za to, ze zawsze ma swoje zdanie i nie tworzy żadnej pozy. No i jeszcze wiele innych :)

Gość na poczatku kocha sie
za cos a potem pomimo i to jest sztuka

Gość piiiiiii
a ja nie potrafie okresli\c za co, zwyczajnie czuje ,ze to jest to ;) kocham go jak parzy kawe, robi obiad , ma swoje zdanie, uwielbiam , gdy jest czym s bardzo zajety, ma taki skupiony wzrok :) wszystklo w nim kocham

Gość mensej
Za to że rzuca dobrze płatną pracę za granica i wraca 4 miesiace wcześniej tylko dlatego że... mnie kocha i teskni :) Za to że w eleganckiej restauracji, pod stołem, nogą... :) Za to że całuje mój duzy paluszek u stópki Za to że marzy Za to że jedzie aż do mamy po wyciskarkę do czosnku kiedy jest mi potrzebna :)