Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja mam male pytanko...

a ja mam male pytanko.. prosze o POMOC!!!!

Polecane posty

dlaczego podczas stosunku w pozycji "na pieska" boli mnie bardzo brzuch:( za kazdym pchnięciem:(??? a jak przyloze reke od spodu to czuje jak czlonek mnie pentetruje czuje jego ruchy dlaczego tak jest i czy to minie??? bol jest tak silny ze calkowicie zrezygnowalismy z tej pozycji

Gość zmień pieska
na mniejszego :)

powaznie wielkosc ma znaczenie :O???

Gość zmień pieska
najlepiej na kotka :)

no ale ja powaznie pytam:(:(:(:( bez jaj:P

Gość dominica-na
wiele par przy tej pozycji ma ten problem co ty i Twój partner także jeśli Cie boli to po prostu zrezygnujcie z niej bo seks powinien być przyjemny a nie sprawiać ból :) pozdrawiam

a nie ma tu nic do rzeczy wprawa?? kochamy sie od 3 miesiecy zaledwie i moze jesli troszke popraktykujemy to to samo przejdzie:(??

Gość proste
mi z moim facetem jest cudownie w tej pozycji.. jestesmy do siebie idealnie dopasowani i zadna pozycja nie sprawia nam bolu.. mmmmm uwielbiam ostre jebanko od tylu

proste -- ja sie nie pytalam komu jest cudownie tylkoco zrobic zeby i mi tak bylo:(

Gość dominica-na
wiesz.. ja już wspolzyje ze swoim mezczyzna prawie 3 lata i do dzisiaj zdarza sie ze mnie troche boli przy tej pozycji, to zalezy jak głeboka jest penetracja dlatego jeśli lubicie tą pozycję to nie rezygnujcie z niej z tym że narazie może niech partner nie wchodzi głeboko a z czasem być może ból zniknie

Gość zmień pieska
a najlepiej podrośnij

dominica-na -- dzieki dzieki:) ale czy on dojdzie ? jak beziemusial sie powstrzymywac i ciagle myslec o tym zeby mi krzywdy nie zrobic kuuurdeeee:(:(:( to chyba ja jestem za krotka a nie on za dlugi;O;O:O:O:O:O

Hey! Nie jestes jedna... moj byly partner tez mial takiego wielkiego penisa ze gdy robilam to z nim na pieska myslalam ze jego penis przejdzie przez moj brzuch... Nie moglam z nim w zadnej w sumie pozycji uprawiac sex.... Na jezdzca tez odpadalo bo rowniez mnie mocno bolalo....Jedyna nasza pozycja gdzie czulam sie \"dobrze\" to na lyzczeke czyli od tylu na boku. Ale mu bardziej sprawiala przyjemnosc na pozycja... I tak sie meczylam z tym 4,5 roku...Teraz mam partnera ktory jest mlodszy i ma penisa sredniego, moge z nim kazda pozycje uprawiac i czuje sie swietnie w lozku... JEDNAK ROZMIAR MA ZNACZENIE im mniejszy tym lepszy :P... I jestem pewna ze tego partnera nie zdradze bo poprzedniego zdradzilam z moim teraz obecnym :P i nie zaluje :D

Gość dominica-na
dlaczego piszesz zeby "podrosła" skoro nie wiesz ile autorka ma lat? eh żałosne

Gość dominica-na
kochana jak nie dojdzie wtej pozycji to dojdzie w innej :D

do autorki topicu ----> kwestia tego ile seks uprawiacie nie ma zadnego znaczenia :) ja kocham sie z moim facetem prawie 5 lat i tez mnie boli na pieska :( nie zawsze ale najczesciej tak zwlaszcza przed i po okresie :) moze dlatego ze ma dosyc duzego albo ja za krotka jestem ?? :P podejrzewam ze nie ma na to lekarstwa za to jest wiele innych ciekawych pozycji :) jesli moge doradzić : spróbujcie od tyłu ale nie na pieska tylko na stojąco przy ścianie na przykład - mnie przynajmniej wtedy nie boli :) zycze powodzenia :D

wazne jest nawilzenie Czasami jest dosc sucho i wowczas boli

Gość młode pizdeczki
macie tyłozgięcie macicy nic strasznego ale czasami przeszkadza z poważaniem doktor Judym