Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapominajka 25

no już nie mogę z tymi pigułkami, ciągle zapominam.

Polecane posty

Gość zapominajka 25

nienawidze brac pigułek, ale muszę bo mam problemy ze zdrowiem, w tym miesiącu zapomniałam juz chyba ze trzy razy i wczoraj znowu zapomniałam, zastanawiam sie czy moze mi się coś stać od takiego brania w kratkę?

Gość mikers
kurczę zrób sobie przypomnienie w komórce, albo sobie naklej kartkę gdzieś

Gość zapominajka 25
wszystkiego już próbowałam, biorę tabsy od kilku lat i od jakiegos czasu dopiero zapominam, mój organizm chyba ma dość.

to moze przerzuc sie na plastry, bedziesz musiala pamietac tylko raz w tygodniu.

Gość gdzie ten okres
monia 056 a plastry są dobre,bo ja zastanawiam się nad nimi bądź tabletkami,do tej pory używałąm tylko prezerwatyw jako zabezpieczenia

Gość zapominajka 25
nie wiem czy mój lekarz zgodzi się na plastry, bo ja musze mieć jakąś tam odpowiednia dawkę tych chlernych hormonów, ale zapytam bo jak tak dalej pójdzie to będę brała tabsy raz w tygodniu ;)

"gdZie ten okres"-Ja stosuje plastrów od ponad pol roku i narazie nie narzekam przyzwyczailam sie do nich, nie odklejają mi sie, nie przytylam ochote na sex mam,no i dzialaja :)tylko troche drozsze sa od tabletek :( ale i tak je polecam.

Gość juttaa
no z tymi plastrami to naprawde dobra sprawa.ja tez ciągle zapominałam o tabsach i nie na początku tylko właśnie juz po kilku latach(biore juz 5 rok)a własciwie to brałam bo właśnie teraz plaster mam .narazie jest ok bo sie nie odkleja a tego sie najbardziej bałam.zobaczymy co bedzie dalej.

Gość pet
moze zmien na zastrzyk, raz na trzy miechy , ja zmieniam wkrotce bo tesh tabsy zapominam ciagle