Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

samotniczka80

Czekam na ODP

Polecane posty

hEJ;) Chciałabym sie dowiedzieć cos od Was wiec: Mam chłopaka i chodze z nim już prawie poł roku sadze ,że sie odkochuje no mowi ,że nie ,że mnie kocha jak niewiem co ale nie odpisuje na smsy i wogle mowi ze rodzice mu nie pozwalaja wyjsc w tygodniu ale jakby chciał to by znalasł wolny czas nawet na 30 minut 1) Chcem ,żeby on zaczał latac za mna a nie ja za nim!! mam odpisywać na kazde jego smsa?? on nie odpisuje na kazde a i odpisuje po jakims czasie czy mam tez pisac po jakims czasie?? 2) Nie dostaje zadnych dowodów miłość czemu?? 3) Chciałabym ,żeby dalej mówił jak mnie kocha :) zeby latał tak jak wcześniej a nie czasami czuje sie olewana co mam robic??? olac go czasami np w szkole ? 4) W szkole na przerwach nie podchodzi niewiem czemu, mowi czasami ze nie ma czasu albo ze mam ja podejsc;/ 5) tak gdzie on jest na przerwach to ja mam być?? czy poprostu omijac go?? zeby on szukał mnie. 6) chciałabym ,żeby nie pokazywać tak mojej miłość co mam robić?? 7) Chciałbym ,żeby on posadził czasmi ze ja go olewam CO MAM ROBIĆ jak tesknie za nim mam mu to tak ukazywac?? czy nie az tak?

Gość Napisz ile macie lat
? :-D

Gość buhahahhahahaha
OMG :D

Gość ...xXx...
Nie ważne ile lat... co to za różnica czy 15 czy 18, a może jeszcze więcej? Spróbuj nie okazywać mu tęsknoty! Chłopak gdy zauważy, że go olewasz, może w końcu zrozumie, jak się czujesz, gdy on Cię olewa. Na eski odpisuj mu po jakimś czasie, a na przerwach znikaj z oczu. W końcu sam zacznie Cię szukać. Wiem coś o tym ;)

Gość ...xXx...
Jak chcesz, to podaj mi swój nr gadu! Poklikamy i Ci moge doradzić! Niestety cos podobnego przechodziłam!

dzięnki:* to numer gg : 2198892 odezwij sie do mnie buziaczki juz dzis mnie nie bedzie na gg:( ale jutro bede nawet jesli bede nie dostepna to mi napisz ze to twoj numer:) dzięnki papap i pozdrowiam

Gość taki jeden X
Słownik ortograficzny by się przydał :O