Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agusiak

jak przetrwaćć mistrzostwa świata w piłce nożnej !!! Proszę o rady

Polecane posty

Gość agusiak

hej! Słuchajcie, jak zapewne wiecie mundial ( Mistrzostwa Świata w piłce nożnej - tłumaczę dla niewtajemniczonych :) ) rozpoczynają się niebawem. dlatego proszę was o radę co zrobić, żeby nie zwariować przez ten miesiąc?! i jak sprawić żeby faceci przez ten okres czasu zwracali na nas uwage a nie tylko siedzieli przed tv z szalikami i piwem :) no i ostatnia sprawa- jak my, kobiety mamy sobie radzić w tym "trudnym czasie". pomocy!!!

O_O JA zamierzam siedziec z piwem w rece i w miare mozliwosci nie przegapic zadnego dobrego meczu... Na szalik troche za goraco... Lo matko... znow sie na gardlo pochoruje od wrzaskow :O

Gość nieznajomy5
agusiak mozesz wpasc do mnie, ja Ci poświęce 100% mojej uwagi :)

Gość agusiak
a moze masz jakies rady dla tych babeczek które nie chca ogladac meczy i chcialyby spotkac sie ze swoimi facetami np. na spacerze a nie przed tv

piwo w łapkę siadam obok faceta i razem oglądamy Uwielbiam nogę i dla mnie mundial to nie katastrofa

Gość agusiak
o ciekawa propozycja :):):)

jak to jak?piwko,telewizorek i ukochany:)pilke nozna uwielbiam z calego serca,wiec na mistrzostwa czekam juz 4 lata:P

Gość agusiak
dla mnie w gruncie rzeczy tez to nie problem :) ale chodzi mi o te babki dla których to jest masakra. proszę , podajcie jakieś rady

Gość misia pisiaa
luzik , na spacer przed albo po meczu daj chłopu żyć , to dla niego jak dla ciebie piątkowo-popołudniowe zakupy

Gość agusiak
kurcze, nie wiedziałam, że wszystkie babeczki, bedą takimi kobickami :);0:) nie wzięłam tego pod uwagę. ale proszę o rady co zrobić , zeby przetrwać ten miesiać, np. kosmetyczka itp. no a może jeszcze macie jakieś propozycje, czego faceci oczekują w czasie mundialu od nas :)

Gość agusiak
musze napisać małe sprostowanie : ja bardzo lubię piłkę i cieszę się, że mundial już tuż tuż :) jednak potrzebuję fajnych pomysłów ,które mogłyby być radą dla wszystkich tych dziewczyn dla których piłka, i mecze to mordęga, a teraz wszedzie bedzie słychać tylko o piłcę...

faceci oczekuja że nie będzie mu ię przeszkadzac w czasie meczu, no i że będzie miał zawsze zmrożone piwko w zasięgu ręki czyli \"podaj mnie piwo kobieto\" A na serio wystarczy wypracowac kompromis, na spacerek i owsze ale po za porami emisji meczów

Gość zaciekawiony....
jak to czego oczekują? sexu golonki i piwa!! :D

Gość agusiak
seksu? a kiedy czas na ten seks?! przecież nie w czasie meczu :)

Gość zaciekawiony....
w przerwie, Kotku :)

Gość agusiak
kotku, Ty chyba nie wiesz, że w przerwach to przeważnie pokazują powtórki i jakieś cymbaly komentują to co widziały i spekulują to, co jeszcze zobaczą :)

Gość xxx222.
sama jesteś cymbałem :o

Gość agusiak
no wiesz, akurat się nie zgodzę, bo prawdą jest że niektórzy goście nie mają zielonego pojęcia o piłce

Gość agusiak
ale wracając do tematu, macie jakieś sprawdzone metody na to, zeby odciągnąć faceta od tv?

do autorki--> obawiam sie ze go nie odciagniesz od telewizora zwłaszcza jak bedzie grac Polska, nie mówiac o takich zespołach jak Włochy, Hiszpania, Portugalia, Argentyna no i oczywiscie Brazylia, ja akurat zamierzam ogladnąc większośc meczów, w końcu Mistrzostwa Świata sa raz na 4 lata, trzeba to przeżyc

Gość agusiak
ok, a jeżeli kobietka się kompletnie nie interesuje tą kopaniną to co ma zrobić żeby nie zanudzić się na śmierć podczas tego miesiąca, kiedy wszyscy będą żyli tylko mundialem ? :) oto jest pytanie :)

Gość BYCZEQ
jak babeczka nie ma swojego zycia, to nic nie poradzisz, sierota z niej i tyle :p

Gość agusiak
no tak sierota, a ja włąśnie potrzebuje rad dla takich małych sierotek, bo co one biedne mają robić, jak sobie poradzić ?:)

Gość BYCZEQ
moze umowic sie z innymi sierotkami na ploteczki? ;)

Gość agusiak
bardzo licze na to , ze moj misiaczek dostanie pod wplywem emocji pilkarskich erekcji - wzwodu czlonka no to ja wtedy usiade na nim i razem radosnie bedziemy kibicowac naszej ulubionej reprezentacji na mundialu. MONGOLII.

Moja metoda; Kupuje piwko, siadam przed TV i staram sie rozluznic by nie zdenerwowac sie jak nasza druzyna znowu przerznie 😠 Pilka nozna to piekny sport i na szczescie moj kochany rozumie, ze mecze sa wtedy dla mnie wazniejsze :) Zreeszta on tez jest fanem pilki noznej ;)

Gość agusiak
tez mam taka nadzieje , ze nasza druzyna przerznie .... mnie

Gość agusiak
ktoś tu sie pode mnie podszywa :? z reszta można się zorientować po sopsobie pisania . no nic... a plotki to fajny sposób... można podczas mundialu nadrobić towarzyskie zaległości

Gość agusiak
podszywaczu nie smiej sie z moich przezyc erotycznych z moim misiaczkiem. wiem , ze rzadko do nichg dochodzi bo moj misiaczek ma impuls tylko co cztery lata ale ja juz sie doczekac nie moge juz blisko bedzie szczescie.