Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cos strasznego

okropnie silny ból podbrzusza

Polecane posty

Gość dafne22
Witam! Wiem że to temat, prawie równo sprzed roku, a w zasadzie to sprzed 5 lat, widać że dotyka to wielu kobiet, mnie również. Ból jest nie do zniesienia i faktycznie (jak już ktoś wcześniej napisał), gdyby trwał dłużej to chyba by się tego nie przeżyło. Ja wtedy nie mogę się ani ruszyć, ani usiąść, tragedia. Zdarza się raz na jakieś trzy miesiące. Ja również przebadałam się na wskroś, łącznie z markerami nowotworowymi i teoretycznie wszystko jest ok, ale pewien lekarz - chirurg - gastrolog powiedział mi, że najprawdopodobniej ma to związek z zespołem jelita drażliwego i pomóc może tylko ścisła dieta i leki przeciwbólowe :(

Gość bolimnieokropnie4
a macie to w okreslonych dniach cyku? u mnie kiedys przy anty hormonalnej ze dwa razy zdarzylo sie to podczas szczytowania - pomogla no spa. pozniej po odstawieniu antykoncepcji zdarzylo mi sie to juz kilka razy, zauwazylam, ze zwykle na kilka dni przed @, bol jest nagly, silny i niewyobrazalnie paralizujacy, biore wtedy garsc no spy i czekam, oblewaja mnie zimne poty, jest mi slabo, mam parcie na pechcerz i stolec, czasem biegunka, w sensie jako wynik naglego parcia, po no spie bol slabnie ale zostaje lek ze znowu wroci... jestem zalamana, robilam usg 2 razy i jest ok, w nerkach tez nic nie znaleźli, w moczu ok. co robic dalej? w ciagu 30 dniowego cyklu mam kilka dni wyjetych z kalendarza przez bol :(

Gość Darynka90
Mam dokładnie tak samo!! Dziś w nocy mnie dopadł ten "atak". tez mam klika razy do roku dzis tak mnie bolało że myślałam że umrę ;( i co wiecie co to może być?

Gość gość
Ja miałam takie bóle, okazało się, że krwawie do otrzewnej przy owulacji... Ale była też druga diagnoza... Dodatkowo mam zakwaszony organizm, co również powoduje te bóle...