Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nowa8

Toruń - ginekolog

Polecane posty

Cześć dziewczyny Jak w temacie jestem z Torunia i szukam dobrego ginekologa - może być prywatnie. Obecnie chodzę do APL-u (Akademicka Przychodnia Lekarska) i jeśli ktoś był choć raz tam, to wie o co mi chodzi :/ prosze o namiary

Gość tusia001
a co jest z tym ginekologiem z Akadmickiej, bo chciałam się zapisać na przyszły tydzień......

Gość hej hej
na wrzosach, na słonecznej, tam gdzie sie sie lączy z szosa chełmińską, panie doktor sinica, dojedziesz autobusem27

Gość julinka
jestem mama 2 synkow,6latka i 5miesieczniaka.kazda ciaze prowadzil inny lekarz.nie ten o ktorego pytasz ale sa inni super ..pierwszy lekarz w poliklinice wojskowej nie byl zbyt fajny.dlatego druga ciaze chodzilam prywatnie.najlepiej gdy lekarz ma praktyke rowniez w szpitalu.ten z polikliniki nie mial i zawiodlam sie na nim choc ciaza i porod dotrwaly do szczesliwego konca.z druga ciaza bylo o wiele lepiej czulam sie bezpieczniejszkoda tylko ze tak nagle wszystko poszlo i prowadzacy nie mogl byc przy porodzie.ale ok.jestem dumna z dzieci a kolejnej ciazy nie planuje bo osiagnelam juz swoje marzenia...chyba ze wpadka!polecam tez dr.malenczyka bardzo dobry fachowiec.zawsze mozna zmienic jak sie nie sprawdza!takie mamy prawo!zycze powodzenia i zdrowka.

Gość wikitra
dr Gbiorczyk:)

Gość kati84
nie mogę na niego narżekać

Gość wikitra
ile czekacie do ginekologow prywatnie???? gdzie mozna najszybciej sie dostac????? jak cos podajcie namiary telefoniczne

Gość wikitra
a to prawda ze na bielanach sami straszni lekarze na ginekologii sa????????????????????????????? kogo polecacie????

Gość wikitra
up