Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolekcjoner niekości

Czyż ona nie jest prześliczna?

Polecane posty

Gość wyszukaj w googlach
taaaa ryj ma rzeczywiscie przesliczny :O przyznaj sie że Cię cycki krecą :P

Gość ARIELKA___
boze co za ohydne cyce:( i ten bebech z cellulitem:( te cyce to mala przesada ,tez mam duze ale jej sa juz ohydne .....

Gość brzydki gruby brzuch
a cyce jak donice nie wiem jak ty stary ale ja wole każde nawet najmniejsze ale naturalne

Gość kxu
Owszem bardzo ladna kobieta,ale nie w niej sie zakochales i nie ja poslubiles- reszta nalezy do ciebie:-)

buzke ma poprawna, ale piersi to juz lekki przerost... hmm... formy nad trescia(?) dziewcze bedzie mialo problemy z jedrnoscia za kilka lat... klapna jej i lipa... taki ideal murzynskiej kobiety: wargi do piersi, piersi do wargi, wargi do kolan...

te piersi i może robią wrażenie, ale takie rozstępy, czy jak to się nazywa, jakie ona ma, ujmują im sporo uroku, twarz mocno podrysowana, a uśmiech ma beznadziejny:classic_cool:, chyba za dużo papierosów, dla mnie nie jest prześliczna :classic_cool:

Gość jjdfkdjdfhhfdhfd
Kilka miesięcy temu byłam ze znajomymi w dosyć modnym klubie, w moim mieście i ona tam grała koncert. Miała ybrany obcisły gorset, tłuszcz z brzucha i z piersi podszedł jej do góry, wyglądała jak indyk:( Na twarzy miała potwornie ciemną i mocną tapetę, a mimo to najlepsze w tym wszystkim jest to, że faceci stali pod sceną i dostawali ślinotoku:):)

Gość a mów
za grubo ubrana jak na panujący wokół żar, ciepło bijące od świec

ten koleś nade mną kreuuje się na ruchacza nr 1, ale chyba tylko tutaj na forum, ten to dopiero prezentuje przerost ale treści, zamiast tyle opowiadać wyssane z palca bejkoty, weź się chłopie do dzieła, ja pier*** Pucio 2, tylko trochę w drugą stronę, takie bajki to Ty chyba na poprawienie sobie nastoju tu wciskasz innym dobrego dnia

Gość czrniejszy_niż_mrok
CAŁKOWICIE SIE Z PRZEDMÓWCZYNIĄ ZGADZAM :D ale jakie bajki ? podoba mi się ta Pani i tyle...

buhehe, i dobrze ze się zgadasz, wiedziałem, ze tak zareagujesz, to łatwe do przewidzenia w Twoim przypadku, gdzie nie spojrze, to jakiś czarniejszy z tymi zidiociałymi tekstami, jak to on nie lubi ruchać suczek, jakby tak było to byś to stary robił, a nie wciskał ciągle kity:O zresztą co mnie to obchodzi, śmieszne to i tyle, z Ciebie facet? chyba samozwaniec. zabieram się do roboty,

Gość wedlug mnie
urode ma przecietna a rozmiar cyckow nieprzecietny.

Gość OlekDiabolek
Sexi jak syn sołtysa z podlubelskiej wsi. Kurwa oczu nie masz ?

Gość papcialala
Ona wygląda jakby miała diabła w oczach :) Popatrzcie na jej oczy, jedno jest takie jakieś dziwne, jak to czasem na niektórych filmach jest. A ogólnie to całkiem ładna pani.

Gość papcialala
Prawa źrenica jakaś taka dziwna :) aż sie przestraszyłam ;).

Gość pomocnica prezydenta
Ta dziewczyna ma przede wszystkim poważny defekt, który należałoby zoperować. Można mieć duże, piękne piersi, ale te jej przypominają po prostu wymiona. Rozumiem, że ona na piersiach zarabia grube pieniądze, ale to nie powód, żeby marnować sobie wygląd i zdrowie kręgosłupa. Ona jak na takie dynie jest stanowczo za chuda, za kilka lat będzie miała całkiem poważne skrzywienie kręgosłupa, a wtedy żadna rozbierana sesja nie wspomoże jej budżetu. Ludzie potrafią nawet na tragedii zarabiać kasę:(

Gość no doobra
Biust faktycznie trochę duży. Ale co Wy chcecie od jej brzucha??

Gość mam 24 i jestem kobieta
bardzo ładna dziewczyna:) co wy chcecie??? biust ma duzy ale ksztaltny i jędrny a twarz sliczną. Brzuch ma normalny nie widze żadnego cellulitu cos wam dziewczyny odbija z ta pomarańczowa skórka:o

Gość Iwencja34
Zazdrościcie jej głupie krowy:))))....facet każdej z was by ją wydymał....:)))i nie nazekałaby na jaj cyce:)))

Gość ciekawe......
no pewnie ja tez bym ją przeleciała:p nie, widziałam reszte zdięć i to bez stanika feeeee

Gość ajakże
wydymać ją mozna, nic poza tym ;)

Gość MAŁO KOGO NIE MOŻNA WYDYMAC
;)

Cóż, każdy facet przynajmniej raz w życiu chciałby pieścić takie piersi :P

Gość fan ewuni
A ja bardzo lubię Ewunię Sonet. Dla mnie bardzo ładna - moze dlatego że uwielbiam właśne takie biuściki. brzuszek milusi - wole takie niż sześciopak u dziewczyny i wystający pępek piersi na 100% naturalne więc nie zarzucajcie sztuczności jak na ten rozmiar zaj sie trzymają