Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiająca się

bez wytrysku czy mozliwe, że doszło do zapołodnienia??

Polecane posty

Gość zastanawiająca się

mam pytanie ... z moim chłopakiem nie doszlo do stosunku płciowego lecz pieszczoty zakonczyły sie tym, że jego członek został na moim łonie ale nie było wytrysku... tylko był mokry... on mówi, że po prostu sie spocił, i że to nie posiada plemników, wierzę mu ale boje że jednak mogło dojsć do zapolodnienia czy jest to możliwe?? bo słyszałam, że członek nie musi znaleźć się w pochwie dziewczyny ... ale z drugiej strony wiemy, że nie było tego wytrysku, ale jakas niepewnośc pozostaje... POMÓŻCIE MI :(

Gość POLA I
Moze dojsc do zaplodnienia.Podniecony mezczyzna wydziela plyn (nie pamietam jak sie nazywa) ktory moze zawierac plemniki

Gość ejakulant

Gość zastanawiająca się
eh...

ale Ci doradzili...:/ a jakie miałaś dni? płodne czy nie? a nawet jeśli płodne to pragnę Cię uspokoić, że W CIĄŻĘ SIE ŁATWO NIE ZACHODZI i jeśli członek nie wszedł do pochwy i nie było wytrysku to szanse na bobaska są równe 0% ( w wyjątkowych przypadkach ok 2%) Nie masz sie czym martwić :) POWAŻNIE a płyn ejakujacyjny faktycznie ma w sobie pewną ilość plemników ale często jest ich zbyt mało aby przetrwały w warunkach kobiecego wnętrza i zapłodniły kom. POZDRAWIAM :)

Gość i mnie też uspokiłaś beatrycze
dziekuję

Gość gilceam
mam pytanie zalozylam topic ale niewiele osob mi odpowiedziało.uprawialam z chlopakiem peeting-jakie jest mozliwe zajscie w ciaze..na chwile dotchnal tam penisem-sekudny. 3 dni po tym zrobilam test-negawtyny. normalnie miesiaczkuje.Jakie jest prawdopodobienstwo zebym zaszla w ciaze-prosze o odpowiedz.

Gość maleńka 21
zastanawiająca się - Ty kochana juz się nie zastanawiaj :) wszystko będzie ok zobaczysz , na pewno tak nie zaszłaś w ciąże ❤️ uszka do góry

Gość gliceam
mam pytanie zalozylam topic ale niewiele osob mi odpowiedziało.uprawialam z chlopakiem petting-jakie jest mozliwe zajscie w ciaze..na chwile dotchnal tam penisem-sekudny. 3 dni po tym zrobilam test-negawtyny. normalnie miesiaczkuje.Jakie jest prawdopodobienstwo zebym zaszla w ciaze-prosze o odpowiedz.

Gość do gliceam
oczywiscie wszystko jest mozliwe, ale nikła jest szansa by plemniki to przezyły.. po 1 zeby doszło do zapłodnienia jest ich potrzebne wiele i najlepiej głeboko po 2 test nie działa po 3 dniach- musi minac chyba tydzien czy nawet 2 ale tego nie jestem juz na 100%pewna

na 100% nie mozesz byc w ciazy, to nie takie proste... :)