Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ent

Muszę się tego pozbyć....... pomóżcie !!!!

Polecane posty

Gość Ent

Witam , jedym sie będzie to podobało drugim nie :) chodzi mi o to czym albo jakim sposobem pozbyć się włosków wokół sutków ?? Doszedłem do wniosku ,że metoda PENSETA odpada :) .... Miałem sporą nadwage schudłem 14 kilo .Jak byłem lekkim grubaskiem wtedy zadny włos niechciał ozdabiać mojej klatki , po stracie wagi włosy zaczeły wyrastać jak grzyby po deszczu , szczegolnie wokół sutków , jest to krępujące , Takie "SŁoneczka" .... prosze o jakąś pomoc czym sie tego pozbyć .... pozdrawiam

Gość opal nad gazem

Gość maszynką normalnie ogól

wbrew powszechnej opinii, że na tym forum nie ma konstruktywnych porad, ja poradzę. Polecam epilację laserową. Włosków jest niewiele, więc się nie zrujnujesz, a efekt murowany jeśli włoski są ciemne

ta cena to chyba + masaż relaksacyjny wykonany przez 20 letniego włoskiego kulturystę

masaż gratis do depilacji po 10 zeta za włosek. Gratis samodzielnie nie występuje na takim pułapie cenowym

Gość Ent
hehe ... ktos tam sie pytal poco gole :) odpowiem Bo jakbyscie schudli tyle i nagle niewiadomo skad pokazalby wam sie Umiesniony cycek i miesnie brzucha to bym wam zaczelo cos jeszcze przeszkadzac :) .... .... z tym laserem to nieglupi pomysl :) .... chcialem wyrwac woskiem , ale jakos mi to sie niepodoba hehe boje sie ze sutka zerwe :)