Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość view sonic 23454732

CZY MOZNA PAMIETAC PRZEZ CALE ZYCIE O PIERWSZEJ MIŁOSCI JESLI BARDZO ZRANILA?

Polecane posty

Gość view sonic 23454732

czy to prawda ze faceci pamietaja do konca zycia o swojej pierwszej dziewczynie a tym samym kochance? czy mozna pamietac kobiete i myslec o niej z sentymentem (nawet po wielu latach, bedac juz w innym zwiazku) jesli bardzo zraniła? czy nowa miłosc jest w stanie "zatrzec" starą??

ja tam pamiętam swoją pierwszą miłość i naprawde teraz wspominam ją z wielką sympatia...choć to było jak mielismy po 15 lat i w sumie to bylismy jeszcze dziećmi...A już nie wspomnę że owa miłość mnie zostawiła i długo trudno było mi się pozbierać...

Gość view sonic 23454732
a co jesli bardzo zranila????? czy możliwe jest zakochac sie w kolejnej osobie i kochac ja równie mocno??? czy ylko ta "pierwsza" kocha sie tak intensywnie??

a ile masz lat, i jesteś kobietą czy mężczyzną? Każdego człowieka kocha się inaczej i nie można tego oceniać w kwestii intensywności uczucia..

Gość hehehe12345
ja nie wspominam swojej pierwszej bo okazała się czyścipała dworcowa i z perspektywy czasu stwierdzam ze czas spędzony z nią to stracony czas.teraz wiem, że żyję i bardzo mocno kocham i szanu7ję swoją obecną miłość.