Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewa 111111111111

MIĘDZYZDROJE? czy warto na wakacje?

Polecane posty

Gość ewa 111111111111
Redakcja kafeterii-Mozna juz zlikwidowac moj topik.pa

Gość gość
Odradzam z całego serca. Przereklamowane i drogie. A Straż Miejska to największe sk…syny jakich widziałem.

Gość gość
Dla mnie Kołobrzeg rządzi. Jeździmy całą rodzinką do Kołobrzegu, do hotelu Maxymilian. Miejsce jest urokliwe, położone w zacisznym zielonym zakątku Kołobrzegu,a blisko do plaży i promenady.Mają pyszną domową kuchnię i wiele atrakcji dla dzieciaków i dorosłych. Polecam sprawdzić :)

Gość gość
To zależy... Jeśli lubisz imprezowanie, tłumy ludzi i folklor to Międzyzdroje są ok. W sezonie trzeba o 7:00 rano iść zająć miejsce na plaży ;) Jeśli natomiast lubisz spokój to odradzam. Zależy co kto lubi. Załączam stronkę z fajnymi noclegami w Międzyzdrojach: http://www.zaplanujwczasy.pl/noclegi+mi%eadzyzdroje.html

Gość gość
My byliśmy w tamtym roku na 3 dni. Tak nam się spodobało że jedziemy znowu :) wiadomo ceny jak na całym morzu . Jeżeli chodzi o atrakcje : to jeżeli ktoś utknął na plaży i deptaku gwiazd, nic dziwnego że mu się nudziło . Jest tam piękny park narodowy, Kawcza do której można przemaszerować się wzdłuż morza . Dla aktywnych polecam także szlaki rowerowe na pobliską górę . Do tego figury woskowe i cała reszta tego typu obiektów . W tym roku wybraliśmy niedrogi obiekt jakim jest POLINO . Komentarze na jego temat są różne, ale wolimy się przekonać na własnych skórach jak tam jest . Dla nas hotel to rzecz drugorzędna ponieważ jadę nad morze a nie siedzieć w hotelu . Oszczędzając na noclegu można wydać na inne rzeczy :D

Gość gość
Kilka razy byłam w Międzyzdrojach. Bardzo ładne miasto, ale bardzo tłocznie. To zależy kto co lubi. Ja lubię ciszę i spokój, dlatego wolę jechać na wakacje do spokojniejszego miejsca. W tym roku byłam w Pobierowie a noclegi znalazłam na http://otonoc.pl/noclegi-Pobierowo

Gość gość
Ja odradzam Willę Lido. po zapłaceniu tego co miało być pani dodatkowo zaśpiewała 400 zł więcej.

Gość gość
Odradzam willę Lido. właścicielka sobie nagrabiła z kilkoma klientami i zablokowała dodawanie opinii bo one by były rychtyk !!!! ;)

Gość gość
my w Międzyzdrojach w Berlin DK przy molo byliśmy obśmiani z powodu mniej typowego imienia, facet miał ubaw przy nas !!!

Gość gość
Polecam Aquapark Reda. Świetne zaplecze, nie brakuje miejsca w szatniach, pod natryskami czy w ogóle już w głównej hali. Dużo zjeżdżalni, można sobie dobrać pod swoje możliwości. Ja bym się na przykład na zjeżdżalnię ultra speed nie zdecydowała, ale już mój syn to tylko tam zjeżdża, to jest praktycznie ściana w dół, nie mam pojęcia z jaką prędkością się tam leci, ale na pewno sporą.

Gość Ola
Dnia 17.05.2006 o 17:04, Gość ewa 111111111111 napisał:

Czesc! chcialabym sie wybrac na wakacje nad morze-miedzyzdroje.Czy ktos z was byl i moze polecic mi jakas fajna kwatere.Pokoj 2 os. z lazienka.Podzielcie sie wrazeniami! Czy warto sie wybrac na poczatku sierpnia?

Międzyzdroje oczywiście, że warto. Jeden z piękniejszych nadmorskich kurortów w fajnej cenie, gdzie można poczuć prawdziwy klimat morza. Z kwatery polecam nocleg w Międzyzdrojach w Villa Rimeva. Fajne pokoje 2 i 3 osobowe z łazienką blisko centrum i plaży. Ponadto mają też apartament z własnym aneksem kuchennym.  Mają dużo udogodnień, w tym ręczniki, suszarki do włosów więc nie trzeba wszystkiego tachać ze sobą. A jeśli chodzi o termin, to teraz upały tak długo trzymają, że nawet pod koniec sierpnia można wypocząć, a ludzi zdecydowanie mniej, więc o wiele fajniej dla rodzin.

Gość gość

nawet jak upały, to i tak kąpac w morzu się nie mozna, bo sinice....a ceny jak w zagranicznych kurortach, gdzie woda ciepła, czysta i pogoda pewna.  Ale co kto lubi.

Gość LalaZakochaa

Jednym z moich ulubionych miejsc wypoczynku nad Bałtykiem jest http://gryfmiedzywodzie.pl. Bardzo dobry standard pokoi, basen i strefa spa. Do tego fajne taneczne wieczorki i dla dzieci plac zabaw. Ja osobiście byłam już tutaj cztery razy i z całą pewnością jeszcze będę to miejsce odwiedzać.