Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do dziewic

czy każda dziewica po 20 chce czekac do ślubu z seksem?

Polecane posty

Gość do dziewic

bo ja właśnie taką mam, ma 21 lat, ja 26; jesteśmy już dość długo razem ale ciągle unika tematu seksu, myślę o niej poważnie, ale do ślubu to chyba bym nie wytrzymał.

Gość do dziewic
ale ja poważnie, a tu już jakiś dupek, pytam się nie masz co robic, to idz ujezdzc swoja

Gość xElwirkax
powinieneś z nia porozmawiac.Może przezyla w przeszlosci cos ,co sprawilo,ze jest dziewicą.Moze faktycznie uznaje,ze odda sie tylko temu,ktorego naprawde kocha i bedzie czula,ze on ja tez i poczeka z tym do ślubu. w kazdym badz razie, rozmowa jest nieunikniona. 🖐️

Gość to nie tak
ja juz pragne zrzucic z siebie to brzemie :)

Gość dziewica 00
Nie chce czekac do slubu. Jesli bede kochala i czula sie kochana to nie bede sie wahac.

Gość hm...............
Ja miałam skonczone 22 lata jak straciłam dziewictwo... Nie chciałam czekac do slubu ani nie miałam zamiaru isc z pierwszym lepszym.. Tyle wytrzymałam i nie ciagneło mnie i wiem ze wytrzymała bym dłuzej,ale spotkałam mezczyzne dla ktorego warto było czekac Nie unikałam tego tematu nigdy ... Wiec nie wiem jak jest z twoja kobieta... pogadaj z nia o tym co ona sadzi na ten temat i juz Moze sie obawia, moze boi sie ze jak sie z nia przespisz to ja zostawisz

Gość dziewica 00
Zreszta sam piszesz ze do slubu bys z nia nie wytrzymal...:O

Gość a.p.
Skoro tak jest to znaczy że bardziej cci zależy na seksie niż na niej. Na jej miejscu powiedziałabym ci "do widzenia".

\"Może przezyla w przeszlosci cos ,co sprawilo,ze jest dziewicą\"--->hehe Elwirka, chyba przeciwnie:) Wiesz, wydaje mi się, że dziewice po 20 mające u podług zamiarów przekonanie by czekać AŻ do ślubu, na palcach jednej;) (może obu) ręki można byłoby policzyć. Sądzę, że: bądź źle zabierasz się do tej rozmowy, bądź zwyczajnie się wstydzi lub nie ma jeszcze chęci, jednak, jeśli mówisz Jej, że Ją kochasz, i dajesz Jej odczuć, że masz wobec Niej poważne zamiary, nie powinno być tak ciężko;) pozdrawiam

Gość do dziewic
no dzięki w koncu kilka powaznych odp:)

Gość ja pamiętam że
też się wstydziłam, ale nie rozmowy, tylko nagości, jednak on tak wciąż mi powtarzał, że jestem piekna i że mu sie taka podobam, więc później bez ubrań było już lekko, i też mi to powtarzał:D, był jest i oby tak zostało:)

Gość xElwirkax
ona- czemu przeciwnie???Moze została napastowana przez jakiegos pier****nego pedofila?? co moze byc własnie przyczyna,ze kobita "boi"sie zblizyc do faceta:o pozdrawiam:D

Elwirka--->bez popadania w skrajności takie:O, poza tym sądzę, że jeśli oni są ze sobą blisko, bliżej, to On by o tym wiedział, (o tym "napastowaniu:O" ) to, że istnieją jeszcze dziewice po 20 nie jest koniecznie \"sprawką \" czegoś/kogoś, po prostu czasem tak się zdarza... ale już zaczynam się wgłębiać w meritum zagadnienia, a nie o to On pyta. miłego, cześć

Gość ciekawe......
co za kretyn albo kretynka-żałosne:o

Gość xElwirkax
napisałam "może"a nie ,ze musiało tak być.Oczywiscie masz racje,ze dziewice po 20 sie zdarzaja i looz:)

Smak czerwonego wina---->a może wiemy/dzą co tracą, lub przynajmniej mamy/ją tego świadomość i co? i mamy stanąć przy drodze ekspresowej sz-n-gorzów wlkp., bo miłości jak widać nie było tak nie widać?

Gość U nas...
U nas miał się odbyć pochód dziewic, ale jedna zachorowała a druga powiedziała, że sama nie pójdzie.....:D:D:D:D:D

A może po prostu czuje, że nie jesteś tym jedynym i dlatego się waha? Może czeka na kogoś innego...?

Gość ciekawska...
wydaje mi się ,że jak dwie osoby się kochają to wcześniej czy pozniej i tak dojdzie do zblizenia, nie ma się czym martwić🌻

Gość ciekawska...
już tu byłam -ona.....cierpliwości ,znajdziesz jeszcze swoja milość a na droge nie wychodz bo jeszcze cie coś potrąci no chyba ,że ubierzesz sie w plastiki:D

Gość ciekawska...
nie, nie lubie takich chamskich podszywek nigdy bym tak nie napisała:o

ciekawska-------->o cierpliwości to ty nie musisz mi przypominać, czekam już prawie 22 lata, więc dam radę jeszcze trochę:P nie wiesz, że każda dziewica o czystym sercu ma swego jednorożca, który ją chroni przed złem:P, ...zatem: nie straszne mi drogi ekspresowe, ni te kawałki autostrad w naszym kraju:) miło było, cześć

Gość ciekawska...
WIEM,WIEM -ZE JESTEŚ CIERPLIWA -KIEDYS KŁUCIŁAM SIE Z TOBA O BZDURĘ POL NOCY WIEC i tu dasz radę:D🌻

Gość ciekawska...

Gość do dziewic
thx za odp:)

Gość i dobrze mi z tym
Mam 20 lat i jestem dziewicą. Uczę się, po zajęciach wracam do domu, oglądam tele, siedzę w necie i przeglądam notatki. O 23-24 idę spać i od rana ciągle to samo. Kiedy ja mam poznać jakiegoś faceta?? skoro dyskotek, pubów i barów nie toleruję!! Nie chcę być dziewicą do dnia ślubu, zresztą moje poglądy całkowicie negują istnienie instytucji małżeństwa. Po prostu nie mam kiedy i nie mam z kim stracić dziewictwa. Dobrze mi bez faceta, a nie uprawiając sexu nie znam jego smaku i nie wiem co tracę. Poza tym ludzie nie wariujmy 20 lat to idealny wiek na rozpoczęcie współżycia i możność poniesienia konsekwencji swej decyzji. Lepsza 20 letnia dziewica niż 16-letnia nie dziewica.

Gość ja z sińcami
ja zaczęłam uprawiac seks przed slubem,po zaręczynach,ustalona data ,wszystko pozałatwiane itp.Zaszłam w ciąże 5 m-cy przed.więc do ołtarza szłam jako przyszła matka polka i wszyscy mysleli,ze ślub był z tego powodu:(

Gość do ja z sińcami
to trzeba bylo zabezpieczyc sie, albo zaczac wczesniej a nie czekac na zareczyny